30/6 -09

Äntligen har jag fått njuta av solen. Solade ett par timmar, imorgon får det bli vid en strand så att man kan svalka sig lite (:


Var coolt att höra den här låten live!

Har så sjukt mycket att tänka på. Kan inte någon bara bestämma åt mig så jag slpper fundera?!

/tiny

29/6 - 09

Äntligen är det över, peace and love. Har ingen aning om vad som hänt ute i världen den senaste veckan, har vart helt isolerad.  Nu är man tillbaka till verkligheten och just nu känns allt ganska tungt men hey det löser sig!
Bland alla fina komplimanger under denna veckan har jag två solklara favoriter. Den ena var man blir så himla glad när man ser dig. Den andra håller jag för mig själv d:


Jag fick i alla fall höra den här låten när jag jobbade! Jag rös, helt underbar!

/tiny

18/6 - 09


Min älskade Joker, sommaren 2007.


Min älskade Chilton, hösten 2008.

Sitter hemma hos mamma och pappa och hittade bilden på Joker och blev inte så lite nostalgisk! Dom har mycket gemensamt Joker och Chilton. Den ena rödare och värre än den andra (; 
 
Äsch jag har ingen blogginspiration alls. Tänkte skriva något för att reta min mamma, men som sagt jag kommer inte på något roligt alls.. Tyyypiskt!

/tiny

11/6 - 09

Inte varje dag man får skjuts hem av två heta uniformerade män höhö. Tack P som ordnade bästa skjutsen ever. Det slår nog den jättesnygga bilen tom (; Som Boooodil sa: Du ska då alltid va värst, du är den cooooolaste jag känner. Hon sa så, jag lovar (;

Nej vad säger ni, om jag skulle ta och lämna in min dator någon dag? (;

/tiny

Eeeh va?

S- Jag var på apoteket och tittade efter viktminskningspiller, men jag hitta inte dom och orkade inte fråga.
C - Fittminskningspiller??

It can only be CC...

/tiny

5/6 - 09

Funderar på att vara "fröken Bitterfitta" hela dagen, kanske tom hela helgen. Jag håller på att väga fördelar och nackdelar mot varandra. Fast jag tror att jag måste lägga ner idén för dessa personer är inte värda den energin det tar, sådetså! Nu ska jag bara komma på ett gäng med positiva saker.
Jo nu kom jag på en rolig sak, när jag väntade på taxi hem från jobbet tidigare i veckan blev jag erbjuden skjuts av två killar jag inte kände. Dom råkade ha en sjuuukt snygg bil, en sån bil jag ska köpa när jag har pluggat klart. Så jag åkte hem i en snygg bil från jobbet det var väl kul?!!

Lägger in lite bra musik. Det här är en av mina absoluta favoriter just nu.


En annan riktigt bra låt.

The climb.

En för mig helt ny låt, men helt klart högt på min favolista!

Blev mest en massa bra musik men heey jag gillar musik.

/tiny

RSS 2.0