30/9 - 09



Jag mår bra, riktigt jäkla bra!

/tiny


29/9 - 09

Har haft en riktigt bra dag!



Fattar inte varför bilderna hamnar sådär.. Är för trött för detta!
Godnatt!
/tiny

28/9 - 09

Usch har kännt mig lite nere i skorna ett tag men nu är det verkligen dags att rycka upp mig. Tänka på allt bra isället för att fokusera på allt negativt. Positiva tankar, det är det som är nyckeln till att lyckas och må bra. Man måste sikta mot stjärnorna för att nå till trätopparna. Det ska jag göra. Sikta mot stjärnorna. Fast just precis nu ska jag sikta mot sängen. Kommer nog somna ganska snabbt, med huvudet fullt av positiva tankar.

Imorgon bör det av till Stockholm. Modell för en dag. Hehe det blir nog kul. Tar med min kamera också :D Känner lite panik, men vad är det värsta som kan hända? Att inte ett enda kort blir bra då är det ju tur att man inte behöver köpa några kort. Hey jag kanske lär mig något. Självförtroende är nyckeln. Hihi men det har jag inte när det gäller att vara på ett fotografi.

Kärlek till alla goa vänner som faktiskt finns där i vått och torrt!

/tiny

God natt!

Kollade på idol innan jag åkte till jobbet, för det blev faktiskt jobb idag. Så vem hejar ni på Calle eller Pioter ( stavningen är nog kanske lite fel :P ). Jag håller på Calle faktiskt.

Nu ska jag tvätta bort sminket och sova. Mycket att göra imorgon! Får lov att säga att jag är nöjd med min jobbkväll, särskilt med tanke på att hela stan såg ut som en gymnasiefest. Med lite förvuxna elever, men ändå. Jag tror att många krypit fram från sitt trygga bo under en sten ikväll.

God natt på er!

/tiny


Nyfiken!

Jag blir ju jättenyfiken på vem det är när ni smyger in och kommenterar anonymt d:

Blev lite jobb för mig idag faktiskt, känns helt ok dock!
Lägger in bilder om jag hinner (;

/tiny

25/9 - 09

Fredag, lönefredag till och med. Ska åka inlines en liten sväng nu sen åka till stallet och rida medans solen skiner. Ska försöka vara lite snabb så att jag hinner hem och plugga mycket. Frågan är vad händer ikväll? Har några alternativ men njaaa jag vet inte riktigt. Känner mig lite slö så jag kanske dejtar soffan om inget mer lockande dyker upp. Fast sen får jag sån ångest, stanna hemma i soffan en fredag.. Tänk så missar jag nåt spännande!? Nåja vi får se hur det blir. Tänkte försöka ta lite kort under dagen, på skolböckerna fram för allt, som jag kanske om jag har lust och tid lägger upp senare.

Jag kommer inte ihåg vem det var jag diskuterade det här med men har ni tänkt vilken ironi? När man pluggar så kan man planera sin tid och få mer tid över än om man jobbar så att man skulle kunna göra roliga saker. Fast när man pluggar har man inga pengar, och när man jobbar har man ingen tid. Fast jag måste nog säga att jag föredrar jobblivet ändå, för du slipper "jag borde vara hemma och plugga" ångesten. Det finns alltid något man borde plugga.

Hoppas ni får en lika solig och fin fredag som mig (;

/tiny


Look what they've done to my hair.





/tiny

24/9 - 09

lJa fest igår..


Kungen av standup. (Betner är gud höhö).

/tiny

With you.

Om n har mig på msn kanske ni tror att min dator har hängt sig och dött för att det står att jag lyssnar på Chris Brown - With you hela tiden. Datorn är hel jag råkar bara gilla den låten.

Den där killen blir farlig i idol tror jag!

/tiny

22/9 - 09

Att säga att man inte blir lyckligare av pengar är skit snack och den som kom på det har aldrig haft dåligt med pengar. Fine, man kan inte köpa lycka för pengar det vet jag, men skulle man kunna göra någonting roligt en endaste gång kanske man skulle vara på liiiite bättre humör. Min tid kommer brukar jag få höra, men jag orkar inte vänta längre. Jag hatar att ha dåligt med pengar, alltid. Det suger. Jag längtar tills jag börjar jobba. Det är inte alltid världens roligaste men kan åtminstone klippa håret utan att skita i att äta.

/tiny

Gamla godingar.



Några gamla godingar som är helt fantastiska.

/tiny

Modell för en dag.

Jää nu är det bestämt, jag åker med Alex och är modell för en dag på tisdag. Fattar ni vilket skämt egentligen?! Alex tar med den minst fotogeniska människan i världen, undrar om hon vill känna sig snygg?! Höhö det ska bli jättekul babe! Tack för att jag får följa! Kul att springa runt i Stockholm osminkade, vad säger du babe ska vi shoppa största solglasögonen som finns att få tag på?!

För övrigt i mitt liv är det en liiiten svacka, men jag klättrar uppåt eller nåt. Är så less på vissa saker att det står mig upp i halsen. Ska ta en dusch och tänka positiva tankar. Tänka på allt jag har att vara glad över istället för att vara nedstämd över något man inte har eller något man trodde man hade. I och för sig som jag sa till bästaste F igår det var väntat, men ändå tråkigt. Förresten så skickar jag en bamsekram till bästa F, jag kommer så snart jag kan.
Karro jag kommer snart och hälsar på dig. Ska kolla med min bror om han inte ska åka norrut snart det känns lixom mer ok att snålåka med honom än att låtsas sova när konduktören går förbi på tåget. Jag är så himla känslig hela tiden.

/tiny

21/9 - 09

Bli inte förvånade nu, men jag är redan uppe och på väg till skolan d: Trött är jag men jag har kommit på en bra grej med morgon, FRUKOST! Finns det något bättre än frukost? Helst om man inte ska iväg och kan sitta och mysa med en kopp te hur länge som helst (;

Mitt knä värker som aldrig förr och nu har jag inte tränat någonting på nästan 2 veckor, eller i alla fall 2 vecka. Betyder det att jag borde spela mer fotboll? För så här ont har jag inte haft på hela säsongen(;

Nåja nu ska jag göra mig klar och åka till stallet. Chilton förresten han hatar min mobil. Han bits aldrig, fast mobilen försöker han alltid bita i. Undrar om han inte gillar korten jag tagit på honom eller om han vill ha all uppmärksamhet själv (;


Ha en bra dag!

/tiny


20/9 - 09

Efter en seg jobbhelg där jag har fått höra både det ena och det andra så sitter jag i soffan och försöker plugga. Det går bara halvbra det finns ju så mycket roligare saker att pyssla med.

Var ute och red tidigare idag, det var helt underbart. Finns det något som rensar tankarna så bra som en galopp i full fart?! Jag är tveksam!

/tiny

Förvirrade tankar..

Kan inte sova, är förvirrad. Tänker för mycket nu igen. Måste nog ändå försöka sova. Ska bli skönt att krypa i säng med rena sängkläder, tråkigt att behöva dela det med förvirrade tankar om förvirrade saker bara.

Hoppas på sol imorgon då ska jag rida en lång tur tror jag, Och springa, jag vill springa en vända. Jag ignorerar hostan, jag har har vilat tillräckligt.

/tiny

19/9 - 09

Känner verkligen ett sug efter att börja träna, men jag kan inte bestämma mig för vad eller var. Dessutom är det verkligen värt pengarna, hur många gånger kommer jag gå innan jag tröttnar? (:

Jobbade i Rättvik igår, var himla segt att köra hem. Fast det gick ju bra det också.
Nej jag har faktiskt inte tid att hänga här, jag måste verkligen städa nu!

/tiny


16/9 - 09

Betalade räkningen från mitt besök på akuten, 300 spänn för vad? Nej men just ja det är ju inget fel på min armbåge, lite märkligt bara att jag fortfarande har ont. Fast man får inte vara så himla krävande att man vill få armen undersökt, det hade ju varit helt sjukt.

Ja men annars är allt ganska bra, börjar krya på mig. Har för övrigt en stor finne mitt i pannan, ser ut ungefär som ett kastmärke. Jag hoppas att det var det blickarna handlade om igår, för i så fall är det ju ett övergående problem. Höhöhö fast på den punkten har jag inga större förhoppningar, eftersom det redan är allmänt konstaterat att jag hmm vad ska man säga? Är populär bland vissa folkgrupper.

Ha en bra dag!
/tiny


13/9 - 09



Buhuu jag är trött och sa ja till att jobba ikväll också. Hur tänkte jag? Tänkte jag alls? Nåja blir kanske kul att få lön. Eller nåt.

/tiny

12/9 - 09



Nu drar jag och jobbar. Hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll!

/tiny

höhöhö

funny pictures of cats with captions
Räddaren i nöden en tråkig dag. Roa er här!
/tiny

11/9 - 09

Idag blir ännu en slödag, en krya på mig dag. Ska försöka orka plocka ihop här. Kan ju plocka en kvart och sen vila. Undrar om jag kan lura hit någon och titta på idol och kanske en film ikväll?!
Ska i alla fall åka ut till Chilton senare och göra klart åt honom. Blir ingen ridning idag, men han överlever ju ändå så länge det finns mat är han glad d:
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost.

/tiny


Typiskt

Mina näsdroppar är slut, vilket gör att jag inte kan andas. Mysigt det ska bli att sova. Får sniffa tigerbalsam och se om det hjälper (; Jaja mycket gnäll nu, lägger ner det och bjuder på lite bilder.


Tröståt muffins till idol.

Cool va? (;

Jag var inte piggast på stället igår(; Men det gick ju bra ändå! (;

Hoppas ni har en fin kväll!

/tiny

Idol 2009

Kollade inte igår men här är två favoriter från premiärprogrammet:



Kom på att man kan titta på gårdagens program på tv4 hemsidan. Eeey då har jag något att göra en liten stund!

/tiny

10/9 - 09

Det här med att träna sig frisk gick INTE helt enligt plan. Ligger i feber och till och med jag inser att det vore vansinne att spela match med så pass hög feber. Usch kan inte riktigt somna, eller jag somnade och då ringde väckarklockan. Var tvungen att säga ifrån mig matchen ikväll som sagt. Skulle jobbat tors - lör men det ser mörkt ut på den fronten. Det tråkiga är att jag äntligen skulle komma iväg och se på fotboll på lördag, men heeey det är flera dagar dit så det kanske jag orkar (:

Kalla mig konstig men om jag nu ska ligga sjuk då önskar jag att det är "svinet som tagit mig". Då är man klar det med det sen!

Känner att jag skulle nog behöva få i mig lite mat men det är låååångt till köket. Ska nog sova nu och se om jag orkar gå den flera mil långa vandringen till köket sen!

/tiny


Jag hoppas jag kan lita på min vän..


Tinymos efter träningen..


Tinymos efter en dusch och lite makeup senare.. Hoppas jag kan lita
på min vän Ipren!
/tiny


Träna sig frisk!?!

Jag hoppas att träna sig frisk is the shit för annars missar jag matchen imorn. Så här efter träningen så känner jag mig mos, men det är ju bara för att all skit håller på att lämna kroppen! Riiiight?!
Ska kasta mig i duschen nu sen fixa mat och det bästa av allt, åka och jobba. Skulle inte haft något emot att stanna i min säng men eftersom jag ännu inte är lyxhustru är det bara bita ihop, sätta sig på cykeln och jobba. Snälla pepole var inte jobbiga idag, spill inget över black jack bordet och försök inte fuska för då..

/tiny

9/9 - 09

Jag har chockat kroppen med så mycket frukt att hjärnan verkar ha fått någon slags chock. Höhö pratade med CC på msn och råkade visst blanda ihop korten lite och trodde för ett kort ögonblick att Hitler hette Alfred i förnamn. Man ska tänka innan man skickar snabbmeddelande på msn för det är kommer jag få höra läääänge.

Jag har hittat en medryttare till Chilton och det kommer bli hur bra som helst, det vet jag (;

Nu ska jag fortsätta städa.

/tiny


8/9 - 09

Känner mig inte alls pigg idag. Känner mig krasslig. Inte ok. Så jag har smaskat blåbär i smoothie, fruktsallad med glass och massa te och vatten.


Sovdags!

/tiny

7/9 - 09

Den här veckan känns som ett enda stort kaos av saker. Men det blir säkert bra. Sista matchen på torsdag, typiskt jag som precis börjar komma igång (;
Är himla nervös för kvällen, hoppas det ska gå bra och det kommer det säkert att göra. Mest jag som är fjantig. Många planer nu. Hoppas att några ska gå i lås.



/tiny

6/9 - 09

Har mycket att funderar på, mest bra och roliga saker! Hoppas att jag inte har tabbat mig och sabbat en bra grej! Det visar sig.
Kul att träffa Alexbaben igår, tyvärr var jag nog inget vidare partysällskap igår. Förlåt gumsan får göra om det snart, då ska jag skärpa mig (;
Idag händer nog inte så mycket, ska rida sen har jag inga planer. Skulle kunna tänka mig en skön soffkväll (; Helst med något gott snacks till! Kanske ska dippa grönsaker. Ja inte för att jag har blivit nyttig utan för att jag tycker det är sjukt gott!
/tiny


5/9 - 09

Bra dag, ska fortsätta med en bra natt!



Hoppas ni har en bra lördagsnatt!

/tiny

4/9 - 09

Lyckades komma upp ur sängen imorse, trots att sängen lovade evig kärlek, trohet och värme om jag stannade kvar. Det kommer bli en tung höst med föreläsningarna, tur att de bara är två gånger i veckan.
Nu ska jag vila innan jag ska åka ut och göra klart till Chilton. Han ska få en välförtjänt vilodag (: Ska träna fotboll i regnet, hoppas att det blir uppehåll men sån tur har jag säkert inte fast det blir nog kul ändå.
Ikväll ska jag såklart heja fram Sverige till vinst mot Norge! Mycket mer än så händer nog inte ikväll eftersom jag har match imorgon.
Nu ropar sängen att jag genast ska komma, så jag antar att det är bäst att lyda (;

/tiny

Blodgivare..

Jag är sjukt trött men jag kan inte sova. Jag matade myggorna med mina ben igår efter träningen och nu kliar det så jag blir galen. Om jag försover mig imorgon så är det inte mitt fel, det är myggornas. Förresten kanske inte konstigt att jag är så trött, fatta hur mycket blod jag gav bort igår.

/tiny

3/9 - 09

Idag är en bra dag, ska ta vara på den!

/tiny

Bra låtar.


Stars.


Famous blue raincoat.

/tiny

2/9 - 09

Idag har jag faktsikt varit effektiv. Har ridit en sväng i skogen och städat upp här hemma. Det enda som är kvar att göra nu är torka govlen men det får jag göra imorgon. Jag har en obehaglig känsla av att jag lovat någon något imorgon men jag kan inte för mitt liv komma på vad det skulle kunna vara.
Nu ska jag byta om och åka och träna, sen blir jobb ikväll (:

/tiny

Pics från min mobil..


Det är omöjligt att läsa bok hemma hos mamma och pappa, så fort
kissemissen hör att man vänder blad kommer hon och lägger sig över
boken. Hon vet hur hon får uppmärksamhet den katten, undra vem som
lärt henne?! höhö

Chilton blev less på att vara modell, och lipade därför åt fotografen F.

Jag var på Scotts, det var fint, ehm kul menar jag höhö (;

Så här bra tyckte jag om läkare på akuten, blä på honom.

Jag har jobbat en del och då kan jag se ut så här.

Så här ser mitt hår ut om man sätter upp det med en penna.

Chilton i nya stallet, inte så smickrande bild på sötnöten men poängen är att
han kan sticka ut huvudet och tigga godis av alla som går förbi. (;

Jag måste klippa mitt hår, förslag på hur någon???

Nåja här kom lite bilder från sommaren som gått.. (:

/tiny

1/9 - 09

Har flyttat klart från gamla stallet nu. Känns lite konstigt att lämna något som varit en stor del av mitt liv de senaste 8 åren. Fast det känns superbra med nya stallet!
Ska försöka ta tag i och lägga in kort från min mobiltelefon på datorn senare, isf kommer det kort sen (;

Nu ska jag rensa bland mina stallkläder. Hoppas ni har en bra dag!
 
Förresten en sak bara, jag funderar på att köpa uggs på internet, någon som har koll på hur de är i storleken??

/tiny


RSS 2.0