30/10 - 09

Åh jag mår så bra, livet är härligt! Det känns nästan lite för bra. Ni vet så här att man nästan väntar på att något skit ska hända för att det inte kan få vara så bra.

Funderar på att tävla med Chilton här i november, fast då måste jag hoppa 80 centimeter. Jag vet inte riktigt om jag är redo för det. Får se hur det känns på nästa hoppträning och hur högt vi hoppar då. Hjälper du mig att skriva kampsånger då Karro? :D



/tiny

Bra dag!

Vilken bra dag! Jag älskar att lyckas med saker. Speciellt när det är något man har varit nervös och osäker på. Det gick riktigt bra i skolan idag. Det firade jag med en STOR påse lösgodis! Ledigt fick jag imorgon också, ibland känns det som att allt går ens väg.


Två låtar man blir glad av.
Karro, är det bara jag? Eller tänker man lite på tävla ponny tiden när man
hör we are all the winners?
/tiny

29/10 - 09

Hallå kissekatter!
Sitter i skolan och försöker vakna, det går sådär! Och ja Karro klockan i bloggen går rätt men jag vet inte om jag hade så roligt igår ändå för jag jobbade nämligen.

Jag skrattade åt Petra Medes skämt, sen insåg jag. Det är samma skämt som jag och F har sagt i flera
veckor nu!
/tiny

Hopplöst fall..

Jag är bäst på att tappa bort saker. Jag blir galen, jag förstår inte själv hur jag lyckas. Nu senast är det min mp3 spelare som är spårlöst borta. Jag AVSKYR att åka tåg och buss, jag blir åksjuk om jag läser. Mitt nöje brukar vara att lyssna på musik på den mp3 spelaren som är puts väck. Jag börjar tro att jag har en inneboende som när jag tittar bort flyttar runt mina saker. Det här är INTE ok!

Efter en helt ok kväll som iofs slutade med en tiny skakande av ilska ska jag nu sova. Skola och Johan Falk imorgon!


Sjukt trött!

/tiny

28/10 - 09


Tänk att få se henne live! Fatta coolt! Förlåt bästaste F men det kan tom med
slå Marie Fredriksson höhö. Kanske. Men so far ligger Marie ett på min
 musikupplevelse lista!



/tiny

26/10 - 09

Har varit vaken sen sju och jag gick och la mig runt två någon gång. Så går det när man fastnar i att spela poker istället för att skriva klart skolarbete. Ska korrekturläsa bara jag får tillbaka arbetet sen ska jag sova en timme eller tre, innan jag ska plugga lite annat. Blir nog en riktig pluggdag idag, jäääj. Fast det är så ruskigt skönt när man är klar!

/tiny

WE WERE THERE!


Jag var där med en av mina finaste bästa vänner! Förstår ni hur coolt det var!?!

/tiny

Lycklig.

Jag känner mig riktigt lycklig, trots vissa saker. Jag började fundera lite och kom fram till att jag är min egen lyckas smed så varför hänga upp sig? Nej jag skiter i det, jag tänker minsann vara lycklig. Så nu när jag bestämt det ska jag fortsätta med min smaskiga mat.

Jag känner att träningsvärken håller på att smyga sig på, underbart! Jag gillar det verkligen!



En liten sak och jag skulle vara ännu mer lycklig, men man kanske inte kan få allt. Vad vet jag. Fast jag tänker fokusera på att njuta av det jag har och det som faktiskt gör mig alldeles varm och lycklig!

/tiny

25/10 - 09

Har varit och hopptränat idag. Var så galet kul och jag har världshistoriens sötaste häst! Den enda som kommit upp i samma klass är Joker.


Så jäkla duktig var Chille idag! Min älskade häst!!

Nu ska jag laga toast skagen, fläskfilé med potatisgratäng och chokladpudding, det ni ;)

/tiny

Kul kväll?




Man har det inte roligare än man gör sig. Därför livade vi upp stämningen med lite kort igår ;)

/tiny

24/10 - 09

Somnade framför körslaget, dumt. För nu är jag pigg. Eller ok det kanske var att överdriva en smula men jag är absolut inte sovtrött. Mer lite seg. Just ja ställa om klockan ska vi göra också. Det kommer jag säkert glömma och stressa till mamma och pappa för att låna bilen till hoppträningen och sen inse att det är gott om tid. Vore faktsikt inte en stor skräll om det hände.
Hoppträning imorgon alltså, ska bli sjukt kul. Är dock ännu mer nervös än förra gången jag skulle varit iväg, nu är det i ridhus också ;) Ehm ja det kan bli en mycket intressant eftermiddag imorgon.

Hoppas ni har en fin lördagkväll! Själv ska jag nog mysa ner mig framför en film!

/tiny


22/10 - 09

Jaha håll i hatten och ramla inte av stolen nu men jag har varit ute och promenerat i 1 timme och 45 minuter. Kanske ska tilllägga att jag köpte en stor påse godis på vägen hem, man vill ju inte bli mager ;) Träffade min mamma och hon sa till en kund att jag var hennes dotter. Jodå han hade också döttrar hemma och frågade hur gammal jag var. 23 svarade jag, han tittade misstroget på mig väntade några ögonblick som för att se om jag skulle säga att jag skojade. Nej men det är ju kul att man ser ung och fräsch ut...

Min mage verkar inte vara intresserad av att samarbeta och det börjar gå mig lite på nerverna. Kanske är det för att jag är stressad men vem har tid att ta det lugnt??


Måste komma ihåg att ringa och boka klipptid för min lugg snart!!!

/tiny


...

Åååh lika mycket som jag älskar att lägga mig i en renbäddad säng, lika mycket avskyr jag ögonblicket när man inser att man inte hunnit bädda under dagen och måste fixa det innan man kan lägga sig.. Soffan börjar kännas som ett alternativ. Hmm

/tiny


21/10 - 09

Jag trodde det skulle bli en bra dag idag, imorse när jag åkte tåg fick jag åka gratis. Eller ja imorse var det kanske inte men skit samma, jag fick åka gratis och jag blev glad. Tänkte idag, idag är det en bra dag. Ja hujeda mig vad fel jag hade. Fast iofs så farlig har väl inte den här dagen varit, fast att kalla den bra vore att överdriva.

Igår hände någor galet, JAG MISSADE DESPERATE HOUSEWIVES MEDVETET. Vad hände där?! Har kollat på det på nätet nu i alla fall, sjukt bra serie.

Hoppträning på söndag vad tror ni, överlever jag?

Ledig i helgen vad ska jag göra??

/tiny

wtf

Fuck this shit.

Grädde på moset, kom hem hungrig som en varg och skulle äta en leverpastejsmacka. Nej då för jag är en jävla klant och har glömt leverpastejen på bordet.
Ja hujeda mig det är verkligen min dag idag. Lika mycket min dag som den gången jag råkade döpa om Hitler till Alfred.
Imorgon väntar en bättre dag..

/tiny

19/10 - 09

Åh jag har massor att göra men jag är så sjukt trött. Kan inte bestämma mig om jag ska bita ihop och ta tag i allt eller om jag ska sova en stund. Det slutar väl med att jag funderar så länge att det blir varken eller. Åh jag skulle behöva ett par veckor semster och få vila upp mig. Ja det hade varit något det, fast man kan inte få allt här i världen.
/tiny

14/10 - 09



/tiny

12/10 - 09

Har nyss vaknat, har sovit över lite men men. Jag antar att jag behövde lite sömn!  Nu måste jag verkligen sätta fart och gå upp och plugga. Måste hinna med en hel del idag, men det är lättare att plugga när man ska göra något roligt på kvällen. Att veta att ju tidigare jag är klar ju tidigare kan jag styra upp det roliga! Så otroligt mycket att göra i skolan. Kanske har jag hittat något som kan motivera mig till att jobba ännu hårdare!

Hoppas ni får en fin dag!

/tiny


...

Jag upptäckte nyss nåt. Min mobil verkar vara lite fucked up, minst sagt. Detta kommer sluta med att jag slår av och på mobilen varannan sekund.

Har ni tänkt på vad lätt det är att ge råd till andra, men hur svårt det är att ge råd till sig själv?

Man är sin egen lyckas smed. Nu ska jag smida lite lycka. Ska bara läsa lite mer om dekontextualisering först. Mycket spännande. Känner ni att ni fick ett stort sug efter att förkovra er i detta så hör av er ni kan snart få köpa min bok :P

Längar till helgen, ser verkligen fram emot att få träffa F! Då kan vi först analysera världen för att senare erövra den. Moooouahahaha!

Karro, bara säg vad jag ska baka till nästa gång vi ses. Har lite, men bara lite dåligt samvete. Du hade gjort samma sak ;) 

/tiny


11/10 - 09

Oj oj vilken dag. Är helt slut, skulle mer än allt annat gå och sova. Fast det går inte.

Var ut och red, det var kolsvart ute. Såg knappt handen framför mig, och lilla Chilton knallade på och verkade fundera varför i hela världen vi skulle vara ute och rida när det var både mörkt OCH blött.

Har kommit hem och lagat pizza, rätt god faktiskt! Nu ska jag lägga ifrån mig datorn, hämta choklad, redbull och börja plugga. Jääj försöker bli "kidnappad" för att slippa, men jag vet ju vad jag borde göra. Jag kan säga så mycket att vad jag vill och vad jag borde/måste göra är två heeeelt olika saker ikväll. Ska göra ett försök nu i alla fall!

/tiny

10/10 - 09

Alltså nu borde ni bli imponerade. Jag gick upp åtta imorse, och ja ni kan ju kolla när jag skrev mitt sista inlägg "igår". Nåja så går det när man mutar H för att skjutsa mig till Rättvik och jobba. Nu blire fotboll och sen sova en stund innan jobbet. Hoppas ni får en härlig lördag. Själv är jag trött som... kommer inte på något tillräckligt trött för att beskriva mitt tillstånd nu  :P

/tiny


Bra jobbat!

Jag glömde visst balkongdörren öppen när jag åkte till jobbet, detta resulterade i ett minst sagt svalt rum. Blir sova på soffan, man kan ju inte sova i minusgrader. Kan vara skönt att sova i ett svalt rum men heeey det finns gränser. Vilken bra avslutning på en bra dag. Verkligen!
Imorgon är en bättre dag!

/tiny

Försökte..

Jag försökte tänka positivt för jag hade en grej att vara glad åt, nu är det så att den där grejen jag var glad åt verkar ju knappast bli av. En vanlig dag hade jag ryckt på axlarna sagt att det var trist och gjort något annat skoj. Idag är en ingen vanlig dag, jag är skitsur. Vad är det för fel på den här dagen?? Är det fredag den 13e eller nåt? Hata tinydagen?
Jag är inte skrockfull så även om det varit fredag den 13e så hade jag ändå varit övertygad om att det är en hata tinydag. Lust att bara dra täcket över huvudet och sova tills imorn. Nej just ja, jag ska jobba så det går inte.

Förresten det finns en sak jag är riktigt skrockfull med. Man får INTE säga tack om någon säger lycka till. Varje gång jag hör någon säga tack efter att ha fått ett lycka till mår jag lite dåligt.

/tiny

9/10 - 09

Alltså vad är det här för skitdag? Först vaknar jag och är helt säker på att jag har sovit över eftersom jag drömde det. Great. När jag insåg att klockan var 6 så försökte jag somna om, och det gick ju sådär. Precis när jag skulle somna fick jag sms, härligt. Fesligt.

Nu ska jag vända den här dagen till något bra. Min lediga helg har förvandlats till en jobba helg. Nåja det är bra. Mer pengar till mig :D

/tin

8/10 - 09



God morgon :) Här kommer mina två favorit¨låtar med Ben Harper.

/tiny

Tack!

Vilken dag. Den har faktiskt varit.. underbar. Det är härligt att skratta!


Johan Glans. Jooo men det är härrrrligt att skrrrratta ;) Tröttnar aldrig på
detta klippet!

Imorgon ska jag plugga. Det känns faktiskt lättare att tänka på när man haft en sådan här dag. Önskar verkligen att lilla fröken F får en sån här dag väldigt snart. Det är hon väl värd!

Tack för fina kommentarer, och ja Ben Harper är fantastisk! Nu är det sovdags!

Tack alla som gjort min dag! Blir inte förvånad om jag får träningsvärk i magen efter skrattfesten idag!

/tiny

7/9 - 09

Jag är i skolan och försöker plugga, det går jättebra. Verkligen.

tiny - Jag ska hjälpa honom med en grej.
xx - Ska du ligga med honom?
tiny - Eh va?? Nej vadå då?
xx - Ja men, varför ska du annars hjälpa honom???

Alla är vi olika höhö ;)

/tiny


Mitt liv i bilder..


Jag har köpt nya ridbyxor..

.. och supersköna strumpor till.

Nu kanske ni förstår varför jag köpte nya ridbyxor. Berätta inte för
någon men det finns ett till nästan lika stort hål :P

Chilton var vänlig nog att hjälpa till att testa mina nya ridbyxor.
Han slängde sig glatt fram och tillbaka för läskiga, konstiga grejer som
gräs och stenar ja grejer som äter Chiltons till middag alltså.

Men jag älskar det lilla fröet.

Har ni tänkt på vad cool jag är?

Jag har fått komplimang (!) för att jag har "FETT STOR RÖV"..
¨
Men jag mår bra ändå!

Jag och H plockade "lite" svamp..

Jag har iakttagit "min" kissekatt. Tänk vilket härligt liv..

Iställer för att ligga och lata mig i solen får jag plugga, och det
är ungefär det som händer i mitt liv. Spännande, oooh yes. Just ja förlåt
ibland jobbar jag också..

/tiny

6/10 - 09

Ligger och försöker plugga. Ja det går ju inte så bra för tillfället. Så mycket annat som vill ha uppmärksamhet, datorn, telefonen osv. Nåja ska göra ett ryck nu innan desperata hemmafruar ;)

/tiny

Imorgon är dagen D

Imorgon är en stor dag! Det är Desperate housewives preimär. Jääääj som jag har längtat och så kanske jag missar det. Nåja får väl kolla på reprisen. Måste bara kolla så att det går en repris ;)
Nej nu måste jag verkligen plugga. YES vad spännande det kan bli. Mina drömmar motiverar mig ;)

/tiny

5/10 - 09

Jag har kommit på vad jag ska göra när jag är klar på högskolan. Eller vad jag vill göra snarare. Det motiverar mig. Måste bara se till att lösa en del saker men hey jag ska uppfylla en dröm som jag haft sen jag var liten så det så! Vill man något tillräckligt mycket så ordnar det sig, eller hur!?!

Nu ska jag åka till stallet och rida, sen blir det tentaplugg. Senare ikväll blir det spanskakurs.

Nu har jag något att sträva efter och allt känns lättare!

Hasta luego!

/tiny

4/10 - 09

Jag har nästan helt bestämt mig för att skaffa gymkort. Antar att man inte kommer i form av att tänka att man ska träna :P I så fall fattar ni vilken toppform jag varit i?!?

Har galet mycket att plugga veckan som kommer och nu ska jag, håll i er nu, SOVA. När la jag mig så här tidigt sist? Ben Harper förresten han är grym han!

God natt på er!

/tiny


1/10 - 09

Jag är bara så himla glad.. Lycklig.

Har varit och ridit nu ska jag till kupolen en snabb sväng, sen blir det plugg i skolan innan jag ska träffa lite vänner. (:
Idol ikväll, igår gick en av mina favoriter. Ni som känner mig borde kunna gissa vilken utan att jag säger något. Eller ja han var min favorit igår när han sjöng with you i alla fall. Jag har verkligen snöat in på den låten.

/tiny

RSS 2.0