Den rätta för Rosing.

Tittar på den rätta för Rosing och kan inte sluta fascineras av Bobbys och Lindas läppar. Att Lindas läppar är fejk känns väl som en gammal nyhet och det är inget att fundera på. Att det ser just fejk och fult ut är inte heller något jag tänker hänga upp mig på. Det jag funderar på är, hur ligger det till med Bobbys läppar? Är dom riktigt riktiga verkligen? Någon som vet?

/tiny

31/3 - 09

Usch blä och fy för tidig morgon. Gillar inte alls stallet på morgonen. Trött som få och surig som en citron släpade jag mig upp imorse. Tur att min häst är söt i alla fall (;
Har hunnit sova en stund. Fikat med en vän. Varit och hämtat mitt pass, skrattade högt när jag såg det. Även fast jag inte har något emot att bjuda på mig själv så måste vi dra gränsen någonstans och jag tror den går vid passet. Det ska gömmas och ALDRIG visas för någon i onödan. Har hämtat min tenta också, ett ord kan sammanfatta: GRYMT!
Ska och rida sen möte men efter det ska det firas med Desperate Housewives och ett glas vin. Det är jag värd!
Hehe måste erkänna att jag av någon outgrundlig anledning fastnat i den rätta för Rosing. Patetiskt men kan ju inte låta bli att titta på eländet.

Ha en bra dag!
/tiny

30/3 - 09

Hemma efter en heldag i skolan. Eller nja hemma är hos mina föräldrar. Fast det känns hem det också, det kommer det nog alltid göra.
Har funderat mycket på det här med lycka, att en förutsättning är att omge sig med människor som kan unna andra att vara lyckliga. Frågan jag ställer mig själv är gör jag verkligen det?

Nåja nu sitter jag och väljer om jag ska sova eller motionera. Vet ju vad jag borde välja här (; Jag har satt upp ett mål men det är lite hemligt. Speciellt anledningen till målet höhö. Fast iofs den speciella anledningen är bara extra pepp.
Jag kommer att klara det!


Bara sätta på träningskläderna och köra stenhårt nu! (;

Kanske bäst att gå en promenad istället för att sova? Hmm får fundera på det en stund. För även fast det är skönt att motionera så måste jag hålla mig vaken sen (=

/tiny

...


Slänger in lite bilder i brist på annat. Hehe

29/3 - 09

Idag är en bra dag! Det har jag bestämt. Ska bli en skön söndag innehållande stall, kalas och slapp!
Känner mig glad, inspirerad och stark. En härlig känsla.

Nu ska jag få skjuts till stallet så jag får skriva mer sen!
/tiny

Våga för att vinna.

Man måste våga för att vinna, så är det. Jag tänkte våga men fick aldrig tillfälle. Så typiskt. Sånt är livet..

Har jobbat ikväll var riktigt roligt! Den här helgen har jobbmässigt varit den absolut roligaste helgen på länge. Skönt, kan det vara min inställning som har hjälpt till? Jag inbillar mig det. Något jag vet är ett måste det är sova nu. Lite jobbigt en timme bara försvann. En timme mindre att sova.

Nu ska jag somna till sköna toner av Katie Melua.

God natt!

/tiny

Katie Melua.

Jag har verkligen hittat en ny favorit artist. Katie Melua. 

OBS! Det här är inte Katie Melua, hehehe. Fredrika hade missat det här klippet,
vi kan nog söka till idol utan att skämmas ändå. Typ. Vi kommer aldrig kunna
bli värst i alla fall.

/tiny

28/3 - 09

Godmorgon!
För mig är det faktiskt morgon, för jag gick precis upp. Ska försöka gå ända till köket och göra mig lite frukost. Ska åka till stallet och göra klart på en gång, så jag får resten av dagen fri. Börjar jobba redan klockan 20.00 idag känns lite ovant och tidigt, men kul ska det bli. Det var faktiskt riktigt roligt att jobba igår.

Förresten så ser jag ju att det har tillkommit lite läsare. Vilka är ni som är här och läser? (= Ni bara smyger in här och kilar iväg utan att lämna någon kommentar. Vilka är ni? Lämna en kommentar vetja!

Förresten någon mer än jag som längtar till våren? Fast det är ju ingen idé att reta upp sig över vädret, då slösar man bara energi. Får bli extra glada när våren väl kommer istället.

Nu ska jag åka till stallet! Har hand om både Robin och Chiltoni dag.


Best friends!

/tiny

Trött!

Har jobbat ikväll, kom hem för en liten stund sen. Sitter och funderar på om jag ska orka äta eller om det blir sängen direkt. Är riktigt trött. Jag har kommit fram till att jag tycker det är fruktansvärt oattraktivt att röka. Usch, sorry alla rökare men nej hos mig blir det verkligen minus. Det kombinerat med långa naglar med lort under känns ju som en mardröm!

Grymt trött e jag! Orkar knappt hålla ögonen öppna!

God natt på er!

/tiny


Fredag..


Ehm jag pratade i telefon och det rann visst över lite innan jag kom på
att jag börjat fylla diskvattnet. Tur att jag aldrig är förvirrad.


Hittade denna i en blogg som berört mig djupt.

Ha en bra fredag nu! Själv ska jag göra mig klar för jobb!

/tiny

Fina va?! (;


Min nya fina vårjacka! Köpt på selected style, som även har en websida här.


Gillar min nya väska också. Annars har jag mest svarta väskor.

Hemliga planer på G. Jag älskar när folk är nyfikna (;

/tiny

Konstig hund

Haha min egen bror läste fel på könstut. Han som är uppväxt med mockfjärdsmål. Men man läser väl det man vill att det ska stå är det inte så?

Och ibland hör man fel..
- Vadå har du hund?
- En neger
- Va???
- Inte en neger
- Men va??
- Inte en egen.

Haha tur att man hör bra alltid...

/tiny

27/3 - 09

Godmorgon världen!
Jag vaknade före klockan idag också, vad händer egentligen?? Fast idag måste jag erkänna att det var ganska skönt. Kollade på klockan och såg att jag kunde sova 1h timme till.
Mycket roliga hemliga planer på G, härligt med något att se fram emot, det är jag värd!

Nu ska jag åka och träna min häst (;


/tiny

"Kompisar"

Mina så kallade "vänner" är här. Dom försvann in i köket jag misstänker att dom snackar skit. Men då hämnas jag genom att snacka skit om dom i bloggen. Moooohahahaha. Ni ÄR skit!!

Kul grejer. Tack Rudolf för tipset(;

/tiny


Duktig!

Shit vad duktig jag har vart idag. Storstädat lägenheten och tränat fotboll. Och idag kunde jag ju träffa mål också. Fabulous! Mitt knä däremot det är inte i fin form. Jäkla skitgrejer man har fått.

Ska verkligen lägga upp bilder på mina nya grejer som jag shoppat, men idag orkar jag verkligen inte. Imorgon däremot blir det mycket skoj här i bloggen. Hehe

Hoppas ni har en bra kväll!

/tiny

Hahahahaha

Jag dog nästan av skratt nyss. Var ett tag sen jag pratade men en vän på facebook och jag skrev könstut. Alltså uttala det med k och det betyder konstigt. Men vissa missuppfattade det och läste kön som i pojke eller flicka/ eller det kön vi har mellan bena. Könstut alltså.  Jag tyckte att personen var lite konstig som skrattade så mycket men men en del är ju lättroade tänkte jag. Men nu fattar jag varför. Och jag skrattade så jag som sagt så jag nästan dog. Nu är det min uppgift att komma på vad det feluttalade könstut ska betyda. Måste ljuga ihop en riktigt fin, sjuk historia. Förslag någon??

/tiny

För i helvete..

Gah skulle ringa kundtjänst på bredbandsbolaget, det var det sämsta någonsin. Efter x antal flervalsfrågor (x antal = många) där man får svara med en siffra ja ni fattar så trodde jag att jag skulle kasta min telefon i väggen. Alltså hur många sånna frågor kan man lägga in??? Får dom betalt för att jag ringer, så det ska ta så lång tid som möjligt?? Jäjä fick ju hjälp i alla fall. Och inte är jag gladare för det. Nej för det var ett jävla spån som stod och sa saker som inte stämmer igår, PUCKO! Om man inte vet kanske man ska hålla igen sin lilla mun!!!

/tiny

26/3 - 09

Godmorgon!
VIlken rolig dag jag har framför mig. Jag ska städa, städa och städa. Wohoo det är så himla kul! Lite musik på hög volym så överlever man.

Jag har insett att mitt hår ser för taskigt ut, måste verkligen klippa mig. Kan ju inte gå runt och se ut som ett troll i håret.

Kommer ni ihåg den här killen?

Idag blir det bilder på min älskade jacka och min nya väska. Kan ju lika väl ta på min nya tröja medans jag håller på.

Jag ska bara göra klart det tråkiga först! Städa alltså!

/tiny

Vad hände här?

Har nyss kommit hem från stallet. Brr kallt ute. Fast hurtiga som vi är jag och Rudolf, tog vi ut våra ädla springare på en tur.


Vi red iväg och jag och Rudolf tyckte att något kändes fel. Det tog ett tag,
men sen kom vi på att jag både glömt hjälm och reflexväst.


Ja här kommer lite av det jag fick med mig hem (;

Det andra får ni se senare. Kanske idag, kanske imorgon. Beror på hur pigg jag är när jag duschat.

/tiny

Så!

Så då var det fixat! Pengarna som var över alltså, dom finns inte mer (; Bilder lovas senare! Just nu är jag nere hos min mamma och pappa och ska smaska i mig våfflor! Mumsigt värre! Lite väl mumsigt kanske, känner att jag måste promenera ikväll(;

Nu ska jag kila iväg och äta(;

Återkommer med bilder!

/tiny

Det går segt

På en och en  halvtimme har inte lyckats åstadkomma någonting. Eller vänta.. Kom precis fram i en telefonkö och har sagt upp två abonnemang. Wohoo nu kan jag stryka en punkt på min att göra lista.

Nu ska jag slänga på mig kläder och skynda in till stan och äta lunch i goda vänners sällskap och fortsätta uträtta ärenden. (;

Ha det bra så länge!

/tiny

25/3 - 09

Härligt att få vakna upp och se en blå himmel, det gör det lite lättare att komma upp.
Idag är en sån här, " nu ska jag ta mig i kragen och ta tag i saker" dag. Weeeei som jag har längtat hehe. Not. Tur att jag är bjuden på våfflor, så då har jag ju något att se fram emot i alla fall. Kom på en till sak att se fram emot, ska ju åka och hämta hem min jacka. Bild kommer senare. Nej men vet ni, nu ska jag rycka mig i kragen och sätta fart för då kan jag göra roliga saker sen.

Jag är lite sugen på att gå ut ikväll men vi får se. Jag vill dansa(;

Nyss hände en märklig sak. Jag lyssnade på musik innan jag somnade igår, och nu skulle jag bara trycka på play och lyssna igen. Men det har hänt något mystiskt. Det var en annan spellista framme med en låt tillagd som jag inte har lagt till. Ehm strange. Undrar om det är samma som har mixtrat med min hjärna och gjort mig helt träningsgalen och fruktsugen..

/tiny


Kors i taket.

Jag har pengar över. Vad hände? Eller med pengar över betyder att jag kan köpa present till mamma och mat. Karro ska få en liten överraskning också (;

Mitt knä mår verkligen inte så bra. Tänkte gråta en skvätt men jag kom på att det är lite mesigt. Jag bet ihop och gjorde en kladdkaka istället. Det är ganska roligt att jag säger att det är mesigt att gråta, eftersom jag gråter ofta. Eller ofta men till alla filmer och sånt. Gråter inte av smärta så ofta dock.

Haha jag kom på en sak när jag pratade med en kompis. Jag har inte hämtat mitt pass som jag gjorde i januari. Undrar om jag har kvittot kvar? Undrar om mitt pass finns kvar? Haha det är något jag måste sätta upp på min att göra lista. Hämta passet..

Nu ska jag sova! God natt!

/tiny

Glömde..

.. en halvkul sak.
Vi diskuterade en känd person som jag tycker är riktigt het, haha gissa vem d:?
S- Duu, jag har hört att xxx är en player.
Rudolf- Ja men det är väl bra?
S- Va??
R- Ja men då är väl chansen större att han vill ligga..

Rudolf peppar alltid bra, fast jag gillar inte självgoda människor. Så jag måste säga nej tack! hehe

Rudolf sa en annan sann sak, att det är tur att vi aldrig är hysteriska. Jag förstod inte grejen, hysteriska vi? Nej självklart inte! Vi är alltid lugna och sansade.

Förresten så tog jag upp kameran och skulle ta kort men då var batteriet dött. Typiskt..

Nu ska jag äta min smaskiga kladdkaka och säga åt mitt knä att sluta värka.

/tiny


Ursäkta..

Ehm idag när jag och Rudolf var ute och motionerade våra hästar, fick något plötsligt infall att låta våra springare tävla lite. Oh yeah dom sprang, fort gick det också. Dessvärre så stod det ett par med hund på stigen. Alltså vi fick inte riktigt stopp på våra hästar och dom stod länge och tittade på oss innan dom insåg att det var idé att flytta på sig. Dom såg ganska arga ut, vilket jag iofs kan förstå. Men vi brukar försökte undvika att springa över, eller nästan springa över folk och hundar. Våra springare var just springare, och dom förstod inte riktigt när vi försökte berätta att allt roligt har ett slut. Hissen gick inte så snabbt bara, heeey det är två valacker vi rider (killhästar alltså) och vi vet ju alltid att det tar ett tag innan killar förstår haha. Så paret med hund, ursäkta om vi skrämde er, det var absolut inte vår mening. Vi fick för övrigt stopp på hästarna säkert 5 meter innan.

Jag skulle träna idag, men det värker i hela mitt knä. Vet inte varför, vet bara att det gör ont. Blir lite tigerbalsam får se om det släpper lite. Nu ska betala räkningarna och se om jag har några pengar, haaah vilken rolig tanke. Att ha pengar kvar alltså..

/tiny

24/3 - 09

Har nyss kommit hem från stallet, hade utsläpp imorse. Fråga inte vad jag gjorde där så länge. När jag kom in i trauppgången luktade det såklart mat, bara för att jag är vrålhungrig och inte har så mycket gott hemma. Aldrig blir jag inbjuden att få äta heller..

Idag när jag stod i stallet och skulle byta om kom Fredrika, numera även kallad Rudolf, gående över stallplanen och tittar på mig och hånskrattar högt hela vägen in..
S- Vad skrattar du åt nu då?
R- hahaha ridsportens framtid lixom hahahahaha

Jaha tack. Förrutom att åna min tröja sa  hon även att mina byxor sitter fult d: Okej det var en liten vinkling av sanningen men heey det är sånt som händer.

Nu måste jag ordna nåt att äta. Återkommer snart!

/tiny

Insikt

Ibland inser man att man inte har mycket att vara bitter över. Att man måste ta vara på sitt liv och göra det bästa man kan.
Det var nog en mening att jag hamnade där just ikväll..

Nu ska jag sova!

/tiny


Vårjacka!

Min plan var ju att vårjackan inte alls skulle passa, vet ni vad? Den passade. Man får ju prioritera här i livet och när jag la undan jackan så ja, då valde jag bort maten nästa månad. Sen gick och såg på en shopaholics bekännelser. Great. Bra film var det i alla fall, och jag är glad att jag inte har kreditkort!

Funderar på att vara duktig. Städa lite, känner mig rastlös och lite smått nere i skorna av någon konstig anledning. Dags att rycka upp mig, ska leta reda på "ingenting kan stoppa mig" känslan igen.

Bloggar säkerligen igen sen(; Kanske någon bild kanske något avslöjande.. Vem vet d:

/tiny

Bäst!

Wohoo plötsligt händer det. Jag kan ha ett par svarta byxor jag använde för 5 år sen. Mmm nu börjar det likna nåt. Det som gör det hela ännu bättre är att jag måste ha svarta byxor på lördag och jag trodde jag skulle bli tvungen att köpa nya. Byxorna kanske inte sitter lika bra som för 5 år sen, än. Men det skiter jag i rent ut sagt.

Provade mina älskade Replay jeans också, nu är det inte långt kvar tills jag kan ha dom!

Nu kan inget stoppa mig! Jag är sjukt stolt över mig själv!

/tiny

Skrattar bäst som skrattar sist..

Har nyss kommit hem från stallet. Ridtur i snövädret. Chilton skötte sig exemplariskt, vad hände där? Jag tror han tänkte fjanta för en mellanstor bil ( dom ÄR läskiga) men han kom av sig för han snubblade. Så nu när Chilton inte skadade mig då tog F sitt ansvar och körde in sin armbåge rakt i min arm eftersom hon ramlade eller ska vi säga "ramlade" in i mig när bussen åkte iväg. Egentligen skulle jag kunna vara bitter på busschauffören men nej för vet ni vad? F hånskrattar varje gång hon ser min tröja. Jag tror hon är avundsjuk d:
Det står att jag är ridsportens framtid på den, F säger att jag är ridsportens förflutna. Det är det värsta jag hört. Jag frågade om F ville följa med på bio, jag tror jag ska säga fel tid om hon ska med. Så hon får göra sig besväret att åka in till stan i onödan och ändå inte gå på bio så får vi se vem som skrattar då? Moooohahahaha.

Nu måste jag göra mig klar för jag ska som sagt på bio. Ska äta innan och helst hinna prova vårjackan.

/tiny

23/3 - 09

Jag vaknade före klockan idag också, fast jag vägrade gå upp. Jag har fortfarande inte rört mig en meter. Ååå det är en sån här seg dag när man inte ska göra någonting. Jag måste göra massor.
Jag ska börja med att åka till stallet och rida, för det är viktigast.

Söt Chille.

Jag måste nog ta mig till kupolen, för min mobil pajade för över en vecka sen. Jag använder min gamla mobil och det är sjukt jobbigt eftersom ingen hör vad jag säger. Så jag måste be att få låna en telefon också. För jag är less på. Va?? Vad sa du? Jag hör inte vad du säger, hallåååå? Det måste vara nåt fel på din mobil!! Nähää??

Jag blev lurad igår, att dom tagit kort på mig när vi tränade på friskis i lördags och att det var med i tidningen.
Kolla på borlänge tidnings hemsida! Det är närbild på dig från gympan igår när du gjorde ryggövningar till "Snälla, snälla låten"!!! ;D Jag såg inte att du vart så svettig!
Tror ni jag fick panik? Japp det fick jag! MEn det var lögn! Tur!

Nu kommer om Anna om 6.5 minut, jag ska få åka med henne till stallet.

Ha det bra så länge!

/tiny

Varför?

Jag fattar inte grejen med att vara med i sanningens ögonblick. Jaha man kan vinna pengar, och?? Sitta där och låta ens pojkvän få veta att man tänker på sitt ex när man har sex och inte låta honom få reda på att man inte älskar honom.. Varför ställer man upp i ett sånt program?? Wipeout däremot det är riktig underhållning.. Och vill ni läsa en rolig blogg då klickar ni här, min nya favorit tror jag (;

Nu ska jag sova, jag hoppas det har slutat snöa när jag vaknar!

/tiny

Byta bild?


Funderar på att byta "profilbilden" på min blogg till denna
vad tycker ni? Eller har ni sett någon annan bild jag ska
använda?

Thea och Fredric lurade ut mig ur min soffa. Blev lite subway och så stannade vi och handlade godis. Jag va så himla trött så jag var tvungen att hävda att jag var bakis, då känns det mer okej att se ut som jag gjorde.
Såg fram emot att komma hem och få sitta i soffan och vräka i mig, man vill ju inte bli mager d: Men vet ni? Det var inte så gott=( Funderar på att göra fruktsmoothie eller äta vindruvor istället. Knasigt värre!
CC kan inte lägga in bilder men det kan jag, det är skoj d:

Nu ska jag kolla klart på wipeout!

/tiny

Orka?

Funderar på om jag ska orka vara social idag, det lutar åt inte. Då måste man duscha, klä på sig anständiga kläder och vara trevlig.
 


Jag är väldigt inne på melodifestivlan nu (= Finns ju faktiskt lite bra låtar!

Nu ska jag se på reprisen av Desperate Housewives för jag kan inte se på tisdag och det blir så långt till nästa söndag d: Senare ikväll blir det oavsett om jag ska vara social eller inte Gossip Girl.

/tiny

22/3 - 09

Fattar ni vilken träningsvärk jag har? Jga älskar det. Det blir inget friskis idag men tro inte att jag ska ligga och lata mi för det. Jag ska gå ut på promenad med T.

Förresten så har jag bestämt mig för det här om det är den goda fén eller djäuvlen som tagit över min kropp. Om jag blir smal så är det den goda fén, om jag inte blir det då måste det vara djävulen. Med smal vill jag gärna på pepeka är när mina Replay jeans sitter perfekt igen (;

Igår när jag jobbade så var det en kille som hade lika sjuk humor som mig. Jag var tvungen att hitta på en historia varför min gamla mobil gick sönder. Jag sa att jag fick lust att spela basket men inte hade någon boll. Dom skrattade och tyckte jag var störd, fast jag tror dom fattade att det var ett skämt.
När jag väntade på skjuts hem så berättade jag det för en annan croupier, hon tittade konstigt på mig och frågade om jag verkligen gjort det...

Nu ska jag motionera. Helt sjukt!

/tiny

Tips..

... om någon kl 2.15 (på natten alltså) svarar jag ska hem och sortera skor på frågan när kommer du hit. Då är det inte positivt. Och ett "jaha men kommer du sen? " känns inte helt rätt.

Jag är galet trött, så nu ska jag sova. Ska ju upp och träna friskis och svettis imorn igen.


Vad generös jag är med bilder. d:

God natt!

/tiny


Ehm!?

Något fel måste det vara på mig.. För dessa två låtar rullar just nu oavbrutet i min hjärna!


HJÄLP MIG! SNÄLLA!

/tiny

Motorsågsmannen


Jag är hedersmedlem i star pilots d:




Vem är hon? Hurtbullen som stulit mitt liv?

Jag och Fredrika red idag. Ehm skulle man kunna säga att vi spårade ur? Jag ramlade nästan av för att jag skrattade så mycket. Vad vi pratade om? Ehm ja vad svarar man på det utan att få alla att tycka att vi är sinnessjuka? Vi får säga pass eller vad säger du F? (;

Vi konstaterade att när vi red i förrgår var det en man som tittade på oss, tittade på  sin motorsåg, hånskrattade högt och startade den och hoppades att vi skulle dö när hästarna drog! Tji fick du gubbe för vi överlevde(;

CC är sjuk, jag tror det är Pamela som har smittat honom. Jag ville ju bara vara snäll! Förlåt CC! haha

Nu ska jag göra mig klar för jobb. Och bara så ni vet idag har jag tagit ordet störd till en helt ny nivå d:

Ha en kul lördag det ska jag ha! På jobbet..

/tiny


 

Friskis och Svettis

Har vart på friskis och svettis och tränat. Kul men jobbigt, var på pass med melodifestivalen som tema.
Jag kunde konstaterade att det finns människor som är typ 4 gånger så gamla som mig och är bättre kondition. Ni skulle sett dom hoppade som galna. En del hade inte bara bättre kondition utan även bättre kordination vilket inte är någon större merit då min kordinationsförmåga inte är på topp. Så jag får skratta om folk gör fel, för det är okej att ni skrattar åt mig!

Är det bara jag som gillar låten?

Jag höll också på att bli påbackad på parkeringen, lär er  köra bil. Ska det vara så svårt? Frågan är har jag rätt att säga det? Men alla kan ha otur ibland. I alla fall var jag på väg att åka när hon började backa, jag tutade som en galning hon blängde. Varför blängde hon? Det är ju inte jag som backar utan att titta..
Nu måste jag skynda för mamma ska hämta mig snart!

/tiny

Dans..

Tenta gick som en dans! En tenta som var fantastiskt välgjord. Det skulle vara 12 frågor men någon fråga 9 existerade inte. Det var felräknat i uppgifterna. Bra gjort där!

Jag är trött som jag vet inte vad. Jag säger konstiga saker hela tiden, värre än vanligt alltså.
Jag ska visst åka och träna igen. Vad händer?

Det ringde skyddat igår imorse. Men jag orkade inte svara och nu har jag fått jätte mycket ångest. Tänk så var det någon som ville ge mig en miljon eller åtminstone ett sommarjobb? Faaan jag borde ha svarat. Då kanske jag hade vart miljonär nu, vilket skit. Då hade jag kunnat köpa jackan med gott samvete och den hade kunnat sitta hur fult som helst för vem bryr sig om 1900 när man har en miljon? Det skulle inte jag göra i alla fall!

Nej nu ska jag åka och träna. Kanske bjuder på ett hurtbulle kort sen d:

/tiny


21/3 - 09

Hu jeda mig vad trött jag är. Kollade mig i spegeln, jag såg lite blek ut. Lite blek ut var inte riktigt att säga sanningen, om jag säger genomskinlig då börjar vi närma oss sanningen. Kanske borde sminka mig innan jag åker till skolan. Fast det är lite tradition att komma till en tenta, trött, osminkad, kläder som är sköna och kanske inte så heta.

 Nej nu måste jag äta frukost, sätta på nåt lite vettigare än det jag har på mig nu, hitta min miniräknare, repetera 2 små grejer till tentan och ja just ja vakna kanske är  en bra grej d:

Ha en bra dag!

/tiny

Glömt och förlåtet!

CC att du hackar på min blogg är glömt och förlåtet men bara för att du sa en så rolig sak som jag kommer säga snart och låtsas som den är min.

Hu jeda mig vad jag har ont i ryggen tror den går av på mitten, undrar vad jag har gjort? Det blir kul att jobba imorn med den.

Förresten så är jag ganska trött så jag lurade en person att CC vill ligga med mig och jag inte törs säga nej för han är 2 meter lång och body builder. Haha jag hade kul.


CC. Förstår ni att jag
måste göra som han
säger?!


Hu jeda mig vad trött jag är. Nu ska jag sova. Har ju tenta imorgon bitti.
/tiny

Till CC!

CC tycker att jag bloggar för lite. Men du CC när bloggade du senast?? In your face(; hahaha


Jag har gjort smoothie. Alla snälla får smaka. CC ligger
lite risigt till d:


Jag har ätit så mycket frukt så hela jag börjar se ut som
hmm ett hallon (;

Kanske ska lägga in en kvällens outfit för ikväll mina ärade bloggvänner är jag hetast i stan. Typ.
Nåja CC jag förlåter dig för att du hackar på min blogg men bara för att jag är snäll och kanske lite för att ingen annan kommer vilja följa med på Scotts(;

/tiny

Kalas!


Tittar på tv, bloggar och pluggar.. Undrar hur det går på
tentan imorn d:


Wihoo vilken kalas fredag!

Jag har ganska tråkigt kan nån lätta upp stämningen? Det finns roligare saker än redovisning en fredagkväll, det är sant.

Jag gick hem från stallet men jag vet inte om det gav så mycket, förrutom väldigt ont i knäet. Jag gick så sakta så sniglarna tar sig fram ganska fort i jämförelse.

By the way jag vill spela badminton på söndag, någon som är på?

Förresten så är det snart dags för Scotts (;

Bloggar nog mer snart, för jag ska plugga. Då kommer man gärna på andra viktiga saker att göra (;

/tiny

Sexy!

Haha mina fötter är så heta. En i stallet var imponerad och tyckte dom var sjukt heta. Bara för att jag råkar ha blånagel och klister på foten. Det ÄR sexigt!

Chilton kastade snö på mig så jag blev blöt på rumpan, bushäst. Måste nog ge igen någon dag snart innan snön försvinner(;

Han kan mer hyss än att välta hinkar. Han kan kasta snö på min rumpa också.

Måste vila lite sen plugga. Kan bli mycket blogg idag för redovisnings boken är trist d:
/tiny

20/3 - 09

Ve och fasa, jag vaknade före klockan idag också. Men jag lyckades somna om efter ett bra tag..
Gillar inte när det ringer med skyddat nummer, jag blir lite skeptiskt. Fast nåt som är värre är det ringer på dörren och ingen har sagt att dom ska komma förbi. Då brukar inte jag öppna för jag tycker det är lite läskigt haha.

Jag har massa klister kvar på fot efter träningen igår. Jag blev nämligen tvungen att tejpa foten eftersom en stukning i maj inte riktigt har läkt. Kanske ska sköta " att träna upp foten och ta hand om mina halvtrasiga knän" liite bättre.

Jag måste titta vad dom håller på med, för att det låter som att dom håller på att riva hela lägenhetslängan, om inte hela området.

Ha en bra dag så länge!
/tiny

Bra taktik?

Innan jag åkte och tränade idag tänkte jag på när jag spelade mitt första år fotboll. Det är läääänge sen nu och jag spelade med killar om ni ville veta (=
I vilket fall som helst så kom jag på en taktik. När jag skulle anfalla så skulle jag skjuta mitt första skott jätte dåligt med flit bara för att lura målvakten att jag var skitdålig. Nästa skott skulle han då inte vara bredd på mitt super braiga skott. Problemet var att vi kom aldrig så långt upp på plan att det var läge att skjuta..
Men idag på träningen så verkar det som att jag omedvetet försökte prova den taktiken.. Problemet var att jag sköt inga bra skott.. För jävla skitdålig var jag idag. Nej just ja så får jag inte säga, för jag måste tänka positivt.

Det är sant att jag måste lära mig tänka positivt men jag hatar att misslyckas och blir så frusterad. Jag kan, jag är bra. Jag kan, jag är bra. Jag kan, jag är bra.

Ska upprepa det tills jag somnar.

Förresten så kanske taktiken funkar om jag kommer på tisdag och har ställt in siktet lite d: haha

/tiny

Misströsta inte!

Hahaha ni som är avundsjuka och tänker att jag kommer vara brunare än er till sommaren, så säger jag bara misströsta icke! Jag blir ändå inte brun. Min bror däremot han blir brun bara av att säga sol. Han hade väl kunnat ge mig en liten del av den genen.

Nu ska jag åka och träna. Jag kanske kommer vara blekast i sommar, men mest otränad tänker jag då inte vara!

/tiny

Medans jag sov..

...har djävulen eller en god fe tagit över min kropp. Har inte riktigt bestämt mig för vilket av det än. Inte nog med att jag vaknade löjligt tidigt, tänkte att jag skulle gå på promenad. Jag gjorde det också. Gick på promenad alltså, och inte en liten promenad på en kvart nej då 1.5h.
 Jag gick in på coop på hemvägen och skulle handla en stor godispåse..



Det här var vad jag fick med mig. En liten chokladkaka och massor av
frukt. Mörk choklad dessutom, räknas det ens som godis? Juicen var
riktigt god. Färskpressad apelsin med hallon. Mumma! Men frågan kvarstår,
vad hände?

Osminkad hurtbulle!


Vem är den där hurtbullen som köper frukt istället för godis?

Lägg dessutom till att jag ska träna fotboll ikväll och jag var väl medveten om det när jag knallade iväg. Mysteriet tätnar!
Nu ska jag laga mat!

/tiny


Premiär!

Jag premiär solar just nu på min balkong, i bh! Det är mars förstår ni att varför jag älskar min balkong! Det är varmt och gosigt.
Nej men hoppas ni har kul på era jobb själv ska jag sola en stund till!
 /tiny

19/3 - 09

Jag är orolig för min egen hälsa. Ni som känner mig kommer nog också bli det när jag förklarat. Jag vaknade imorse INNAN klockan och funderade på om jag skulle gå upp. Som tur var kollade jag på klockan den var 7. Försökte somna om men det tog ett bra tag och vaknade igen 8.30 vad är det frågan om?? Jag är morgontrött, och har börjat vakna innan klockan, jag var pigg ( allt är relativt men för att vara jag) när mamma kom och hämtade mig 7 igår morse. Vad håller på att hända?? Kan det vara all frukt jag ätit? Frukt är konstiga saker, måste nog sluta med dom där skumma sakerna.

Nu ska jag gå på promenad i solen, ska nog köpa med mig lite godis på vägen. Tentagodis är ett måste!

Maria har gjort klart åt mig i stallet idag, det känns lite konstigt. Vad ska jag då göra? Som tur är har jag ju massa redovisning att fylla ut mitt fantastiska liv med. Tur att skolan finns.

Måste leta reda på min mp3 och funderar ut var jag ska gå. Det enda jag vet är att det blir förbi coop.

Ha det bra i solen!
/tiny

Underbara!

Vilka fantastiskt söta vänner jag har. Mallan som letade igenom sin brors skivor efter Johan Becker- och en låt som heter någonting med odd things. Kan för mitt liv inte komma på vad den heter för tillfället. Men kontentan av det hela är ju densamma det var väldigt gulligt. Alex som har fixat en låt som jag knappt vet hur hon kan ha koll på att jag älskar! Tack sötisar (;

Alex skickade den här till mig hahaha.

Söt Alex fixar (;

Idag har jag storstädat och bjudit mamma på lunch. Vi skulle äta på balkongen och precis när vi bar ut maten gick solen i moln, tyyypiskt! Det var ganska skönt ändå, och maten var såklart god.
Har hittat en vårjacka, jag skulle vilja ha. Måste prova den, håll tummarna att den sitter som en sopsäck för den kostade 1900. Varför kan jag aldrig hitta billiga snygga saker?

Jäjä ha en bra kväll! Och idag ska jag heja på Leksand!

/tiny

Duktig kille!

Nu har han skärpt sig, min Chilleville! Han fick sig en rejäl träningsomgång på ridbanan. Duktig kille!
Nu ska jag röja undan lite här sen ska jag sitta på balkongen och sola en stund, det är jag värd efter den här tidiga morgonen (;

Sötnils!

Återkommer när det har hänt något nytt spännande d:
/tiny

18/3 - 09

Godmorgon!
Kan ni förstå att jag redan är uppe och mamma kommer och hämtar mig om först en kvart? Lite imponerande va? Lägg då till att jag även ätit frukost och klätt på mig. Vad händer börjar jag bli gammal och morgonpigg?? Huuuh hemska tanke d: Jag passar nog inte som morgonpigg.
Ska och släppa ut hästarna, tänkte att Chilton skulle få vila idag men så odräglig som han var igår så blir det minsann ingen vila. Han ska få sig en riktig omgång på ridbanan(;

Annars så fortsätter tentaplugget idag. Det är ett spännande liv jag lever (= Förstår ju om ni är avundsjuka, men misströsta inte. Säg bara till så kan jag berätta hur man får ett lika spännande och glamouröst liv som mig d:

Nej här blir det inga barn gjorda och inte blir disken diskad heller..


Lilla grisen (;

Ha en bra dag!
/tiny

(=

Vilken dag(; Har vart i skolan och pluggat med Patrik, han kallade mig jävla satkärring hela tiden, förstår inte varför. Fy skäms på Patrik.
Var på secret mission på coop idag, går inte så bra. Funderar på att döpa om det till mission impossible. Typsikt!
Kul att jag och M lyckade ta en ridtur idag också, ber om ursäkt för min speciella lilla råtta till häst (;

Nu börjar det blir dags att sova för tiny liten. En annan rolig sak förresten är att mamma sa att jag blivit smalare, me like (;
Måste förresten säga en sak till,  jag kan sola på min balkong nu (;

Just här är länken till sidan där jag köpte min klocka kommer här: http://www.cocoo.se/

Nä men nu är det sova!

/tiny

Gris!

Idag var Chilton en riktigt gris. Han slängde sig i diket för ingenting och höll på att krocka med en lyktstolpe, enligt M var mitt huvud ganska nära också. Fast det var mest skoj, för Chilton såg mest dum ut när han inte visste var han skulle ta vägen för stolpen. Pucko!
Men när han börjar leka "bilar är det farligast som finns så jag måste slänga mig" då lessnade jag. Speciellt när han slängde sig ut i vägen. Fick ju skämmas! Det värsta är att han var inte ett dugg rädd, han tyckte det var kul. Grishäst!
Jag hämnades genom att tvinga honom att gå genom dom djupaste vattenpölarna, mooohahaha! Han hatar vatten, men det var rätt åt honom.
Nu ska jag plugga innan Desperate Housewives!
/tiny

Jalla jalla!


Skynda till bussen (=

/tiny

17/3 - 09

Ny dag, nya möjligheter. Äsch idag finns inte mycket möjligheter, ska plugga och rida. Är på sånt där humör när jag vill säga ironiska kommentarer om allt och alla, alltså det är värre än vanligt (;
F skulle till ikea idag hoppas hon kommer ihåg att köpa ikeakassar till mig, annars!
Ska skriva ut tävlingstermin till mig och Chilton när jag ändå ska till skolan. Sätta upp lite mål!

Näe men jag ger upp det här för stunden.. Ska göra mig klar för skola!

Ha det gött!

/tiny

Sötnöt!

Ibland är min häst väluppfostrad (;


Andra gånger försöker han se oskyldig ut..

..och samtidigt försikitgt närma sig hinkarna..

..tills han lyckats välta ut dom.

Försöker få Chilton att förstå att han inte får, men han vägrar ge upp.  Fast han e bra söt(;

Nu ska jag fortsätta min sköna soffkväll.

/tiny


16/3 - 09

Hallå!
Nu är det dags att plugga lite redovisning, jippi! Försöker intala mig att det är det bästa jag vet d: Det är helt okej i alla fall.
12 april blir det tävling med Chilton om allt flyter på, måste nog förresten köpa licens snart och så ska jag börja kika efter lämpliga lokaltävlingar. Det är träna träna träna som gäller för mig och Chilton nu (;

Ska bli skärpning med kameran idag, hade den med mig till stallet igår i alla fall, men några kort blev det inte.

Nu ska jag äta någonting och sen plugga. Bilder ska komma senare! *lova* d:

/tiny

15/3 - 09

Vad härligt att vakna upp till sol (= Nu ska jag göra lite små måsten här hemma sen till stallet och rida en sväng och sen ska jag njuta av en riktigt slapp söndag! Skönt! Ska plugga två timmar redovisning, synd att solen nog hinner flytta sig bort från min balkong innan jag ska plugga. Sitta på balkongen och plugga hade ju annars inte varit helt fel!
Ska nog ta mig i kragen och ta med kameran till stallet och ta lite kort (;

Ha en bra dag och passa på att njuta av solen! (=

/tiny


God natt!

Åh vad skönt det ska bli att sova nu, och vakna till en underbar söndag! Ska ha en riktigt skön söndag, sitta och njuta av att ha nystädat och se på Gossip Girl och Wipeout. Kanske se en film.. Ska plugga en timme eller två också men det känns helt ok faktsikt. Är ganska lätt.

Men först ska jag sova! Har nyss tagit en lång riktigt varm dusch och nu har jag lagt mig i min ren bäddade säng(; Ibland är det dom små sakerna som gör livet till en fest.


Innan jobbet..



Efter jobbet, helt slut som människa!

God natt på er, hoppas ni haft en trevlig kväll!

/tiny
ps fel låt vann ds


14/3 - 09

Har vart på friskis och svettis och dansat med min brorson, sötnos(= Är riktigt trött eftersom jag jobbade igår, det blev ganska sent eftersom vi var och käkade efter.


Min nya fina klocka har kommit (;


Gillar min nya klocka skarpt (=



 Nu ska jag vila lite (=

Ha en bra dag(=
/tiny

13/3 - 09

Fredag den 13e insåg jag precis när jag skrev dagens datum, bäst att sitta still i soffan resten av dagen. Å andra sidan har jag lyckats med att misslyckas med en äggröra )= Trodde inte det var möjligt att misslyckas med men det var det tydligen!

Har släppt ut hästarna idag, uscha det här med tidiga mornar är inte riktigt min grej. Dessutom kunde jag inte gå imorse jag fick ta en ipen lägga mig och vänta på att den skulle börja verka. Nåja inga större katastrofer i stallet imorse iaf.

Nu har jag ätit lite brunch som bland annat bestod av misslyckad äggröra. Nu håller jag ¨på att planera min dag lite. Somnade igår så det blev dåligt med städande igår så jag ska nog börja med att göra klart det. Ska helst hinna med att räkna lite övningsuppgifter i redovisningen också. Ska jobba ikväll, känns helt ok även om jag måste erkänna att en hemmakväll hade vart nice!

Har fått trevliga paket, både igår och idag! Alltid lika trevligt!

Nej men nu så, ska jag få det städat idag är det nog bäst att öka takten!

/tiny

Chock!

Fattar ni vilken chock min kropp har fått idag? Jag åt en hel apelsin, kroppen måste ha fått c vitamin chock d: Inte nog med det, jag har vart och tränat fotboll också.

Nu ska jag slöa framför tvn, kanske äta en till apelsin? d: Ska försöka komma i säng inom en snar framtid för jag ska släppa ut hästarna imorgon. Usha!

Go natt på er (=

/tiny

Botten och Toppen

Botten

Brutna löften-
Vare sig det kommer från vänner, arbetsgivare eller annat håll. Varför i hvete lovar man saker som man inte håller. Kan man inte hålla det då ska man vara tyst tycker jag!
Gnäll- Klart man ska få gnälla men när man bara gnäller för sakens skull.
Free riders- Människor som bara åker gratis hela tiden. Folk som aldrig någonsin skulle lyfta ett finger för att hjälpa till går bort.
Falskhet, avundsjuka och jag säger en sak men gör en annan.

Toppen

Spontanitet-
Det är oftast de roligaste kvällarna.
Självförtroende med ett visst mått av ödmjukhet- Alla borde ha toppen självförtroende, men utan att se ner på andra.
Tv-serier- Det kan faktiskt lyfta vardagen med bra tvserier. Desperate Housewives och Gossip Girl är mina favoriter, och så Lipstick Jungle också så klart men det är ju uppehåll.
Vardagslyx- Veckorna blir lite roligare om man kan lyxa till det emellan åt (;

/tiny


12/3 - 09

Har kommit hem från skolan, kom faktsikt upp imorse trots en riktigt sen natt. Känner mig på riktigt bra humör tror att det kan vara den roliga kvällen igår (; Spontana saker är oftast det roligaste!

För att prata lite mer om skolan så känns det så bra inför tentan så jag blir nervös. När det känns så här bra så känner jag mig pressad på ett annat sätt, för skulle jag inte klara den skulle jag känna mig knäckt. Fast det kommer gå fint!

Idag är det stora städardagen här. Ska storstäda hela lägenheten och förhoppningvis tar det inte allt för lång tid. Dels för att jag tycker det är tråkigt och sen vill jag plugga så att det känns ännu bättre för tentan.  Ska försöka hinna med att hämta lite paket på posten också. Ska träna fotboll idag också, känner mig riktigt pepp! Hur kvällen avslutas får vi se (;

Nåja jag antar att jag ska börja städa nu för av någon konstig anledning så städar inte lägenheten sig själv, varför??

Ha det bra!

/tiny

Det blir bara bättre..

update på kvällens kommentar..
S- vet du vem xxx är?
A- ja hjan som har setat i en termomobil?

vad fan är en termomobil? Nu ska jag lägga Anna.. Kanske ge henne lite medicin tror hon ahr glömt den, har sagt åt henne men hon vägrar lyssna. Måste tvångsmata! Å andra sidan så säger hon så mycket roliga saker utan medicinen.. Hahaha tur att Anna inte har nån blogg för då skulle jag få faaaaaan för det här som Håkan skulle sagt.
Anna är lite som Håkan. Fast Anna föredrar After Eight framför lakritsbåtar (;

Go natt!
/tiny
ps Någon som vill vårda min vän/ligga med henne hör av er!

hihi

Alf TV Show Cast Members
Visst e han söt(;=? hihihi

Kvällens kommentar: Jag tog donkey, nej monkey neeeeej va fan donkey heter det ju! ( Jag och Anna spelade Super Mario kart och hon skulle berätta att hon sköt ner apan)

Gonatt!
/tiny


11/3 - 09

Inatt när jag inte kunde sova insåg jag att jag helst av allt vill jobba i sommar. Vore skönt med en paus från skolan. Jag kommer dock söka lite kurser till sommaren ifall jag inte hittar några jobb. Tror att det blir engelska kurser, det kan ju aldrig skada.
När jag gick upp idag så trodde jag det var blå himmel och solsken och jag fattar inte hur jag kunde tror det. Har jag drömt att det var blå himmel ute eller var det finare väder tidigare idag?

Ska åka till stallet och rida snart, min baby har ju äntligen fått skor (= Inte världens roligaste väder men det kan inte stoppa mig idag. Ska kanske gå förbi mammas jobb på secret mission(; Min mamma är så rolig, love her!
Skulle behöva åka förbi mamma och pappa och skriva ut lite papper, så jag kan plugga duktigt ikväll efter barmötet. Hade tänkt gå ut men nej vet ni vad jag är faktiskt inte ett dugg sugen. Känner att jag har alldeles för mycket att göra. Försökte få jobba ikväll men det gick inte så bra, så då får jag helt enkelt plugga istället och det är ju iofs bra. Tenta nästa lördag och jag ska naila den! Jag ska hålla ordning på mitt klickgalna finger nu, ska nog inte ens gå in på shoppingsidor på nätet. Det finns ju så mycket fint som jag vill ha.(;

Hoppas ni har en bra dag! Nu ska jag ut och busa med Chilton i snön. Kanske tar med kameran (=

/tiny


Dumma!

Min dumma mage vill inte riktigt ge sig. Är bättre än i stallet för då satt jag dubbelvikt. Ska laga lie mat och se om det släpper =(

Nu har jag ätit och det blev inte bättre, det blev sämre, Typiskt!

F bara så du vet, jag ÄR glad för din skull! Du vet nog vad jag menar (;

Chilton fick skor idag så imorgon blir det ridtur, förhoppningsvis kan jag stå upprätt!

Ska vika mig dubbel i badet nu, hoppas på att det släpper i magen )=

Hoppas ni har en bra kväll!
/tiny

(;

Kanske råkade slinta med fingret och klicka hem en liten klocka (;


Snart min(;

Idag ska jag förhoppningsvis träna om magen skärper sig. Fattar inte vad det är, men jag har ont i vänster sida )= Inte alls skönt. Hoppas att det ska släppa och i sånt fall ska jag även kolla om det är någon som vill vara ledig imorn så att jag får jobba. Skulle behöva lite extra klirr i kassan, ekar ganska tomt just nu och inte blev det bättre av att jag köpte klockan(;
Nu ska jag vila och se om det släpper i magen.
/tiny


10/3 - 09

Usch fy och tvi för tidiga mornar. Funkar inte att vara uppe så här tidigt. Bläää. Kan inte vara meningen att man ska behöva gå upp så här tidigt. Har lyckats få i mig lite frukost.
Är det verkligen normalt att ringa folk 6.30, lika väl som att man inte ringer till folk sent på kvällen så ringer man väl inte hur tidigt som helst heller..
Jäjä nu ska jag göra mig klar för skolan.
Sa jag förresten att jag hatar tidiga mornar? d:
/tiny


Vill ha!

Jo alltså jag inte bara gillar Caroline af Ugglas låt, jag diggar henne. Tycker hon är grymt cool och duktig.


Vill ha, tyckte det var grymt snyggt!




Gillar båda dom här klockorna också! Har ju en skitfin klocka men hey
det är ju kul att kunna variera sig lite. Kan inte bestämma vilken av dom
jag vill ha mest bara. Vad tycker ni? Dom är som tur är slut i lager för jag
har absolut inte råd(=

Fler schyssta accessoarer hittar ni http://www.cocoo.se/.

Nu ska jag ta det lite lugnt, äta lite, städa lite och titta lite på tv!

Ha en bra kväll!

/tiny

9/3 - 09

Är på väg till skolan, ska jobba med handelsrätten. Ska även passa på att kolla efter sommarkurser, det brinner i knutarna för sista anmälningsdagen är någon gång i slutet av den här veckan!
Ser ut att bli en vecka med mycket plugg, känner att jag vill fokusera mest på redovisningen eftersom det närmar sig tenta. Samtidigt så måste jag plugga ikapp lite handelsrätt som jag varit lite slarvig med.
Ska träna fotboll tisdag, torsdag och så är det träningsmatch på söndag. Chilton får sko på torsdag så han behöver motioneras, han kommer antagligen vara mer vild än tam vid det laget (=
Ja så jobbar jag fredag, lördag också.
Blir nog inget problem att hitta saker att göra den här veckan heller, men det är skönt!

By the way, man kan tycka vad man vill om Blondinbella men läs det här och begrunda. Framför allt tjejer!
http://www.expressen.se/debatt/1.1491313/kvinnlig-avundsjuka-ar-min-varsta-fiende

Ha en bra dag!
/tiny


Snälla..


Någon mer än jag som gillar Caroline af Ugglas låt? Kan inte sätta fingret på vad det är
jag gillar med låten men jag gillar iofs hennes stil!


Gillar hennes version av Janis Joplin, piece of my heart.

God natt!

Den svaga länken.

Halvkollar på Beck, den svaga länken. Ångrar lite att jag började kolla på den, tycker den är obehaglig! Inte en film som Sandy ska titta på själv med andra ord, men nu har jag ju redan börjar då kan jag ju inte sluta titta heller. Typiskt!
Ska se över mina planer för veckan när det är paus i Beck.
Hoppas ni har en trevlig söndag!
/tiny


8/3 - 09

Blev inget jobb igår, när jag satt på bussen på väg in till stan så ringde dom och gav mig ledigt! Ganska skönt faktiskt. Blev en väldigt lugn utgång och kul hade vi. Stundtals i alla fall. Skönt att må bra idag i alla fall, eftersom jag bara drack en cider så är jag bara aningens trött!
Thea och Anna mår nog inte riktigt lika bra. Dom är i Västerås och ringde mig inatt, eeehm. Jag säger inget så harj ag inget sagt d:

Nu ska jag vila en stund innan jag ska ta tag i allt(=

/tiny

7/3 - 09

Godmorgon världen! Ja nu har även jag vaknat till efter gårdagens äventyr. Kul hade vi!
Nu ska jag dra mig mot stallet och göra klart åt Chille, sen hem och vila mig i form för kvällens jobb. Det hade inte varit helt fel att få vara ledig idag och mysa i soffan och se på tv! Det får bli imorgon. Börjar med Gossip Girl. sen blir det Wipeout det kan nog bli riktigt kul! Risken finns att kvällen avslutas med Beck. Vad är det som gör att man kan se Beckfilmerna hur många gånger som helst?

Anna gjorde ett litet misstag igår. Eller det kanske inte kan betraktas som ett misstag men hon lovade i alla fall att sluta röka om vi får 500 medlemmer i Facebook gruppen, Få Anna att sluta röka! Så gå med i gruppen och bjud in alla dina vänner! Jag har massa bra idéer hur vi ska få in medlemmar, så frågan är inte OM det går, frågan är bara NÄR! Har dock inte tid att jobba vidare på det nu, utan det får bli antingen senare i eftermiddag eller imorgon.

Nu måste jag göra mig klar för stallet!

/tiny

6/3 - 09

Då var det fredag igen, veckorna går fort. Borde plugga mera, för det är snart dags för tenta i redovisning. Det blir nog inga problem är i alla fall ganska lätt. Och om jag börjar plugga nu så är det definitivt inga problem (=
Bye bye nyårslöfte,  jag ska jobba imorgon vilket betyder att jag inte har en enda helt ledig helg i mars. Men å andra sidan känns det lite som att det kvittar den här månaden. Ska försöka se till att hålla det i fortsättningen, mars får bli ett undantag.

Ska sätta fart och städa lite här. Har gått lite segt på den fronten den här veckan d: Så nu är det dags, och det är ju alltid trevligt att få nystädat till helgen.

Ska hinna med två fika i eftermiddag också(= Trevligt värre, hade vart ännu trevligare om jag inte tagit ett uppehåll från sötsaker. Man kan inte få allt här i världen(;




Är inte den här låten helt fantastisk? (;

Nej, städa var det. Bäst att sätta fart!
Ha en bra dag så länge!
/tiny

5/3 - 09

Just nu är jag inte så nöjd. Är grymt irriterad, nu blev det verkligen en sak för mycket..  Droppen som fick bägaren att rinna över skulle man kunna kalla det.
Igår var kul men även gårdagskvällen hjälpte till att fylla bägaren. Nu ska jag gå runt och vara irriterad en timme eller två, innan jag bestämmer hur jag ska göra.

Ha en bra dag så länge!

/tiny

...


Hoppas ni har en mysig onsdag!

/tiny

Orolig!

Jag är lite orolig för CC! Titta på klippet och jag tror att vi kan se påfallande likheter mellan Björn Gustafsson och CC i det här klippet.

CC hör av dig det finns säkert hjälp att få. Anonyma spelmissbrukare d:

/tiny

4.6 kilo..

.. vägde paketet med mina böcker. Skönt att jag slapp gå hem med paketet som inte bara var tungt utan ganska stort och otympligt också. Har haft en trevlig dag med Mallan, vi borde göra något spontant lite galet snart igen (;
För övrigt vill jag ha in fler förslag på saker man kan göra som är kul som inte kostar mycket, helst inget alls!! (=
Nej nu ska jag göra övningsuppgifter i redovisning, avundsjuka? Förstår om ni är det d:
Ha en kul kväll!
/tiny


4/3 - 09

Idag är den stora ta tag i saker dagen. Har inte orkat tagit tag i städningen men idag ska min underbara lägenhet få sig ett lyft. Ska hämta lite böcker och göra de uppgifter vi ska gå igenom imorgon på redovisningen. Skulle egentligen behöva åka in till banken och sätta in lite pengar men det kan jag lika gärna göra på fredag kom jag fram till efter att jag tänkt lite längre än vad min näsa räcker. Överväger om jag ska åka in till Falun på propellern men jag tror kanske att jag måste prioritera bort det. Ska jobba ikväll, känns lite trist. Eller det är väl bara för att det fanns så många andra roliga alternativ att välja på. Egentligen så känns det helt okej att jobba för jag vet ju att jag är LEDIG HELA helgen.

Igår kväll såg jag Bodyguard. Har faktiskt inte sett den tidigare, jag tyckte om den. Jag var dock lite okoncentrerad och sysslade med många andra saker samtidigt d:

Gruvar mig lite för imorgon, har lite mycket att göra. Först ska jag släppa ut hästarna, sen till skolan mellan 9 -11. Så ska jag tillbaks till stallet och Chilton ska få nya skor. Borde helst hinna rida också. Så ska jag på fotbollsträning och sen jobba. Helst skulle jag  behöva sova en timme på dagen också eftersom jag jobbar inatt och så ska upp och släppa ut hästarna. Ibland är jag inte helt nöjd med min planering. d:

Är det någon som har något förslag på vad man kan hitta på för roligt och uppmuntrande som inte kostar så mycket? Skulle verkligen behöva det!

Ha en bra dag!
/tiny

Next!

Ojojoj vilken öppning av Desperate. I love it! Hoppas det inte spårar ur bara! Ska äta lite tacosrester kom på att jag inte ätit sen lunch.
Jag avslutar dagens bloggande med att säga NEXT!
Sov gott!
/tiny


Trevligt.

Har nyss kommit hem, har vart iväg på ett trevligt möte.
Lägger upp lite mer bilder från ikväll. Kanske ska ta lite kort med riktig kamera sen d:





Hann ju hem till desperate housewives, så jag måste ju självklart kolla på det nu(;
Ha en trevlig kväll!

/tiny

Soffmys




 Måste hämta ut bäckerna idag eller imorgon förmiddag. Hmm ska kolla om någon kan skjutsa mig eftersom bara lagboken väger över 2 kilo, så känns lite halvjobbigt att bära hem det paketet. Nu ska jag vila i soffan, är helt slut. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, måste plocka ihop det sista  här iaf!
/tiny

3/3 - 09

Morgonstund har guld i mun, sägs det. Jag tycker att det inte stämmer, jag avskyr mornar. Jag är så trött. Börjar skolan 9 men jag försov mig och hann inte med bussen så jag får åka dit till 10.
Efter skolan ska jag luncha med farfar, sen åka till stallet och måste handla lite mat till söta Chille också.
Premiär på Desperate Housewives idag, det har ni väl inte missat?  Jag kan nog inte titta men jag får titta på reprisen på söndag!
Skulle publicera det här innan jag åkte till skolan men eftersom jag hade jätte gott om tid att göra mig klar, blev jag i vanlig ordning sen. Och när jag skulle publicera dog mitt internet..
Är riktigt trött och har beslutsångest. Fast egentligen är det inget att ha ångest över speciellt som att jag redan har bestämt mig.. Frusterande är det i alla fall..
På torsdag får Chilton äntligen skor, det blir bra så vi kan träna lite!
Nej nu måste jag promenera iväg till farfar!

Ha en  bra dag!
/tiny

Mätt, matt och trött



Bilder på en väldigt mätt,trött och matt Sandy (=

Har ätit tacos och druckit en cider, är så mätt så jag tror kanske att jag kommer spricka inom en snar framtid. Är riktigt matt och irriterad, är nog bara för jag e så trött. Ska plocka bort efter maten sen sova.
God natt!
/tiny

2/3 - 09

Ny veckan, nya möjligheter. Men först lite om helgen. Jobbade ju både fredag lördag. Bj fredag, bar lördag riktigt bra tryck båda kvällarna kul. Igår sov jag riktigt länge, busade med min brorson, tog ett långt bad och slöade i soffan. Kvällen avslutades något oväntat(=
Finns riktigt fina chinos på kappahl för 199 kr, vill ha! Dom var snygga på också och priset ja det var det inte heller något fel på.
Ska städa upp här och sen se på reprisen av Gossip Girl. Missade det igår eftersom jag hade insläpp i stallet. Tråkigt att det var säsongsavslutning på Lipstick Jungle förra veckan, nu får det helt enkelt bli CSI på måndagar. Det är ju inte lika bra som LJ men man kan inte få allt här i världen.

Ha en bra dag!
/tiny


RSS 2.0