Panik

Jag känner hur det kryper i hela mig. Jag skulle vilja ha en hel ledig dag helt utan måsten. Bara få vara. Tror inte att jag skulle umgås med någon bara vara hemma och andas, titta på en film ta en promenad. Har sån panik, vet vad jag ska göra de närmaste 6 helgerna. Jag behöver tid att andas, tid att bara finnas till. Jag känner pressen att hinna med allt. Det gör att jag istället inte får någonting gjort. Jag ska börja förändra mitt liv nu. Det här är inte ok. Min mage håller på att bli kass igen, fast det finns nog mer än en anledning till det.



tiny

go natt

Idag kom klänningen som jag beställt från bubbleroom, tänkte lägga upp bild men jag fick för bråttom iväg till jobb. Var ganska lugnt att jobba men kul att träffa lite folk som jag inte sett på ett par år. Hihi hade tagit fel på vart jag skulle jobba bara så jag kom i sista stund men Anna hjälpte mig lite (=
Har så mycket att fundera på. Känns ibland som att jag står i ett vägskäl. Fattar inte riktigt var den känslan kommer från eftersom jag brukar få den när jag ska fatta "stora och viktiga" beslut. Saken är bara att jag inte har nåra sånna beslut att ta. Eller ja välja inriktning i skolan men det är inte som tynger mig just nu, även om jag inte har en aning om hur jag ska välja.
Nej nu ska jag sova, Har fortfarande inte ätit något godis och det värsta godissuget har försvunnit. Är riktigt stolt att jag klarat det så här långt särskilt som att Mallan satt och frestade mig med tofifee och mums vad gott det är. Kanske köpa hem sen till tisdag när det är desperate. Jag kom på att jag måste äta choklad varje dag också, i alla fall efter 1 december. Klart jag har en chokladkalender!! Nej som sagt nu ska jag sova så jag orkar adventsstäda imorn. Ska försöka få upp en bild på klänningen också.
tiny


Två dagar

Två dagar utan godis nu! Ska hålla mig tills på tisdag då är det Desperate då måste man få mysa lite(= Fikade dock en cheesecake på max fast fika får man, bara inte äta godis.
Hmm att gå på kupolen utan att handla gick ju inte så himla bra men jag handlade bara en film och det var bra för att vara jag!!
Nu ska jag sova så jag orkar släppa ut hästarna imorn!
gonatt!
tiny

Jobb

Jobbet som min personliga tränare är fortfarande ledigt, hjälp mig någon? d:
Jäjä sitter i skolan och väntar på att CCska släpa sig till kupolen det går inte fort där inte haha. Han kanske lever sitt liv i sirap...
Fick lite bilder från tävlingen i lördags haha jag ser inte så himla nöjd ut och inte Chilton heller. Den andra bilden hade sett betydligt bättre ut om jag inte setat som en kråka.
CC verkar ha slitit sig ur sirapen så nu ska jag skynda till kupolen, ska försöka att inte handla nåt till mig själv. Om jag ska handla ska det vara en julklapp. Meeen jag vet hur det brukar sluta.
By the way jag och Maria ska rida imorn, äntligen lyckas vi(= Å andra sidan det är inte imorn än, hihi
ha det bra
/tiny

Min dag


Det är nog min dag idag! Förrutom att när jag skulle göra köttfärsås hade jag inte krossade tomater hemma så det fick bli makaroner och färdig tomatsås. Inte världens roligaste men det gick ner!
Först hittade jag en super fin top som jag bara var tvungen att köpa. (Bubbleroom igen) måste nog spärra den sidan på min dator d:
Dessutom blev jag ledig ikväll och det mår nog mitt knä ganska bra av! Så kvällen blir liiiite roligare än jag trodde. Rida och krama Chilton, hem och pyssla lite sen tror jag det blir en tvspels kväll. Värmer nog upp med Guitar Hero och sen blir det Super Mario Kart om Anna kommer.
Måste nog hitta en personlig tränare och se till att jag vinner över Anna. någon??? Jag måste vinna!! Det är så dumt att vi tävlar om vem som ska gå ner mest, för egentligen skiter jag i vad jag väger bara jag känner mig nöjd med mig själv! Men som sagt jag måste vinna, mycket står på spel och jag hatar att förlora!
Jag har inte ätit godis idag, än! Ska försöka klara det den här gången! Nu måste jag kila iväg igen.
/ tiny


hmm

Det går inte så bra för mig att lägga in bilden och jag börjar bli riktigt less. Tyyyypiskt! Jäjä får väl lägga in en bild på den när den kommer hem istället då. Hoppas den passar (=
Nu ska jag laga mat sen vidare till stallet och så iväg och jobba.
Hoppas ni får en trevlig kväll alla(=
tiny

Klänning

Fyndade en klänning på bubbleroom inatt! Ska försöka lägga in en bild senare. Nu ska jag skynda mig dricka upp min smoothie och skynda till skolan! Kan det vara idag mitt nya liv börjar?
Tiny

DHW

Hur ska jag kunna vänta till nästa tisdag? Mer desperate housewives åt folket! Dave är en riktigt ful fisk!!
Nu ska jag dricka mer smoothie och vila knäet för det har mått bättre. Fast det skulle ju göra ont...
tiny

gott(=

Känner mig helt matt. Inte nog med att man jämt får laga maten själv man ska äta den själv också. Helt värdelöst. Är verkligen inne i en jag orkar inte laga mat period. Hann inte äta någonting innan jag skulle viäg med knäet 13.30, sen efter gick jag runt på stan och kände mig lite små yr och konstig och då slog det mig att äta kan vara en bra sak att göra. Fast jag köpte bara en morotskaka och en nougat för jag tänkte göra mat när jag kom hem. Fast det orkade jag självklart inte. Så på väg hem från stallet svängde jag in på coop och handlade lite men jag orka inte göra nåt nu heller så det får bli fruktsmoothie, den va himla god så lägger in receptet. Jag använde jordgubbar istället för persika:

4 st konserverad persika
4 dl hallon
4 dl mellanmjölk, ev låglaktos
4 dl naturell yoghurt 3 % fett, ev låglaktos
1 msk socker

Instruktioner
Kör persikohalvor, hallon, mjölk, yoghurt och socker i en mixer (spara lite bär o frukt till garneringen). Häll upp i 4 glas. Garnera med frukten.

(Källa: Viktklubb.se)
Fatta vad gott det vore med typ 10 gånger så mycket socker. Fast då försvinner ju hela poängen. Nåja jag ska städa lite nu sen mysa ner mig i soffan med vindruvor och en chokladkaka. Jaja jag ska sluta med godis, men det fattar ju vem som helst att man inte kan va utan choklad när man har årets mensverk. Dessutom ska tisdag och lördag bli mina godis dagar så man kan mysa till desperate!!!
ha en trevlig kväll alla.
tiny


Chilton

Idag har jag fått behandling på mitt knä igen. Ström, ultraljud laser och akupunktur. Dessutom hjälpte han mig att sträcka ut musklerna. Jag tycker det är obehagligt med akupunktur men jag skulle välja den alla dar i iveckan i stället för hjälp med att sträcka ut. SMÄRTA! Men men det ska ju bli bättre så då får man väl bita ihop antar jag. Dessutom får jag ont i knäet efter behandlingen så Chilton får nog vila idag. Ska åka ut och göra klart och pussa lite på honom i alla fall! Hmm gör för den delen mer ont än sist men jag ser det som ett bra tecken! Får se om jag kan träna imorn.
Åh nu ringde dom och fråga om  jag ville jobba på hela huset på lördag, det hade ju vart hur kul som helst. Har bara gjort det en gång och det var riktigt länge sen. Fast det går inte eftersom jag jobbar i baren på lördag. Jäjä man kan inte få allt här i världen och jobba i baren är ju skit kul det också.
Anna var här en sväng igår vi spelade Super mario kart. Var faktiskt länge sen sist. Jag blev skit förbannad för att jag körde så dåligt och skulle slänga mig bakåt i soffan. Det var bara det att jag tittade på film tidigare på dagen och hade tagit bort soffkuddarna som ligger mot ryggstödet, om ni förstår hur jag menar, så jag slog i huvudet i väggen.. Tyyyypiskt hur lyckas jag?
En rolig nyhet är ju att jag kom faktsikt inte sist i lördags det var en som blev utesluten, så jag nådde ju mitt mål. Fast jag är långtifrån nöjd. Han hade kunnat skött sig bättre samtidigt som jag borde ridit bättre. Nåja vi får lösa det till nästa gång. Jag och Maria funderar på att åka och hoppträna i Lisselhaga, det hade vart hur kul som helst. Vi måste bara se till så att det blir av och det är ju inte vår starka sida. Vinkvällen med ogifta par har vi ju pratat om i ett halvår snart (=
Ikväll är det Desperate Housewives.  Innan dess ska jag ha städat, vart i stallet och helst orkat lagat mat. Jag har bara ätit en morotskaka och en nougat idag. Hann inte äta frukost och nu orkar jag inte riktigt ta tag i det där med att laga mat!
I februari blir det kryssning, skönt att ha något att se fram emot. Men det jag längtar efter allra mest är en solsemster! 
Nej dags att sätta fart och halta iväg mot stallet!
Tiny

Svårt att sova

Det här är det värsta när man jobbat i baren och kommit hem vid 5 på morgonen. Jag får så himla svårt att sova. Skulle kolla på Horton men jag somnade i soffan, och när jag gick och skulle lägga mig i sängen ja då var det ju kört.
Det är bra att jag hör så himla bra ibland d: Igår på jobbet:
Kund- kan man beställa av dig?
Jag- Jaa. ( vad gör jag annars här??)
Kund- Vadå kan man? (ser så himla glad ut)
Jag- Jaa eller va? (hm så glada brukar dom inte bli när dom får beställa)
Kund- Ja, kan man beställa dig?
Jag- haha neeej!!
Tur att jag hör rätt nästan jämt d:

Tack Anna och Theres för hjälpen i lördags!!
Näe nu ska jag försöka sova!!
/ tiny

Jobbhelg

Då var den här helgen nästan slut och lika bra är det för jag har jobbat hela helgen(= Som vanligt med andra ord. Har nyss kommit hem från jobbet faktiskt, borde sova men jag kan inte.
Måste börja med att berätta en incident som hände när jag och Anna var och handlade i fredags. Vi ställde oss i kö och framför oss står två män, som alltså inte känner varandra. Mannen som står först går och packar varorna medans kassörskan jobbar på. So far so good. Mannen bakom kön betalar men säger efter, men vad är det här för grejer? eeeh nu har jag betalat dina grejer. Han hade alltså betalat för den andra mannens varor. Jag och Anna  bytte snabbt kassa dels eftersom dom skulle reda ut missödet och dels för att vi höll på att  bryta ihop av skratt. Jag undrar bara vad hände? Alla måste ha vart i sina egna små världar. Undra om mannen som fick "slapp" betala tänkte att heeey han där verkar vara  på väg att betala  mina grejer om jag packar fort och skyndar kanske han inte märker nåt d:
Jobbade i fredags och träffade såklart på en person som jag absolut inte hade någon lust att träffa. Och det tog mig ända tills nu att inse att personen ifråga inte är ens är värd skiten under mina skor. Personer som inte behandlar mig med respekt borde inte få vare sig respekt eller nåt annat från mig heller. Hur svårt ska det vara att sätta ner foten och säga att det är nog? Det är väldigt svårt men nu är det dax.
Som sagt jobbade i fredags kom hem vid strax efter tre nån gång och skulle upp till stallet vid sex. Det är smällar man får ta när man planerar dåligt och ska tävla. Ja jag och Chilton tävlade idag, fråga helst inte hur det gick! Fråga hur det gick på framridningen för då gick det bra (; Han är inte så van vid ridhus och vara iväg på tävlingar längre han var liiiiite spänd och stressad. Så för att sammanfatta tävlingen så ja Chilton skötte sig inte så bra och jag red inte bra heller. Men men bättre lycka nästa gång.
Har jobbat i baren ikäll var skit kul. Känner verkligen att det går bättre och bättre. Det var lite kul för när jag och Robban var och fikade för någon dag sen diskuterade vi vilka drinkar jag kan, (inte så många) och då lärde jag mig Ragnar och idag fick jag faktsikt en sån för första gången och jag kom ihåg vad det var i, så det var lite roligt (= Så har jag lärt mig lite andra drinkar också och jag slappnar verkligen av mer och mer.
/ tiny

Seeeg kväll

Jaha då har jag kommit hem från en sjuukt seg kväll på jobbet. Ska jobba tre kvällar till jippi d: Bara att bita ihop spar pengar till min tautering och så vill jag börja köpa julklappar, det är så mysigt att få ge bort saker till människor man bryr sig om. Det som är liite jobbigt är att min mamma har börjat fråga sig vad jag önskar mig, eeeh ett nytt knä går det? Snälla? Nej men seriously jag vet faksikt inte vad jag önskar mig, förslag någon? Ja det enda jag kommit på i princip är vinglas. Samlar nämligen på stora härliga rödvinsglas, har fyra än så länge. Haha kanske kan önska mig en assistent eftersom mitt nya smeknamn är Doris, så kan jag ha nån som håller koll på allt åt mig. Denna nån får gärna även städa och massera d:
Tävling på lördag, har inte hunnit bli nervös än. Har nog helt enkelt inte fattat hur snart det är och det kanske är lika bra så. Har nämligen inte vart alltför flitig med träningen den senaste veckan och jag kan  för övrigt inte programmet än. Tänkte att jag ska lära mig det tills imorn så jag kan öva. Vet att jag har det utskrivet sen förrut men det är ju inte för intet som jag kallas Doris.
Nej nu börjar jag bli trött, så jag borde sova. Anna och jag ska till stallet vid 9 imorn så om jag ska orka upp så..
Tiny

Knäet

Var iväg med mitt knä idag, inte allt för kul. Orkar inte skriva om det just nu. Vill bara gnälla lite. Fick behandling och det gör ont nu.
Har kommit fram till att Gessle har gjort sitt nu. Det räcker nu. Seriously, det är inte okej att göra så dålig musik. Jag har alltid tyckt om Gessle men fortsätter det i den här stilen så kommer det inte vara nåt man skyltar med, tyvärrr.
Orolig.
Har hittat en grymt bra låt, eller ok CC skickade. Alejandro Fuentes- Sail away.
Sail away with me honey
I put my heart in your hands
Sail away with me honey now, now, now
Sail away with me
What will be will be
I wanna hold you now, now, now.

Dom kallar mig Doris i stallet, kan ni förstå varför? Ja ni vet Doris, som i hitta Nemo Doris? Ni vet Doris som glömmer allt;P Jag förstår inte varför.
Tur att det är Desperate Housewives ikväll då får jag något annat att tänka på!! Måste hinna duscha innan så jag får skriva nåt kul här  någon annan dag. Idag känner jag mig inte så rolig heller.
/ tiny

Catch me if u can.

Tack för igår tjejer! Det var verkligen skoj! Anna ska ha väldigt klart för sig att nästa gång vi går ut då ska jag hämnas. Det kommer inte bli en kul kväll för dig vännen, med tanke på allt du bidrog med igår!! Du kommer få dubbelt så mycket tillbaka och jag ser fram emot att få ge igen!! Ingela borde inte vi bilda ett band med oss som frontsångare(;
Jag har inte mått så jätte bra idag om jag ska vara helt ärlig, men jag lyckades ta mig till kupolen och äta lunch med Ingela och Sara. Mycket trevligt! Hann även sitta och prata med Thea och Fredric som var och fikade, även det mycket trevligt. Inte nog med det jag hann in och säga hej på CC också som tyckte det var ganska kul att jag var lite blek om nosen. Taskigt!
Känner mig lite nere i skorna. Tror att det mesta handlar om ångesten att jag ska gå iväg med knäet på tisdag. Jag får panik när jag tänker på det, och det är lite svårt att undvika att tänka på när det värker mest hela tiden. Ångest ångest ångest. Känner mig rastlös och missnöjd. Känner lite att jag vill att nåt nytt ska hända. Känner mig kräsen, catch me if u can. Överraska gör  något nytt, något oväntat.
Känner att jag tagit på mig för mycket igen, men behöver extra pengar till december. Dels till julklappar och så till min tatuering!!
Nä nu ska nog jag sova, imorn börjar jag mitt nya liv!!
// tiny


Tant Anna

Jaha då har man jobbat klart för den här helgen. Skönt!!! Imorn blir det fest, ska bli så himla kul!
Var i stallet idag samtidigt som Anna eeeh hela jag var helt spånig:P Haha fast det blev Anna också tillslut(= Anna förrsten hon har blivit tant nu, det har ni väl inte missat? Så hon föredrar numera om man tilltalar henne mer er, ni alternativt tant Anna. Och det kan vi väl gå med på? Man ska behandla gamla människor med respekt!
Just ja har glömt att berätta en liten rolig sak som hände tidigare i veckan. Fick en bh av Karro som var för stor för henne. Jag tyckte den var lite märklig men jag hade bråttom (för ovanlighetens skull) så jaja den fick vara konstig hade inte tid att undersöka saken, just då. När jag kom från stallet så var jag tvungen att ta mig en närmare titt, hehe det var en amningsbh eeeeh oookej? Karro var det någon sorts konstig pik? Jag har överhuvudtaget inga planer på att skaffa barn de närmsta åren. Haha kanske var nån pik om att jag var tjock och att hon trodde att jag var gravid? Men det verkar underligt för jag har gått ner i vikt. Hmm vem vet(= Lite kul var det ialla fall. Nu ska jag göra en liten sallad och lägga mig i soffan och kolla lite på Magnus Betner innan jag somnar.
Tack CC för dom helt värdelösa Johnny Cash låtarna, tur att det är tanken som räknas(= Haha fick ju lite andra bra låtar i alla fall.
// tiny
Känner att jag inte kan avsluta utan ett youtube klipp det skulle kännas för konstigt.


David Cook

Jag har hittat en ny favorit, jag är numera helt beroende av youtube för att se David Cook. Ska jag tacka Thea eller vara bitter för att jag blivit beroende? Nja det får bli, Tack Thea.
Har inte gjort nåt klantigt eller roligt på sistone tror jag. Hmm eller ja det skulle vara igår på ridlektionen jag och Cassie var inte riiiiktigt överens om när vi skulle svänga så vi höll på att rida över alla (= hihi ooops men det var faktiskt inte med mening.
Snälla människor främst tjejer, SLUTA LJUG. Det enda som händer när man ljuger är att man förstör för sig själv och det blir ganska patetiskt också. Du vinner inget på att ljuga.
Nåja jobba ikväll fest imorn. Ser verkligen fram emot imorn! Ska äta och åka till Chilton sen(=
/ tiny


Morgonhumör

Jag insåg en sak imorse, skulle till stallet och släppa ut hästarna vid 7, m hur orkar du åka dit till 5?? Ja i vilket fall som helst så skulle jag cykla ner till mamma och pappa och få låna bilen, men mamma ringde och väckte mig imorse och sa att hon skulle hämta mig för det snöade ute. So far so good. Jag somnade om och gick upp 2 minuter innan mamma kom fick på mig kläder och lyckades ta mig ut i tid!! Problemet med min mamma är att hon alltid vill prata med mig, en vanlig dag är det iofs inget problem utan bara trevligt. Men på morgonen, snälla lämna mig bara ifred. Jag klarar inte av att småprata innan jag vart vaken några timmar och allt jag säger är ändå bara fruktansvärt otrevligt. Nu är frågna borde jag ändra mitt morgonhumör eller skulle världen kunna tänka sig att vara tyst tills jag vaknat? Ska det vara så svårt?? Dessutom måste hästarna vara så irriterande på morgonen?? Kan dom inte bara stå stilla tills täcket är på och gå lagom fort ut i hagen. Nej då det ska springas runt i boxen, en häst går så långsamt så jag skulle kunna ta ett steg var femte minut, och en annan bara springer. Det är bara min häst som är söt på morgonen och Robin lite(= Förutom när dom bestämt sig för att ge jävlas och båda tränger in sig i Chiltons box, det är bara mig dom gör så emot på morgonen. WHY ME? Jag tror dom känner på mig att mitt humör på morgongen är, ja jag är ganska lättretad men på två nötter som ser helt sjukt nöjda ut med att lyckats med ett bus hur ska jag orka bli arg på dom? Jag brukar mest sucka och berätta kärvänligt att jag hatar dom. Ja alltså jag hatar dom inte så mycket och bara på morgonen. Imorse kom en man och skulle fixa med vattnet och mycket sympatiskt man. Han gjorde sitt, vi konstaterade att det är skit väder ute och sen var han tyst. SKÖNT! Hade fel personer kommit till stallet imorse hade det kunnat blivit världskrig. En liten rolig sak i alla fall så här i efterhand var när jag skulle väga hö var att jag la bort hövågen och hittade inte på den igen. Jäjä inte hela världen för så noga är jag inte med att väga höet. Problemet är att det inte min våg och jag orkade inte leta, så jag ringde och skulle fråga var den var köpt och åka och köpa en ny. Fick dock inget svar så jag släpade mig upp på höskullen och se där låg den, mitt framför mig. Så typiskt mig när jag är trött.  Nu kanske ni tänker att haha hon har säkert tappat bort höpåsen själv men icke! Jag är helt säker, eller snarare min mamma är helt säker för det var hon som hängde ut höet.
Min mamma som jag för övrigt nästan glömde hämta när hon slutat jobbet. Jag satt ju och hade börjat på mitt blogginlägg när jag kom på att oooop mamma slutar om tre minuter undra om hon vill ha skjuts hem (=. Jag är trött ok?
Ingen träning för mig idag har ont i knäet)= ska kolla upp det på tisdag, och det ser jag inte fram emot!!
Nåja nu ska jag laga lite mat och städa sen jobba ikväll. Kanske ska plugga lite innan också? (=
/ tiny
Känner att jag måste lägga in ett youtubeklipp idag också. Nåt man blir glad av!

Att våga vara stolt

Har nyss kommit från stallet sitter och tittar på desperate housewives och bloggar lite i pauserna. Det är en sak jag som jag tänkt på hela dagen, varför vågar man inte visa att man är stolt över sig själv? Har två exempel:
Det första är att när jag var tillsammans med mitt ex gick jag upp ganska mycket i vikt, det berömda sambosyndromet ni vet (; Nu är jag på väg att gå ner dom där fina sambokilona, men det gör jag för min egen skull. Vad alla andra tycker bryr jag mig inte så mycket om men jag vill ha mina favorit jeans igen. Inte långt kvar nu och det är jag stolt över!! I vilket fall som helst så känner jag att jag är nöjd med mig själv, men det måste man ju hålla för sig själv annars kan ju nån tycka att jag skryter. Nej nu jäklar, jag tänker inte skämmas för att jag är nöjd mig mig själv, mullig eller ej. Jag är söt i vilket fall så det så. Och inga avundsjuka elaka kommentarer från en främling eller en "vän" kan ta det ifrån mig.
Det andra exemplet är: I dag när jag skulle rida för Ann så undra hon hur det har gått för oss efter alla skador. Jag började säga att jo det har gått frammåt jätte mycket,  vet inte vad som har hänt. Men jag var tvungen att ändra mig för jag vet vad som har hänt. Jag har kämpat och tränat hårt och eftersom det bara är jag som tränar Chilton så måste det ju faktiskt vara jag som gjort det bra. Så varför ska det vara så svårt att säga? Jag är stolt över hur långt jag och Chilton kommit. Så nu var det sagt är jag en sämre människa då? Synd i så fall för jag känner mig glad så då var jag väl vara en sämre människa. För jag är STOLT över mig själv och hur långt jag har utvecklat Chilton. En annan intressant sak som både jag och Maria tänkte på idag var följande: När man rider själv så känns det bättre än när man rider för tränare. Ta till exempel när jag red på banan sist och det gick riktigt kanon bra, jag svävade på moln. Idag gick Chilton lika bra men Ann påpekade massa små saker som vi kan göra ännu bättre, och då känns det som att det gick sämre än när jag red själv. Men jag skulle ju för allt i världen betala 200 kr för nån som inte ser vad vi kan förbättra eller hur? Det hade ju vart helt meningslöst och inte minst att kasta pengarna i sjön. Nåja efter moget övervägande så kan vi alltså summera ridlektionen med att det gick bra. En mindre incident när vi skulle rida ut till banan bara, det kom en bil OCH en cyklist, Chilton trodde det var stoooora monster som tycker om att äta en liten Chilton till middag.
En annan föjetong i stallet är vem har stulit Sandras höpåse? Jäkla nötter, jag har letat överallt och jag är säker på att jag hade fyra höpåsar i förrgår och igår hade jag bara tre. Provade skriva ett meddelande på tavlan igår, hjälpte inte. Så idag skrev jag ett ARGT meddelande på tavlan. Kan inte folk skaffa sina egna påsar? Ja men seriously jag köpte 4 påsar för att jag vill ha 4 påsar, inte tre!! Dessutom känner jag lite så här: Om man inte har råd eller ork att köpa egna påsar då ska man inte ha häst heller. Sluta talla på mina grejer!!! Förstår inte problemet med att hålla reda på vad som är ditt och vad som är mitt det lärde man sig som barn. 

Nåja nog om det. Desperate Housewives var fabulous! Resterna av gårdagens pizza var inte fullt lika fabulous men är man lat får magen lida(= Känner att det är en sak till jag måste få sagt innan jag kan lägga ner det här för idag(=. Jag är så less på avundsjuka tjejer. Nästa gång du ser en tjej som du ser på stan och tänker nåt mindre snällt om så fundera på varför du gör det? Jooo för att du antagligen är avundsjuk, hon ger dig kanske komplex? Varför inte bara tänka oj vad hon va fin och gå vidare utan att säga nåt elakt till nån kompis. Och den värsta avundsjukan är bland kompisar, den gör mig illamående. När man snackar skit om nån, så visar det bara hur avundsjuk du är själv och hur dåligt självförtroende du har. För inte skulle du väl behöva hacka ner på andras rumpor, bröst, kläder eller vad det nu kan vara om du var nöjd med dig själv?
Jag tycker alla borde tänka Im fabulous och bara sluta hacka ner på andra.
Här kommer en bild på mig och min häst.

Jag och min häst

Har blivit aningens beroende av youtube på sistone så ja ni förstår här kommer en låt som passar för dagen! Blev inte den låten jag tänkt först men den här skicka Thea till mig igår och ja den e grym! Nu ska jag spöa CC i fotboll på msn MOOHAHAHAHA



 

// fabulous tiny (;

Magnus Betner

Idag blev en konstig dag. Jag kunde verkligen inte sova igår så jag somnade runt 6 imorse. Låg och tänkte hela natten och det var helt omöjligt att sluta. Började analysera och fundera över en del beslut jag tagit. Efter en hel natts analyserande så känns det som att ja det var helt rätt. Kanske jag borde gett det en chans men jag ville inte såra dig, och jag ville inte heller bli sårad. Bäst det som sker och jag vet eller snarare tror att du är lycklig och det gör mig glad. Kanske en annan tid en annan plats men inte då, jag gjorde rätt. Jag insåg igår att jag är nog inte så himla nöjd med mitt liv, men det handlar mest om att jag jobbar så mycket. Problemet är att om jag inte jobbar så har jag inga pengar att göra någonting för i alla fall. För er som missat det man blir inte rik av att vara student. Däremot har jag fått det jobb jag velat ha sen jag var 18, tack igen Anna. By the way Anna du vet inte hur det blir med peace and love 2009? Vill bara vara med om du är med igen, men jag antar att du inte hört nåt än.
Lovefilm är det bästa, idag fick jag hem fyra filmer som jag tror kan bli kanon. Först är det två filmer med Magnus Betner och ja ni som känner mig ni vet ju att jag är ett stort fan, särskilt när han imiterar Ebba. Giiiiiirls(; Den tredje filmen är Horton och den tror jag kan vara riktigt kul gillar så animerat. Sist men inte minst gone baby gone. När ska jag hinna se alla? Ikväll är det tisdag och då är det: DESPERATE HOUSEWIVES! Först ska jag rida lekiton för Ann, kanske uppdaterar senare ikväll hur det gick.
Nu ska jag göra mitt liv aningen bättre genom att:
      1.Titta på Magnus Betner.
      2.Städa så jag bor i en fin lägenhet igen.
      3.Ge allt på ridlektionen så jag kan åka hem sätta mig i soffan och känna mig helt slut och nöjd!
Bäst att sätta fart så jag hinner med allt!
/tiny

Slänger in en riktigt bra låt också!



Strålande tider, härliga tider.

Det började igår egentligen. Jag skulle göra brända mandlar till min pappa. Jag skulle skålla mandlarna och allt gick som på räls tills jag skulle hälla av vattnet. Ett gäng mandlar följde med vattnet. Tyckte att det blev lite för lite mandlar kvar men jag lät mig inte nedslås. Jag hade ju en till påse med mandlar, så jag kokade upp mer vatten. Allt gick som på räls tills jag skulle hälla av vattnet. Inte en enda mandel ville ligga kvar i kastrullen. Nej då allihop följde med vattnet. Tyyyyypiskt orkade inte ens bli arg. Blängde bara på mandlarna och gav upp. Nåja lite mandlar var ju skållade och inte nere i min diskho i alla fall. Det blev liiite mycket florsocker när jag skulle göra dom brända mandlarna så dom var liiite svåra att få isär. Men dom var goda, så min pappa var nöjd:D
Måndag ny dag nya möjligheter.  Eftersom jag tänkte tävla på lördag så fick jag en ide om att lite träning innan är på sin plats. Jag byggde upp lite fina hinder på ridbanan och skulle hämta min häst som sprang iväg när jag kom *suck*. Fredrika fick minsann ta honom på en gång, tyyyyypiskt. Men skönt att slippa jaga honom(= Nåja när vi kommit ut och skrittat fram så började det självklart regna, KUUUL. Nåja vi fortsatte ändå och ja det gick hyggligt. Problemet kom när vi rev och jag var tvungen att sitta av och lägga upp bommen. Eller problemem började snarare när jag skulle hoppa upp. Eftersom Chilton gick iväg och jag försökte hoppa upp ändå, då började sadeln glida. Vilket i sig inte hade behövt bli ett problem om jag inte, när jag skulle ta ur foten ur stigbygeln vinglat till och stött till hinderstödet som givetvis ramlade( vi har inte världshistoriens mest stabila hinderstöd.) Chilton blev självklart rädd och drog iväg och lyckades knuffa ner mig så jag ramla också. Allt var en enda röra av hinder och Sandra. Jäjää gick bra med oss båda så vi hämtade andan och jag klättrade upp igen, utan missöden den här gången. Jäjä var tvungen att hoppa nåra språng till och då kom Chilton på att hoppa är KUUUUL, så han började dra efter hindren och när vi inte kom överens om vilket håll vi skulle åt så tvärstannde vi inne i staketet. Fin kommunikation. Fick till ett par riktigt fina språng efter många om och men och tänkte att vi travar runt rundbanan och möter Fredrika på Corelli så kan vi skritta med dom. Det gick sådär. Vi kom en bit Chilton tvärstannde och vände på ja inte en femöring för dom var ganska stora i jämförelse med Chiltons vänding. Inte nog med det han drog i panik. För en häst? Är det normalt? Jag såg gräset susa förbi därnere men jag lyckades sitta kvar och få stopp på honom. Fredrika undra vad vi höll på med, vi det var inte vi, det var CHILTON! Han är min söta monster häst men idag tog han det liiite längre än vad han brukar. När jag skulle plocka bort hindren råkade jag slå Chilton på nosen så jag antar att vi blev kvitt?! Ridlektion för Ann imorn hoppas han sköter sig!! Tävling på lördag, igen hoppas han sköter sig!
För övrigt så ringde Anna, hon saknar mig.;)
CC har lyst upp hela förra veckan faktsikt. Det finns alltså en människa som är lika hmm speciell som jag? Hahaha, och vi har hittat ett jätte kul fotbollsspel på msn.
Återkommer när det hänt nåt mer fantastiskt i mitt liv (= Ja just ja en liten detalj, jag fick inte så lite ont i mitt knä och min fot när jag red. Och nu efter känns det som att min rygg ska gå av. Strålande tider härliga tider. Tur att youtube finns!

Vart tog min lediga helg vägen?

Skulle egentligen vart ledig i helgen, förrutom tentan alltså.. Tentan som för övrigt gick åt skogen!! I alla fall så ska jag hoppa in i baren på s2 ikväll, ska bli kul men känner mig trött och seg och det hade inte vart helt fel med en ledig kväll. Är ganska stressad har inte ätit och jag har inte bytt om och jag borde åka om 20 minuter, så vad gör jag här? Vad gör man inte för en sjuk skummis? hahaha intern skämt :D roligt att skriva sånna så ingen förstår, eller jooo jag och cc förstår men ingen annan.
Nää nu måste jag verkligen sätta fart annars kommer jag försent igen.
Hoppas ni får en trevlig kväll. Och cc ska krya på sig:D
// tiny


Slapp dag

Välkommen hit! Till min egna lilla blogg. Förstår mig inte riktigt på allt än men det kommer väl. Patrik säger att det är enkelt. Samma Patrik som sa att microduggan gav tre poäng när den egentligen gav nio. Så frågan är hur mycket kan man lita på Patrik? Hm å andra sidan kom jag en timme för sent för jag hade tittat fel på schemat.. Hhihi sånt händer:D
Jag hinner inte skriva mer nu måste äta och plugga. Får utforska sidan närmare senare, och det behövs. Vi är inte överens jag och min nya blogg=)
// tiny


RSS 2.0