26/5 - 09

Life is good!!

/tiny

24/5 - 09

Ni vet när det är en sån där dag då om man nästan önskar att man stannat i sängen, för att allt är ganska värdelöst och inget går som man vill? Så kändes min dag. När jag kom hem från stallet kändes allt bara så himla tungt. Fast vad gör man? Ja det är ju bara bita ihop så jag bestämde mig för en lååång dusch och Katie Melua på hög volym. Jag funderade och funderade och kom fram till att jag inte har mycket att må dåligt över, inget alls egentligen. Jag vände från att vara riktigt bitter och grinig till att känna mig stark och glad. Så jag peppade mig själv medans jag gjorde mig klar och hittade mitt självförtroende som låg och skräpade under hallmattan d:
Som grädde på moset gick det grymt bra på jobbet, och alla fina komplimanger gjorde faktiskt inte det hela sämre.

Nästa gång allt känns skit ska jag försöka komma igång hur jag igår lyckades vända på allt och få en toppen kväll trots allt.
Vi är vår egen lyckas smed.

/tiny

Hot or what? :D

Denna bara måste jag ha. Bidrag mottages gärna (:

/tiny

23/5 - 09

Jag hade bara några få krav på F när hon åkte utomlands. Eh ja jag har rätt att ställa krav för jag tog hand om hennes häst när hon var borta. Kraven var: Inte bli brun, inte äta souvlaki och absolut inga långa mörka män. Tror ni att hon lyssnade?? Nej då hon lyckades med alla tre, INTE OK!  Det skulle kunna vara så att jag unnar verkligen F alla dom sakerna, det kanske bara är så att jag hade velat följa =( Nåja jag fick ju rida Corelli det var ju också... kul eller nåt (:

F gör mig glad för hon e mycket klantigare än mig. Jag må ha stoppat ner hela min hand i ett brännässlesnår och bränt hela min hand, men det var inte jag som gick in med huvudet i skaftet på en kniv, slog mig själv med en sopkvast och hällde ut en halv dunk med vatten. Jag skrattade alla gånger(;

Annars har vi konstaterat:
Jag och Chilton är väldigt lika. Lite knubbiga, busiga på gränsen till till dryga, helt sjukt söta och så har vi mycket utstrålning. Fredrika och Corelli är också lika varandra, söta och långa. Höhö.
Vi har också fått lära oss att rabarber är farliga grejer, för rabarber skulle kanske kunna bitas, faktsikt.

Måste göra en utelista också:
* Foppatofflor. Fine ha dom hemma men snälla låt mig slippa se dom på stan.
* Bh-band som syns. Alltså klart dom kan synas lite, men nu snackar vi: hej jag har halterneck linne med vanlig bh under, INTE OK! Hur tänkte du nu??
* Att komma fram och försöka ta på någons bröst och sen spela förvånad när det inte är ok. Ehm ja jag vet ju inte vad killen led av men nåt måste det ha varit.
* Engelska uttryck översatta till svenska. Kom hit och jobba rumpan låter inte lika bra som work it (: På det svarade vi pass.
* Spel.
För övrigt kan jag berätta att min dator är fortfarande trasig, och därför bloggas det inte lika mycket nu. Men när datorn kommer igång kommer det massa bilder. Har köpt Katie Meluas skiva, det är lycka!
Näe nu ska jag göra nåt vettigare.
/tiny


19/5 - 09

Idag har jag släppt ut hästarna, stressat hem med frukost till Karro. Cyklat tillbaka till stallet, ridit två hästar och cyklat hem igen. Bäst att äta lite mer muffins så att jag inte blir mager höhö.
Karro har lämnat sin dator är medans hon myser hos tandläkaren, jag tror hon gillar att å dit faktiskt.  Med tanke på hur ofta hon varit där senaste tiden så (:
Nåja nu ska jag städa, eventuellt äta mat om jag inte äter bara muffins istället, lyssna på underbara Katie Melua sen ska jag ta mig i kragen och plugga.
/tiny


Som ny..

Den där Karro, hon är snäll ibland. Hon har gett mig massage, ryggen känns som ny (=
Nej nu blir det nog sova, ska ju ta ut hästarna imorn. Jippi, hurra vad hade kunnat vara roligare??

God natt!
/tiny

18/5 - 09

På allmän begäran så bloggar jag nu. Inspiration någon?? Min dator är fortfarande trasig, därav min frånvaro. Förstår att ni saknar mig d:

Jaha vad har hänt sen sist?
Jag har blivit bjuden på Gessle av F. Det var det häftigaste jag har varit med om, Marie Fredriksson kom in och sjöng it must have been love och she's got the look. Fattar ni vad coolt? Tack F!

Karro har blåmärken på sina lår. Undrar vad hon har gjort? Vi har lite teorier... höhö OBS! Jag har inte sett det!

Ha det bra!
/tiny


7/5 - 09

En olycka händer så lätt, det har hänt min dator. Den gråter och gråter, måste laga någon gång snart.
Vad har hänt i mitt liv? Ja jag har färgat håret och inte så mycket mer. Jo jag har ridit Fredrikas " lilla" Corelli, det såg nog stundtals kul ut, det var det också.
Jag är på dåligt humör så blogg inspirationen är på botten..

Nåja nu vet ni att jag lever. d:

/tiny

RSS 2.0