Roligt!


Kul klipp om sportjournalister, med Magnus Betner!

/tiny

28/2 - 09

Det var lite små drygt att jobba igår. Mycket skrik och skrän men det var kul med hyfsat med spel hela kvällen. Det var inte helt fullt vid bordet några längre stunder men det var i alla fall folk hela tiden.

Känner att jag inte har haft någon riktigt inspiration i skrivandet på sistone, vet inte vart den tagit vägen.

Ganska mycket att göra idag, men ska försöka hinna med att träna. Jag är nog inte som alla andra för jag längtar tills helgen är slut. (= Eller nu överdrev jag lite, längtar mest till imorgon. Ska sova riktigt länge. Träna, åka till stallet och ta in hästarna. Försöka hinna se lite av Gossip Girl. Viktigast av allt, jag får badkar idag, så imorn blir det ett långt härligt skumbad och en kall cider till. Var förresten på systembolaget igår, min nya favoritcider var slut. Som vanligt.
Ha en trevlig lördag, nu ska jag sätta lite fart!

/tiny


27/2 - 09

Nu är jag matt. Skulle laga mat och först tänkte jag göra en vegitarisk pastasås men mina grönsaker var sådär. Då letade jag upp recept på pasta carbonara, tror ni att jag hade nå bacon?? Nej då. Åååh nu vet jag inte vad jag ska äta. Nu kändes allt drygt. Har ingen inspiration till att hitta på något gott.

Jobb ikväll, kanske inte helt oväntat va? :P Men F lyckades peppa mig, det blir vad man gör det till och eftersom jag är en rolig person så blir det säkert roligt (=

Var in på M's blogg och hon berömmer sig själv och klappar sig själv på axeln för att hon är duktig med hästar. Blev glad när jag läste det, för M är duktig och jag blir glad när människor inser att dom själva är duktiga och dessutom säger det. Jag tycker det är långt ifrån att skryta. Skryta för mig är när man överdriver och säger att man är långt mycket bättre än man faktiskt är. Förstår ni min tanke? Eller är jag ute och cyklar?

Nu till något helt annat, såg ett par sjukt snygga skor idag på kupolen. Måste ha! Tänk om man kunde få sisådär
100 000kr som man måste shoppa för, trevligt (;

 
Grymt skön låt!

Nu ska jag plocka ihop här sen blir det jobba.. Ha en trevlig kväll!

/tiny

God natt!

Sitter här och försöker bli lite trött så att jag kan somna. Har jobbat och det har vart ganska lugnt. Passade på att göra dealer test, gick helt ok faktiskt. Men jag blir så sjukt stressad, måste lära mig att släppa pressen lite. För jag måste öva så att jag kan slå min chefs rekord. Frågan är inte om, frågan är när d:

Imorgon ska jag äta brunch på kuplen med I, kommer bli både gott och  trevligt. Kanske ska passa på att kila förbi systemet och köpa hem lite vin som jag ska mysa med när jag fått in badkaret! Får det antagligen på lördag, sen blir det bada varje dag(=  Skulle vilja hinna åka längdskidor imorn igen. Ska kanske leka en stund med min brorson, hämta pappa på tågstationen och äta middag med mamma och pappa innan jag ska åka och jobba. Just ja måste städa också. Så det blir fullt upp imorn. Ska såklart till stallet också men det tar inte så långt tid nu när han har lös sko och får vila.


Älskar den här bilden på Chilton!

Nej nu måste jag sova, börjar bli riktigt trött!
/tiny

26/2 - 09

Det kryper i hela mig, jag vill verkligen ut och träna. Åka längdskidor, det blev aldrig igår eftersom jag inte fick någon hjälp med vallningen )= Skulle få det idag istället och jag försökte ringa, guess what! Inget svar.. Är inte helt nöjd. Någon som kan valla skidor? Wiiie nu fick jag svar, ska nog gå och låna bilen, åka till stallet och sen åka och valla skidor. Sen måste mamma ha bilen en sväng innan jag kan åka ut köra en vända. Har inte åkt längdskidor sen tjejvasan för 2 år sen. Jag har bestämt att jag ska åka tjejvasan nästa år och då ska jag krossa min förra tid.
Måste skynda mig iväg! Ha en bra dag så länge!

/tiny

Social


Hoppas ni haft en trevlig kväll, nu ska jag vara lite social. (=

/tiny

25/2 - 09

Håller på att laga mat för fullt. Har vart i stallet sen 7 imorse så jag är vrålhungrig. Väntar på att en kompis ska ringa så att jag får hjälp att valla min skidor. Vill verkligen ut och åka en lång vända längdskidor. Tycker det är grymt kul och att det
är jätte bra träning gör det inte sämre. Hoppas att få åka i solen men man kan inte få allt, ska åka i alla fall.

 



Min söta häst på km i höstas(;

Ha en bra dag!
/tiny


Vad skulle man annars göra?

Har precis köpt massa kurslitteratur,

Att betala: 1.435 kr . Härligt vad skulle man annars göra med alla pengar man har över som student?? Jag längtar efter en solsemester, att shoppa vårkläder, ett par feta solglasögon och en sjukt snygg bikini.


Muffinsmet(=


Blåbär och hallon muffins(;


Dom kanske ser lite märkliga ut, men dom var grymt goda!


Slänger upp en gammal bild på mig också medans vi håller på(;

Nu måste jag sova ska släppa ut hästarna imorn. Måste ringa till hovslagaren också eftersom min häst är en söt liten klant som stod på sin vänstra framsko med högerfram hov och försökte ändå gå med vänsterfram (=. Skon sitter halvbra nu.

God natt!
/tiny


24/2 - 09

Ni är lite dåliga på att delta i min undersökning tycker jag. Tråkmånsar och fegisar(=
Idag har jag haft en inte bara bad hair day utan en bad everything day, men jag var ändå tvungen att åka till kuplen och hämta min mobil som vart på lagning. Blev även en sväng på stan och smaska semlor på Almas, gött skit! Men jag har aldrig mött så mycket människor jag känner/känner igen bara för att jag har en bad everything day. Så jäkla typiskt!

Något annat som är typiskt är att Chilton trampade lös en sko idag när jag red.

En tredje sak som är typiskt, är att jag e jätte hungrig och hundögonen funkade inte på mamma. Jag tyckte hon kunde åka och köpa pizza till mig, dessvärre så tyckte vi olika. Det betyder att jag måste laga mat eller vara hungrig. Vara hungrig ligger närmast just nu faktiskt (=

Nej nu ska jag fortsätta epilera mina ben, det är inte så skönt d:

/tiny

Undersökning!

Jag har funderat och diskuterat. Är det så att dom man tycker kysser bra är också bra i sängen? Samma sak med det motsatta, den man tycker kysser dåligt är den ofta dålig i sängen?
Det är en stor fråga jag funderar på. Någon som vill hjälpa till i min lilla undersökning? Please (:
Här kommer lite härlig musik! Från bra filmer, tre av låtarna i alla fall! (;

/tiny

23/2 - 09

Då sitter jag i skolan och försöker vakna till. Kunde verkligen inte sova inatt, så jag är helt slut idag. Kunder verkligen inte sluta tänka igår. Lite irriterande när man ska upp tidigt.
Kollade på Irene Huss igår kväll, hehe jag är verkligen en fegis för jag tyckte dom är i läskigaste laget för att se ensam.
Nej nu måste jag sätta lite fart här så jag får gå hem någon gång. Eller hem och hem jag ska till stallet. Så jag hinner hem till Lipstick Jungle.
Ha en bra dag!
/tiny

Typiskt!

Jobbade som bartender igår kväll, och det var ganska lite att göra. Så i början av kvällen så stod jag och funderade på alkoholfria drinkar. Jag är nämligen usel på att blanda sånna och det brukar alltid vara några som frågar efter det. Nåja jag provade blanda och den blev fantastiskt god, och det var inte bara jag som tyckte det utan mina fem "försökskaniner" också. Jag var sjukt nöjd och såg med förväntan fram emot att någon skulle komma och beställa en alkoholfri drink. Tror ni att det var en endaste liten person som kunde beställa en alkoholfri drink?? Nej inte en, typiskt. Ska fundera ut vilken alkohol som kan tänkas passa bäst i den drinken, så ska det bli min "jag gör en god drink" drink nästa helg. Måste verkligen fundera på vad som kan tänkas passa bäst.

Nej nu ska jag gå och sova.
/tiny


22/2 - 09

Vilken seg men skön dag. Har inte gjort mycket vettigt men jag är helt slut efter jobb hela helgen. Nu sitter jag i soffan och myser med Gossip Girl, vindruvor, chips och smarriga muffins.

Hallonmuffins


12 portioner | Normalstora formar, 12 st/plåt

Källa: Allt om Mat

Insänt av Lovisa Gillberg


125 g smör el margarin
2 1/2 dl socker
2 ägg
1 dl mjölk
5 dl mjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
2 1/2 dl hallon


Rör smör och socker vitt och fluffigt. Tillsätt äggen och rör i mjölken. Blanda de torra ingredienserna och blanda ner i smörblandningen. Rulla hallonen i mjöl och rör ner i smeten. Häll över smeten i lagom stora formar och grädda i ugnen i 20-25 min, 200°C.

Vi gjorde med blåbär och hallon istället och dom såg lite mysko ut men helt underbart goda!
/tiny


Ond!

Ibland tror jag att det bor en liten djävul i oss alla, och min djävul tog för ett ögonblick över. Fast min djävul e snäll men jag ägde någon som tror man äga mig d: Hoppas den personen har läst sig en läxa nu (;
Har nyss kommit hem från jobbet och är sjuukt trött, och jag ska sova riktigt länge. Jag har inget plnaerat förrutom stallet imorn. Tror att det blir en väldigt lugn dag imorn, lite stall, lite film och lite mys.
Nej det blir inte bättre än så här just nu.. Måste försöka sova och ta hand om mina ögon som är jätte allergiska mot något.. Ska även njuta lite av min seger ikväll d:
/tiny

21/2

Blev galet sent igår, och jag har mer eller mindre sovit bort hela dagen. Men det känns inte som att jag hade kunnat göra något annorlunda eftersom jag ska orka jobba ikväll!

Känner ni igen honom? Fredrika borde i alla fall kunna gissa?! Någon mer?

Tror jag ska dra iväg mot stallet snart, sen åka hem och mysa med en film innan jag börjar jobba (= Hoppas ni får en bra dag!
 
Den här låten kan nog vara världens bästa eller hur!? Någon som vill dansa? d:

/tiny

20/2

Hej på er!
Ja kvällen igår, vad ska man säga? Jag behövde inte jobba ihjäl mig, det var riktigt segt! Som tur var fanns det trevliga människor (=
Idag ska jag åka en liten sväng till skolan och sen rida. Ikväll blir det jobb i baren också. Känner mig grymt trött, så jag kanske måste sove en stund sen så att jag är pigg ikväll.



Jag vågade och det kanske inte blev som jag tänkt, men jag vann ändå!

/tiny

Våga för att vinna!

Man måste våga för att vinna, right? Så jag får väl helt enkelt våga lite d: Eller nej det var en dålig idé. Jäjä ska väl leta upp något att äta, har glömt att äta sen lunch.. Ska jobba ikväll, är ganska trött och skulle föredra en kväll hemma i soffan men men det är bara bita ihop.
Imorgon blir det skola, rida och jobb på kvällen..
Nej som sagt nu ska jag göra lite mat!
Ha en trevlig kväll!
/tiny

19/2

Vilken stressig dag det blev igår. Även fast det var ganska lugnt under dagen så blev det sån stress eftersom det tog ganska lång tid att plocka bort allting i skolan vilket innebar att jag hade 45 minuter på mig att bli klar för middagen.
Blev kvar hela kvällen på kåren, mycket dans blev det (= Jag undrar hur Patrik mår idag? Jag försökte ringa men han ville inte prata haha.
Ligger fortfarande i sängen, ska väl gå upp och äta lite frukost, tror kanske att jag måste koka gröt. Är så hungrig.. Så ska jag åka till stallet och ge hästarna lunch och rida. Mamma och pappa ska komma hit och namnsdagsfika i em, och så är det upptakt för fotbollen innan kvällen avslutas med jobb.
Blir så arg på mig själv när jag e så där feg. Varför inte våga chansa? Slå mig med nåt hårt i huvudet.
Nu ska jag sätta lite fart här!
Ha en bra dag!
/tiny

Tack!

Tack tjejerna i stallet som uppmärksammde min namnsdag, ni e för söta! Självklart tack till alla andra som sagt grattis också!
God natt!

En trött, osminkad tiny på väg att somna snart (;

/tiny

Heldag i skolan!

Har haft en heldag i skolan, är helt slut nu. Vi har förberett inför propellern imorgon, släpat massa bord och möblerat. Tur att vi fick smasik american take away pizza (; Har så mycket saker jag borde göra men jag orkar verkligen inte. Är så trött så jag kan knappt hålla ögonen öppna. Men jag måste vara vaken så jag kan hänga tvätten. Har tvättat en klänning som jag tänkte ha imorgon kväll. Kommer bli grymt kul med middag och lite kåren sen får vi se vad som händer. Antingen så blir det kåren hela kvällen, en sväng ner på stan i Borlänge, eller så bär det av till falun.


Hmm onsdagen på Harrys tror jag, efter invigningen på Make Up Store!


Från samma tillfälle som förra bilden.

Bild från i måndags.

Orkade inte leta bland festbilderna från i lördags så ni får hålla till godo med dom här så länge. Ska ta med min kamera ut imorn också! Kanske kommer bilder från helgen imorn. Eller imorn hinner nog jag inte för jag ska till skolan till 7.20 och blir där hela dagen, ska hem och duscha och byta om snabbt och sen på trerätters middag! Kommer bli skitskoj!
Nu ska jag sova! Elller ja ska hänga tvätten såklart!
/tiny

17/2 - 09

Vad skönt det är när man vaknar på strålande humör. Blir skolan hela dagen och rida ganska sent ikväll.
M vi måste börja planera för våran fest! För jag vill verkligen att den ska bli av! Behöver roliga saker att se fram emot. En sån sak är ju Scotts.
Jag måste skynda mig nu, ska verkligen försöka lägga upp bilder senare!

/tiny


Släpp avundsjukan!

Gav upp idén att lägga upp bilderna idag. Är alldeles för trött och jag har en lång dag i skolan imorgon. Funderar på att åka dit en timme tidigare och sitta och plugga. Måste komma ihåg boken och lite gamla tentor som jag har lovat till R. Ska nog fråga om han har lust att plugga statistik nästa vecka. Måste ta ikapp lite på redovisningen och handelsrätten som har fått stått tillbaka ett par veckor för tentaplugg.

Ibland känns det som att man måste ha dåligt samvete för att man är lycklig? Man får inte vara för lycklig, man får inte tycka att man är grymt söt och man får inte tycka att man är jätte duktig på någonting. Det kan ju sticka i ögonen på någon, blir så sjukt less på att allt ska vara "lagom". Jag tycker absolut att man ska vara ödmjuk men varför ska man inte kunna vara lycklig, tycka att man är jäkligt söt och tycka att man är skitbra på någonting och dessutom stå för det. Usch för avundsjuka.

God natt på er! Ge en vän en komplimang men glöm inte att ge er själva en komplimang också!

/tiny


Lycklig!

Åh sitter här i min soffa och myser, känner mig lycklig. Lycklig över den jag är och allt jag har. Det som stör lyckokänslan är att jag har mensvärk så det står härliga till. Ska värma på vetekudden och äta ipren så släpper det nog.

Har ätit  korv stroganoff med ris, det gjorde jag riktigt bra. Hur gott som helst blev det. Medans jag lagade mat passade jag på att göra chokladbollar (; Smaskigt, men jag tycker verkligen inte om när man måste hålla på att gegga med händerna i smöret, blää.

Ska hjälpa till på propellern i skolan, lite imorn em/kväll och sen på onsdagen. Det hela avslutas med trerätters middag på tenoren och sen blir det kanske vidare mot falun. Det visar sig. Jag vet dock att jag ska ta det väldigt lugnt, för jag ska upp tidigt på torsdag.

Mamma och pappa har vart här, vi har mätt och donat för jag ska sätta in badkar. Längtar så mycket efter ett långt härligt skumbad, ett glas vin, lite musik och kanske en bok. Vilket lyx! Mer vardagslyx åt folket!

Nu ska jag äta chokladbollar, titta på Lipstick Jungle, hoppas att min mensvärk går över och njuta av att vara lycklig!

/tiny

16/2 - 09

Skönt att vakna som människa igen, igår var verkligen inte en av mina bättre dagar. Men som sagt nu mår jag som en människa igen.
Ny vecka, nya möjligheter. Den här veckan bjuder på jobb tors, fre(?) och lör. Black jack på torsdag och resten i bar. Känns faktiskt kul att jobba till helgen, men nu har jag vart ledig två helger också så jag har hunnit göra lite annat. Annars till veckan blir det mycket Chilton och mycket träna. Min träning har legat lite på is nu när det har varit så mycket tentor, men nu är det bara att sätta fart igen. Inga ursäkter godtages d:
Kanske lite fest på onsdag, men det blir i så fall väldigt lugnt!

Idag är det ganska mycket att göra. Ska alldeles snart åka till skolan, gå på lite föreläsningar och jobba med ett pm som ska skrivas i extern redovisningen. Beroende på hur länge jag blir kvar i skolan får vi se om det blir en promenad till stallet. Ska hinna rida en sväng också, hoppas det inte är allt för kallt ikväll.. Måste hem och plocka ihop efter den grymt trevliga lilla fester i lördags, och så ska nog mamma och pappa komma hit en sväng. Ska försöka hinna lägga in bilderna från helgen på datorn och lägga upp lite kort här också(; Just ja undra om jag pratade med T om att gå på friskis idag. Får se vad som hinns med. Mycket beror på hur länge jag blir i skolan..

Nu är det dags att sätta lite fart här hemma! Samtidigt som jag plockar ihop här hemma ska jag nog sätta upp lite mål för den här veckan! (=

/tiny

Söt!

Oj oj, nu vet jag vad bakfylla innebär. Har aldrig vart så dålig. Men heeey vi hade sjukt kul igår!
Vi drack drinkar, vi sjöng singstar, vi dansade och hade grymt kul!
Nu börjar jag återhämta mig litegrann. Funderar på antingen en promenad till Åselby pizzeria eller göra mat. Inget av alternativen känns lockande men jag är vrålhungrig. Alternativet är att beställa hem men det känns så drygt när man måste beställa för minst 100 kr. Såååå hungrig är jag inte.

Var och fikade hos min bror idag, lite födelsedagskalas. Deras son är så himla go. Helt utan anledning så utbrast han, MIN jaja och slängde sig om min hals och gav mig världens bamsekram. Lite senare så sa min bror, vet du det här är min syster och gav mig en kram. Min brorson blev jätte arg för jag var bara hans, ingen annans. Söt unge det där.

Nu ska jag slöa i soffan! Hoppas ni haft en härlig söndag!

/tiny

15/2 - 09

Varför varför varför måste jag vakna så tidigt om jag har varit ut? Måste försöka somna den här huvudvärken är inte att leka med, men man mår som man förtjänar(= Får återkomma senare, nu ska jag äta chips, dricka hinkvis med vatten och försöka somna igen.

Idag behövs ingen tröja med tryck..

/tiny

Laddar!

Wiiiie känner mig så laddad för ikväll. Vet inte vilka vi blir, det enda jag vet säkert är att Ingela kommer hit och därför vet jag att det blir kul ikväll! Jag håller på att städa upp här, har insett att jag har antingen för mycket kläder eller för lite galgar. Hm måste vara för lite galgar eftersom jag på något underligt vis känner att jag aldrig har något att ta på mig d: Konstigt det där. Håller på att fundera över kläder. Tror att det blir jeans och ett linne med djup urringning i ryggen, så att min fabulous tatuering syns (;

Hur tentan gick?? Ingen aning och jag tänker inte grubbla över det, det märks så småningom när resultatet kommer!

Ska sätta kameran på laddning, kanske dyker upp kort från kvällen sen(;


Jag går runt och undrar varför jag känner mig småyr, kom på att jag inte har ätit sen frukost! Kanske dags att ändra på det(;

Nu ska jag äta, städa klart och dansa runt här hemma. Är på så grymt bra humör!

/tiny

14/2 - 09

Jaha då var det dags för tenta, alltid lika roligt. Kanske ska frukostera innan mamma kommer och skjutsar mig till skolan. Det går så dåligt med bussar till skolan på lördagar och dom passar inte alls så min snälla mamma ska skjutsa(=
Nu ska jag hoppa på Alex, hon har sovit här, och se om hon uppskattar det!

Ha en bra dag!

/tiny


Ego!

Jag ser faktiskt fram emot imorgon. Att få skriva tentan, eller ja kanske inte att skriva den men bli av med den.
Har planerat hela min dag imorgon också. Lite beroedne på väder och vilken tid jag är klar med tentan. Ska i alla fall gå en långpromenad och så får vi se om Chilton kanske får en vilodag. Sen ska jag hem och städa upp. Att städa innan en fest hur korkat är inte det egentligen?? Speciellt om jag och Mallan ska blanda drinkar. Hahaha ni skulle sett min gamla lägenhet i somras. Vi kanske festade ganska mycket en vecka, och vi kanske råkade spilla ganska mycket drink på mitt golv(= Nåja åter till morgondagen , är i alla fall inte så mycket att städa så efter det blir det nog en massa egotid över. Det har jag gjort mig förtjänt av. Ja sen blir det lite fest här och antaligen utgång i Falun eller Borlänge, den som lever får se var det blir. Ska bli skitkul att festa med I, var så länge sen vi verkligen festade ihop. Kanske sätta på Aladdin och skråla till en helt ny värld?! Roliga minnen, hmm undra hur många år sen det är nu? Kan det vara 7 år sen? OMG börjar bli gammal! Hehe hoppas I inte har några planer på att supa mig under bordet, hon lyckades galant förra helgen, Inte med mig dock för jag förfestade inte med dom då och såhär i efterhand så kanske man kan säga att det var tur:P För vem vet hur det hade gått då? d:

Kvällen blir plugga med Alex, eller ja lite flams också. Men mest plugg. Jag tror Alex sa någon riktig blondie grej idag som jag tänkte skriva. Men sen gjorde hon en ännu värre tabbe så jag glömde bort dagens kommentar från Alex.. Tabben får jag inte skriva för då dödar hon mig, men jag kan säga att jag låg dubbelvikt av skratt och Alex matchade sin ansiktsfärg fint med hennes röda tröja!!

Har inte hänt något speciellt idag trots fredag 13. Eller jag tappade ut alla mina papper i skolan men det är sånt jag gör med jämna mellan rum. Har faktiskt tyckt att det har vart jobbigt med fredag 13, eftersom min farmor dog då. Men det är många år sen nu men ändå liite obehaligt.

Nu ska jag återgå till skolböckerna. Hoppas ni får en trevlig fredag!!

/tiny


Bra hjälp..

Åh vad matt jag blir. SItter och räknar lite internationell ekonomi, går hyfsat. Men det är ju helt underbart att vi fått övningstenta med facit. Men i facit står inte det som efterfrågades, bra där tack för hjälpen!
Nu ska jag äta lite, hänga en tvätt, diska sen dra mig mot skolan!

/tiny

13/2 - 09

Fredag den 13. Jag tror jag stannar i soffan hela dagen, nej då jag är inte så skrockfull egentligen. Men jag måster erkänna att jag inte är avundsjuk på en vän som ska operaras idag. Det kommer gå fint, och när jag tänker efter så har jag operationsskräck så det skulle inte spela någon roll vilket datum det är.

Idag kommer inte mycket spännande hända, om man inte tycker internationell ekonomi är spännande men det har ni nog noterat vid det här laget.

Igår kväll kändes det som att jag höll på att bli sjuk men jag vägrar. Det går faktiskt inte just nu. För jag har tenta imorn och måndag, tisdag ska vi göra klart ett redovisningsarbete. Jag mår bättre idag men det kliar i halsen. Jag ska ladda upp med massa frukt, dricka massor av vatten och och sköta sömn och mat. Jag kommer inte bli sjuk för det har jag bestämt!!

Ha en bra dag!

/tiny

God natt!

Jag har försökt att vara positivt inställd till internationella ekonomin och jag tyckte det gick ok ända tills jag skulle läsa om Walras Law. Den är säkert skitenkel men orka bry sig.. Måste försöka vara lite positiv annars går det åt skogen. Om jag bara fokuserar och pluggar på så kommer det gå vägen, men om jag fastnar i att det är tråkigt.. Ja då hittar jag saker att göra hela tiden och då blir det inte mycket plugg.

Alex tyckte vi skulle gå ut ikväll, eller ok från början var det mitt förslag men jag var inte så seriös. Jag orkar inte. Det är kallt ute, jag är trött och det kliar i min hals. Dessutom måste jag vara pigg imorn så att jag orkar plugga hela dagen. Med en liten paus för Chilton.

Nej hörni nu slännger jag in handduken och går och lägger mig. Och jag vet att det kan låta helt sjukt men Annas bror har TVÅ ögon. Det ni.

God natt!

/tiny

Obehagligt

Har kommit hem från stallet för en stund sen. Red på banan och Chilton var jätte söt och kämpade på allt vad han orkade. Blev en riktig genomkörare, och han skötte sig riktigt bra. Förrutom i början men han skärpte ju till sig.

Folk som inte förstår när man inte vill ha mer med dom att göra fastän man uttrycker sig väldigt tydligt går mig på nerverna. Tycker det blir obehaligt.. Nåja hoppas verkligen att budskapet har gått hem nu. Men det jag blir mest frusterad över är att det verkar inte bättre än att någon har gett person i fråga mitt nummer. Tycker inte om att någon har gett ut mitt nummer utan att fråga mmig om det är ok först.

Nej nu ska jag slänga i en tvätt till sen ska jag räkna lite och så laga mat.

/tiny


Dagens kommentar

A skulle berätta en sak om sin bror och började..
Jo min bror han har två ögon..
Hehe vad fint(= Ovanligt!
Nu ska jag diska efter den delikata ugnspannkakan, sen blir det i stallet!

/tiny


12/2 - 09

Nu när jag skrev datumet insåg jag att min bror fyller år idag, måste ringa och säga grattis på en gång så att jag inte glömmer av det.
Vaknade på ett uselt humör och kunde inte riktigt komma på varför, så jag började fundera och kom fram till att jag drömt och den hängde sig kvar. Har drömt om något som jag tycker är extremt jobbigt, måste skaka av mig det dåliga humöret. För det var ju bara en dröm trots allt, och det är jag väldigt glad för.
Ska nog leta rätt på lite mat och gå och sätta mig på balkongen en stund innan jag sätter fart med pluggandet.
Ändrade planer, jag ska bjuda Anna ugnspannkaka hon kommer om en liten stund. Sen åker jag med till stallet och det kan vara så att jag måste rida i det fantastiska vädret.

Oboy vilket härligt väder!

Sitter på min balkong och njuter. Jag älskar vinterdagar som den här. Blir så sugen på att rida men också på att åka längdskidor. Tyvärr så blir det inga längdskidor idag, och jag borde inte rida för jag skulle nog behöva vara hemma och räkna internationell ekonomi. Hmm får se hur jag gör,  det vore helt underbart att få galoppera fram i full fart, genom all snö och njuta av solen. Ni som inte rider missar nåt (;

Nu ska jag njuta några minuter till av solen. Det är helt underbart här på balkongen!! Känner mig redan på bättre humör, och jag känner mig redo för dagen!

Ha en bra dag! Och om ni kan, gå ut och njut av solen!!

/tiny

Full koll!!

Jag har haft stenkoll på läget idag. Ehm först skulle jag handla för jag är grymt sugen på ugnspannkaka. Jag kom ihåg mjölk och mjöl men glömde såklart äggen. Och då stod jag ändå och tänkte på hmm inget mer jag behvöer till pannkakssmeten.. Får bli en promenad imorgon eller så får jag äta det en annan dag.
Nästa sak var när jag kom till jobbet ochinser att hmm det är nog inte jag som jobbar här idag eftersom en annan tjej redan var där. Efter ett samtal så fick jag vackert gå vidare till Engelska. Jag HAR koll! Jag lovar. (=
Just i stallet så frågade jag F när hon skulle rida imorn, och hon skulle rida på morgonen. Jaha vad synd sa jag för jag har lunch imorn. Men när jag började titta efter så hade jag inget stallpass alls imorn. Skärpning Sandy!! Måste börja använda min kalender mer!

Annars har det inte varit några större sensationer idag heller. En väldigt negativ sak, när jag  började räkna lite inför nästa månad. Det ser mörkt ut. Minst sagt. Kan betala räkningarna men that's it. Då blir man så himla glad, eller inte. Kommer inte vara någon glädje när dom här pengarna kommer, eftersom dom försvinner lika snabbt igen. Å andra sidan får jag väl vara glad att det över huvudtaget kommer in pengar. Annars skulle det bli lite trist för räkningarna skulle ju garanterat komma ändå! Någon som har pengar över så, skicka dom till mig det är ok! Jag lovar (;

Vart en tokseg kväll på jobbet, men skönt att komma hem i alla fall. Jag älskar min lägenhet, är alltid helt underbart att komma hem. Riktigt nöjd med mitt inköp. Sen att det finns lite saker jag skule vilja göra med lägenheten för att få den ännu bättre, det är väl som det är. Just nu finns inte riktigt dom pengarna, men den dagen kommer också. Men det är inget som akut behöver göras. Mer än att städa upp bland mina kläder men det kostar ju inget (:

Hoppas ni sover gott det ska jag göra snart!



 
Haha har ni sett det här? Helt underbart roligt!

/tiny 

Stress!

Nu måste jag skynda mig, ska iväg och jobba! Stress, stress och åter stress. Får uppdatera när jag kommer hem (=
Fel vinnare av top model ikväll, helt väntat dock!

/tiny

11/2 - 09

Blir så matt när det inte fungerar, skulle uppdatera imorse men det funkade inte.
Har vart barnvakt fram till nyss, vi har tittat på film, spelat tvspel och lekt med bilar. Ganska långt från internationell ekonomi med andra ord, skönt! Men nu är jag tillbaka i soffan och ska plugga.
Hmm någonting konstigt pågår.

Nej nu ska jag fixa lite här hemma sen plugga.

Ha en bra dag så länge. Återkommer om ett tag (:

/tiny

Plugg, plugg plugg

Det går sådär med regelbundna mattider. Men jag fortsätter jobba på det!
Jag sitter här med min internationella ekonomi bok och tycker att skura govlet med en tandborste blir allt mer lockande. Men jag måste bita ihop, jag klarar det här! Kommer inte hinna träna den här veckan, all energi och tid läggs på plugget. Chilton kommer också få vila lite mer än vad jag tänkt, men nästa vecka då sätter vi fart igen. Måste få bort den här tråkiga tentan först. Ska kanske försöka lura mig själv att det här är det roligaste jag vet (= Jag har iofs försökt men när jag öppnar boken så faller illusionen. Den är som klister att läsa! Nåja nu ska jag ta en dusch, diska upp hänga en tvätt och lägga mig och läsa en timme eller två. Ja alltså läsa internationell ekonomi, får se hur länge klarar att hålla mig vaken (;
Imorgon ska jag vara barnvakt på förmiddagen, åt min äldsta brorson. Ska bli skönt att få en liten paus från boken, känns som att jag inte har tid egentligen men man vill ju ställa upp för sina syskon ibland. (= Får plugga dubbelt så hårt på eftermiddagen. Har insläpp och så jobbar jag på kvällen.

Nej men nu är det dags att lägga i en högre växel!

Ha en bra kväll!

/tiny

Ändrade planer!

Blev ändrade planer idag. Åkte inte till skolan idag, nu kanske ni tänker vad lat hon är. Men då får ni tänka om! För jag pluggar för fullt! Men det är inte allt för skoj. Säger jag det då ljuger jag. Att storstäda lägenheten, skrubba golvet med en tandborste börjar kännas som ett alternativ. Nej jag ska försöka fokusera, vara lite positiv och kämpa på. För jag kommer klara den här tentan, så slipper jag det här jätteroliga ämnet sen (; Nu måste jag kämpa vidare!
Och glöm inte berätta för er själva att ni är fantastiska och ge en vän en komplimang!

/tiny

10/2 - 09

Godmorgon!
Sitter i soffan och myser med frukost. Tror jag måste börja gå upp lite tidigare så att jag får mer tid att äta frukost. Tycker det är så himla mysigt att linda in sig i en filt och titta på the voice och äta lite frukost. Ser lite mörkt ut att hinna med bussen för som sagt jag är så himla seg att äta på morgonen. Men jag får åka och gå på 2/3 delar av föreläsningen idag också. Får göra mig klar och sen plugga medans jag väntar på lämplig buss. Men helst skulle jag vilja mysa kvar i soffan, kanske koka en kopp te och bara ta det lugnt ett tag.

Har fortfarande ganska ont i min fot trots att jag hade på aloe vera och zon igår kväll. Dumma fot, läääääääk!
Nej nu måste jag gå och klä på mig och sminka mig(; Så här kan jag ju inte gå ut d:

Hoppas ni får en bra dag!

/tiny

Lipstick Jungle!

Börjar äntligen hitta mig själv  igen. Usch är jobbigt med dåligt självförtroende dagar. När man känner sig misslyckad , ful och allmänt värdelös. Men mitt tips är att titta dig själv i spegeln och berätta för dig själv hur snygg du är. Jag tycker faktiskt det funkar.

Ibland kan jag längta efter den här känslan. Men den som väntar på nåt
gott väntar aldrig för länge. Eller man kan kanske vänta för länge. Jäjä är en
mysig låt i alla fall!

Ikväll har jag ätit en utomordentligt god middag. Kyckling med lite tacokryddad sås, ris och en god sallad till. Blev på lite bättre humör, och Lipstick Jungle på det så var kvällen räddad. Lite trist att det tog slut så fort och att det är en heeeel vecka till nästa gång! Känner mig mycket mer pepp och laddad för veckan nu. Hmm jag gjorde det ända tills jag tänkte internationell ekonomi i alla fall. Usch den kursen.. Men om jag ser till att klara den på lördag så är jag av med den. Så nu jäklar blir det plugga. Ska diska upp efter middagen, hänga en tvätt sen gå och lägga mig och plugga tror jag.
Ska upp tidigt imorn till skolan. Klockan på ringning 7, ska försöka att inte ha snooz maraton imorn bitti (; Sen blir det nog kanske en ridtur om det är lika fint väder som idag. Då ska jag försöka hinna rida en sväng i solen. Busa i full galopp genom snön. Idag red jag ut en liten tur barbacka, Chilton var lite väl pigg och glad men borde jag ha listat ut att han skulle vara. Nåja det slutade ju väl i alla fall! Åter till morgondagen, efter stallet ska resten av dagen tillägnas Internationell ekonomi. Jag borde egentligen få tröstäta godis för det. Men jag tror jag biter ihop och tänker på beachen (; Fast mest handlar det om att bli av med mitt sockerberoende och ok då jag vill ha mina replayjeans, NU!

Fast nu ska jag dra mig mot sängen! Ha en fin kväll!

Förresten är det någon som vet när Desperate Housewives börjar igen?
/tiny

Klantigt!

Sitter här i soffan, igen. Har tagit en riktigt lång varm dusch för jag var så himla frusen efter stallet. Nu börjar jag äntligen tina upp. Har faktiskt ont i foten, ja foten jag stukade i maj förra året. Typiskt, men hoppas att det släpper är lite konstigt för jag har inte gjort nåt speciellt. Eller jag råkade vrida till den lite lite tidigare. Satt i soffan och hade foten mot bordet och råkade vrida lite. Klantigt.nu (=

Pratade lite med M i stallet och hon sa ett ord som verkligen stämmer på mig just nu, oinspirerad.  Känner mig inte så pepp att göra någonting. Fast jag försöker hela tiden peppa mig själv oich vara lite positiv. En utlandsresa till sol och värme hade nog kunnat muntra upp!

Mallan hon är en tjej som kan munta upp. Haha helt galet, ser ut som att hon har ordnat lite äventyr åt oss ikväll. Jag borde vara hemma och plugga, men heeey jag kanske får inspirationen tillbaka= Lätt Värt(= Hinner plugga sen, får se till att det inte blir så sent. Om vi inte blåser bort såklart (= Kanske ska sätta på mig nåt annat än en handduk..

Hoppas ni får en trevlig kväll

/tiny

Ny vecka..

Jag tror det här kan vara en sån där dag när man tar tag i saker man har skjutit på länge. Känns lite som ny vecka nya möjligheter. Ska försöka ta vara på den känslan. Det  här ska bli en bättre veckan än förra veckan!
Jag ska inte äta godis förräns på lördag och jag ska försöka få ordning på mina mattider. Det är faktiskt det svåraste av  allt. Förhoppningsvis ska min hals ge med sig så jag kan träna också. Den här veckan ska jag ösa ut komplimanger till mina vänner. Om dom har på sig något snyggt eller gjort något dom lägger märke till ska jag försöka säga det.

Nu ska jag springa till bussen!
Ha re hej(=

/tiny

9/2 - 09

Godmorgon!
Har försovit mig litegrann, igen jag är hopplös. Men men ska skynda mig så jag hinner gå på 2/3 av föreläsningen i alla fall. SKa slänga i mig lite frukost och hitta lite kläder också.
Efter föreläsningen blir det nog antingen att plugga internationell ekonomi eller börja med arbetet till redovisningen. Jag är dock väldigt sugen på att rida i det underbara vintervädret. Får se hur det blir. Kanske blir det något äventyr ikväll? Eller vara hemma och se på Lipstick Jungle, båda alternativen känns helt ok.

Ha en bra dag!

/tiny

Mer komplimanger! (=

Har funderat mycket på det här med självförtroende och vad som påverkar det. Elaka kommentarer är ju en sak som kan påverka. Men elaka kommenterer från personer jag inte känner bryr jag mig inte så mycket om. Men kan det inte vara så att uteblivna komplimanger kan påverka? Varför är man så dålig på att säga komplimanger till andra människor? Jag försöker verkligen att bli bättre på det. Jag vet själv hur glad jag blir, så min uppmaning är fler komplimanger åt folket.
Fast jag försöker bygga upp mitt självförtroende själv, utan att vara beroende av andra. Jag har lyckats ganska bra, ja förrutom idag. Men jag ska snart gå och duscha och på vägen ska jag ställa mig framför spegeln och berätta för mig själv att jag är fabulous!

Blev inget Stockholm idag, kände mig alldeles för trött och seg. Men det blir ju säkert fler gånger. Är ganska nöjd med att ligga här på min soffa och slöa. Är ju Beck på tv, fast just den här är ingen favorit. Ska nog gå och ta en dusch sen blir det nog någon anna film. Har en Irene Huss film som jag inte sett hemma, men jag vet inte om jag törs se den själv. Hihi tycker faktiskt dom kan vara ganska otäcka. Jag kanske är fånig men heey jag vill ju kunna sova inatt!

Hoppas ni haft en trevlig söndag!


Gillar den här låten skarpt!


Jag tycker det är jätte mysigt med all snö ute, men det här får mig att längta efter sommar!

/tiny

Dåligt självförtroende.

Jag har en sån där dålig självförtroende dag. Jag avskyr att ha sånna dagar. När man tvivlar på sig själv, känner sig ful och allmänt misslyckad. Uscha!
Men om jag ska försöka vända det till något positivt är väl att dom här dagarna kommer inte så ofta längre. Och vanligtvis så har jag hyfsat självförtorende och jag brukar tro på mig själv. Jag har bättre självförtroende än på länge, ja förrutom idag då.

Vi är alla vackra på vårat sätt!

/tiny

8/2 - 09

Precis som jag skrev i natt när jag kom hem var det en himla kul kväll! Och man kan lätt konstatera att det inte går att se mig på kort utan jag måste upplevas d: Men hellre det än tvärtom!
Nu ska jag städa upp här och fundera på om jag ska åka till Stockholm eller inte. Kanske ska äta lite också(=

Åh jag vet inte hur jag ska göra, Stockholm eller inte.. Kommer säkerligen vara grymt kul men har jag tid och råd? Jag har så himla svårt att bestämma mig (;

Nåja medans jag funderar kan jag ju försöka göra nåt vettigare än hänga i min soffa. För om jag ska åka vill jag komma hem till en nystädad lägenhet Bäst att sätta fart!

Ha en fin dag!

/tiny

Den bästa sommaren!

Nu har kommit hem efter en helkväll på stan. Ångrar liite att det inte blev Stockholm även fast jag har haft väldigt roligt ikväll. Nu äter jag lite nattamat, köttfärspaj och så tittar jag på den bästa sommaren. Kommer säkert somna snart men det är en grym film!
Nja nu ska jag ägna mig åt film och mat. Hoppas ni haft en bra kväll!

/tiny

Fabulous!

Jahapp då är man hemma hos Thea på väg ut snart. Trevligt. Har kollat på melodifestivalen, villket kasst upplägg..
Jäjäää ni får ha en kul kväll det ska jag ha i alla fall!
I am fabulous(;
/tiny

Blä

Jag är grymt trött och sur. Har skrivit tentan men jag var så himla trött så det gick tungt.. Ska nog sova en stund innan Karro kommer hit och äter lunch! Trevligt!!
Har hunnit med att träffa Robban också, jag vet inte hur trevlig jag var. Jag höll på att dö av skratt åt Robbans fina inslagning av paket, det kan vara bland det värre jag sett på länge. Att jag är övertrött gjorde INTE att jag skrattade mindre..

Gillar verkligen den här låten!

Återkommer senare, förhoppningsvis på bättre humör!

/tiny

7/2 - 09

Jaha då är det dags att dra sig mot skolan och äga på markotentan, ehm host jag ska försöka i alla fall. Är trött som jag vet inte vad och VÄLDIGT matt! Ibland kan man börja undra om det överhuvudtaget finns några knivar i lådan??


Hoppas Robban har tid att fika efter tentan, han kom från Thailand igår. Vill höra hur han haft det och så måste vi prata om allt som hänt(=


/tiny


Håll tummarna!

Nu går jag och lägger mig, ger upp pluggandet. Får gå upp imorgon och slänga ett sista öga på lite formler och sånt. Min hjärna ligger redan på kudden och sover djupt, så det är väl bara att följa efter. Men ni får hålla tummarna för mig imorn!

God natt! Hoppas ni haft en trevlig fredag!

/tiny


Wihoooo (=

Blev ledig imorn. Hur skönt som helst, undra vad jag ska hitta på! Förslag? (=
Ikväll ska jag i alla fall mysa ner mig i soffan. Har lagat en riktigt god köttfärspaj som jag alldeles strax ska hugga in på. Till efterrätt blir det lite chips, grönsakstavar och dip (; Mumma.
Det som drar ner mysfaktorn är att jag måste plugga, men känner mig mycket mer pepp när jag vet att jag är ledig imorn kväll! Skönt!
Nej nu är det dax att hugga in på maten. Hoppas ni får en trevlig kväll!!

/tiny

Trasig mobil

Nu har jag vart till stallet och gett hästarna lunch och mockat. Har handlat och nu ska jag åka och hämta ut paket, spännande va(;? Sen ska jag tillbaka till stallet och fixa maten och ta in min lilla fryslort till häst. Han var genomblöt när jag gav dom lunch.. Det verkar inte som att Chilton fick någon lunch igår, stackars liten..

Måste gå iväg med min mobil, den funkar halvbra. Har den brevid mig och det lät som att jag fick sms men nix det finns inget nyss. Ehm så om ni hör av er och jag inte svarar så kan det vara min mobil som har fått ett bryt.

Nej nu ska jag skynda mig iväg och ta in mitt lilla hjärta. Ja jag vet att han är bortskämd, men han gillar det och det gör jag med(;

/tiny

6/2 - 09

Nu har jag ätit frukost och försökt vakna till. SKa åka till stallet ge lunch och göra klart. Sen blir det hem och plugga. Jag funderar på att äta köttfärspaj och sen köpa hem grönsaker att dippa. En riktig mysfredag allstå, tyvärr i sällskap av Makroboken. Man kan ju önska trevligare sällskap men men man får inte vara så kräsen d:

Jag har faktiskt lite bråttom så jag ska försöka fundera ut något roligt att skriva om medans jag gör klart i stallet(;

Ha en bra dag så länge!

Och glöm inte, Våga Vara Fabulous!

/tiny

Kyckling

Sitter här och har nyss mumsat i mig kyckling som blev över efter min och mammas middag. Gott som tusan!
Har varit och jobbat, uscha vilken seg kväll men men ska väl vara sånna ibland med antar jag.
Funderar på hur jag ska göra i helgen, ser inte ut att bli Stockholm ialla fall inte Cosmopol. Men sen fick jag en idé om att åka med Karro ner och se hur hon bor. Det här är inget jag har diskuterat med Karro, utan det är något jag kom på för fem minuter sen. Är ju bara ta med skolböckerna, så kan jag roa mig medans du jobbar måndag förmiddag och sen åka med hem igen. Karro, vad tycks? Jag måste fundera lite mer, det är mycket nu(=

Jag ska gå och sova nu, är sjukt trött och fortfarande lite bakis om jag ska vara helt ärlig. Det kostar att ligga på topp!
God natt!

God natt på er, är helt slut!!!

/tiny

Slut..

... som människa. Så känner jag mig nu. Fick lunch sällskap, det såg länge ut som att jag skulle få äte ensam men vi satt där 4 tappra själar. Den ena blekare och mer bakfull än den andra, och en lyckligt lottad som var chaufför igår.

Har pluggat makroekonomi hela eftermiddagen, det var sådär. Inte så kul men det gick bra i alla fall, men man är ju inte vassaste kniven i lådan med blykeps på. Men jag tror jag har fått lite kläm på det där nu.

Ska sova nu, har inget val om jag ska orka jobba ikväll. Kanske hinner plugga lite innan, eller pyssla lite här hemma. (behövligt!)

Ska även äta middag med mamma. Mysigt men gah blev ju massa saker att göra i alla fall. Finns bara en sak att göra nu, full fart mot sängen!

/tiny


Bilder


Det e ju inte en vacker bild på mig, men det bjuder jag på (;


Inte så pigg idag!

Lunch sällskap har jag hittat också! Fabulous(;
/tiny

Lunch

Måste hitta lunchsällskap, och jag vill äta matpalatset. Det finns inget annat som duger en dag som denna. Blykepsen är på. Lite tungt är det. Insåg nyss en lite rolig sak, jag tyckte Peppe var så extremt kort igår, bara ett halvt huvud längre än mig, men jag kom just fram till att han kanske inte var så kort ändå. Jag hade höga klackar på mig, hehe. Anledningen till att jag ens gick fram var ett vad, och sånna förlorar man inte (;

Gick bra i stallet i alla fall, var lite trött men jag är glad att mamma följde med. Trevligt med lite sällskap och tacksam för hjälp!

En dusch och en hårdbröd smörgås, så ska vi se om jag vaknar till sen(=



Ha en bra dag!

/tiny

5/2 - 09

Weeei det är kul med hästar nästan jämt. Ska och släppa ut hästarna, men min mamma är ledig och ska följa med. Trevligt trevligt.
Bäst att göra sig i ordning, borde vara här snart.
Kul kväll igår, men Harrys levde inte upp till förväntningarna. Men men vi hade som sagt kul ändå! Är medbjuden till Sthlm i helgen, aaa vore sjukt kul men det ser lite tight ut. Tentod duggor och ja lite annat smått och gott som måste göras.
Man är INTE konstig för att man tycker att det finns en del låtar som är bra även inom dansband. Så det så.

Ha en bra dag!

/tiny

Nyss hemkommen!

Kom nyss hem från en trevlig kväll. Hehehe ganska rolig kväll, men inte så givande. Träffade dock Peppe Eng, eh ja bilder kan komma, vi får se.
Tråkigt att behöva nobba efterfester men jag ska ju snart upp...
Ska släppa ut hästarna. Hoppas ni haft en kul kväll!
God natt!
/tiny


Oooops I did it again..

.. råkade shoppa liiiite mer än vad jag borde. Men konstigare saker har ju hänt(=
Nu har jag klädbekymmer, för jag ska gå ut ikväll. Vad ha på mig för kläder?? *tänk tänk*
Blir en gammal trasa jag hittade, får duga för kvällen i alla fall (=




Ha en kul kväll, det ska jag ha (;

/tiny


Make up store

Nu ska jag göra mig klar för att åka in till Make Up Store, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Alltid dessa kläd problem.
Att tänka på : Endast döda fiskar följer med strömmen.
Ha en trevlig kväll så ska jag försöka leta reda på lite kläder att ha på mig(;

/tiny

Lyxmiddag

Hemma från stallet. Lite senare än jag tänkt men men åkte iofs lite senare också. Satt och pluggade så jag missade bussar hela tiden innan jag kom iväg.
Chilton och jag är back in buisness och vi kan nog bli farliga i sommar (; Fast huvudsaken är att jag känner att  vi båda gjorde vårt bästa.
Nej nu ni ska jag ta en dusch sen laga en delikat middag. Köttbullar och makaroner. Och ni behöver ju inte inbilla er att jag står och rullar egna köttbullar(=

Kanske har planer för kvällen men det beror på hur det går med pluggandet. Bäst att plugga nu och göra nåt kul senare!

/tiny

4/2 - 09

Hallå!
Ny dag nya möjligheter. Idag känns det mer som, ny dag mer plugg. Men jag ska tänka på min diskussionen med den okända mannen på engelska i torsdags, då kommer i alla fall lite motivation. Poängen var att man ska försöka göra saker man tycker är roliga, dom här ämnena tycker jag iofs inte är ett dugg roliga men det måste göras på vägen.
Så här ser min dag ut:
12.00 - 15.00 Stallet, ska träna på banan om det inte är för kallt. Har inte kollat dagens temperatur än.
15.00 - ?? PLUGGA. Beror lite på hur det går om jag ska fika med Anna eller inte.
18.30 - ?? Make Up Store hmm tror att det är invigning i Falun, men jag har liiite dålig koll (;
Resten av kvällen PLUGGA!
Jag ska klara den här skit tentan. Jag tror inte det ska vara några problem, men jag är som sagt ganska oinspirerad för just det är ämnet. Detsamma gäller internationella ekonomin. Nästan så att statistiken känns intressant. Nej vänta, vad sa jag nu?
Idag blir det en lite mer seriös ridning än igår. Red ut barbacka igår, hehe man måste utmana ödet lite men han skötte sig exemplariskt. (=
Nu ska jag skynda till bussen!

/tiny

Planerar.

Imorn blir det plugga och rida. Måste vara effektiv i stallet imorn, så att jag hinner plugga mycket. Det brinner i knutarna för tentan på lördag. Ska ev. hinna med att fika med Anna det beror lite på hur det ser ut med plugget. Ska på öppningen av Make up Store i Falun också. Blev ledig imorn kväll, ganska skönt för då kan jag plugga. Men jag är sugen på att gå ut men det borde jag inte. Kommer nog inte göra det heller, för det skulle ge mig mer ångest än nöje när jag vet att jag borde vara hemma och plugga. Antagligen ska jag skriva en dugga på måndag, i statistik. Inte mitt favoämne men det måste göras. Frågan är när ska jag plugga till den? Får bli lördag efter tentan, ialla fall en stund innan jag ska jobba. Sen får jag plugga på söndagen. Tror att det är en ganska lätt del i alla fall. Inte så mycket räkna. Ja sen är det bara att börja plugga för internationella ekonomi tentan nästa lördag. Jää mycket plugg. Och efter tentorna måste jag ta igen lite på redovisningen och handelsrätten. Men det är roliga ämnen så det känns ganska lättsamt. Speciellt om man jämför med dom andra tre ämnena jag pysslar med nu d:
Nu ska jag lägga mig och läsa om finansräkenskaperna, erkänn att ni är avundsjuka(; Sen sova!

Godnatt!

/tiny

Klippa lugg??


"Myser" i min soffa med makroekonomi boken.


Funderar på att klippa lugg, vad tycker ni?


Nåt i stil med hennes lugg. Hon är för övrigt så himla vacker. Är riktigt
avundsjuk! Hon är för övrigt med i lipstick jungle. Där vi  också hittar
denna snygging:


Ögongodis!

Nu blir det en dusch och sen mer plugg. Jihoo (;
/tiny

Scotts

Hämtade Scotts biljetterna idag, CC vi kommer äga(; Hehe jag tror i alla fall vi kommer få grymt kul! Något att se fram emot!

/tiny


Soffmys

Brr har kommit från stallet, jag fryser som vanligt om fötterna men jag har krypit ner i soffan med täcke och ser på top model. Jag känner att värmen sakta börjar återvända. Om irritationen kunde försvinna också så vore jag glad. Kryper i mig.
Måste åka in till skolan och lösa statistiken, det borde jag ha gjort för länge sen, men ni vet väl vad man säger? Bättre sent än aldrig.
Lunchen med Mallan var trevlig men inte så god (= Men men det är sånt som händer det viktiga var ju att vi hade trevligt. Nu ska jag tokplugga makro, ja alltså efter top model. Sen måste jag skicka önskemål om schemat för bj också.

Ha en bra kväll så länge!

/tiny

Den bästa sommaren

Titta vad jag fick hem idag!


Önskade att jag hade tid att se den ikväll!

Nu ska jag åka och luncha med Mallan ska försöka hämta scotts biljetterna också. Ska nog rida för här är det då bara -4. Och det borde ju tom jag klara!

Borde nog försöka ta ledigt från jobbet imorn kväll så jag kan tenta plugga. Inte så kul men nödvändigt.
/tiny


3/2 - 09

Nej nu får jag kamma till mig. Jag sov över idag igen, jag som skulle äta lunch och fira Patrik idag också. Nu fick jag höra att dom slutade så tidigt att det inte blev nån lunch, då missade jag inget viktigt d: Missade inget viktigt på föreläsningen heller har jag hört, vi hade en vikarie som inte riktigt visste vad han gjorde där. Härligt skolan!

Annars tycker jag Norr Amsberg är en för härlig ridklubb med bra koll på grejerna, NOT! Dom ringde på min mobil och frågade efter min mamma, ehm alltså jag e 22 så om det går bra får ni gärna prata med mig. Annars får jag ta cykeln hem till mamma och pappa. Bra koll redan där kände jag. Sen så börjar dom babbla om att jag ridit 16 gånger, eeeh nej för det gjorde Anna och jag slutade. Jaha men det står att du ridit 16 här? Vet du när du sa upp din ridplats?
Och jag hade ingen kalender, var stressad och på sjuuukt dåligt humör. Jag skrev ju på att papper och sa upp min plats dom har aldrig funderat på att kolla det? Eller slängde dom det när jag skrivit på? GÖR OM, GÖR RÄTT!

Ska snart gå och kolla på min termometer om jag ska rida idag eller inte, det beror på hur kallt det är. F sa att det skulle bli -16 grader idag och efter gårdagen så är jag inte så sugen på att rida om det är kallt. Men jag håller tummarna att hon hade fel!

Ser annars mörkt ut med träning eftersom jag har ont i halsen, men om vi nu ska vara positiva, ( vad hände här nu då), så blir det mer tid till plugg. Det är ju inte kul men behövligt!


En uppmaning till er alla, VVF! Våga vara fabulous!

Ha en bra dag!

/tiny


Benjamin Button

Vilken otrolig film. Den var annorlunda, den liknar ingenting annat jag sett . Ni borde se den! Det har sina fördelar med att bli sen från stallet. Jag hann inte sminka mig, det var nog bra det. För jag hade vart svart i hela ansiktet av mascaran, det kan vara så att vi grät en liiten skvätt. Jag gråter iofs till nästan alla filmer, men det är inget jag vill prata om. Det är vår lilla hemlighet(;

Poster
Se den!


En annan hemlighet är att när jag skulle köpa lösgodis och jag skulle lägga i nåra sista Geisha så gick påsen sönder, ramlade i golvet. Allt goids åkte ut över golvet. Jag kände att det var min dag, idag. Idag också. Känns som att alla dagar är mina nuförtiden. Plockade ihop en ny godispåse och betalde och kommer aldrig mer gå in på hemmakväll.

Åter till dagen i stallet. Jag tror jag flamsar som mest när jag mår som sämst. Låter kanske lite konstigt men om man flamsar så glömmer man allt om det så bara är för fem minuter. På bussen hem bröt jag ihop, F började prata om svart dökött, jag tjöt av skratt. Typ som när man var 14 och inte riktigt kan behärska sig. Fast vad gör det om 100 år?
I stallet lärde jag mig att man frysa om HELA fötterna. Det var faktiskt det värsta jag vart med om länge. Jag la mig inlindad i Chiltons tjockaste täcke och värmde mina fötter på Chilton. Jag ÄR normal och jag sätter alltid säkerhet i första hand. När jag äntligen blivit "varm" så orkade jag inte sätta på mig ridstövlarna så jag sprang runt i stallet i raggsockor. F tyckte jag var lite konstig när jag var upp och hämtade hö utan skor, jag förstår inte varför? Det är väl ganska vanligt att man gör så?  Har lite roliga kort på min mobil från stallet men jag tror inte jag ska lägga upp dom här. Tror att det kan bli dålig stämning.. För övrigt så fryser jag fortfarande. Och då har jag ändå tagit en varm dusch.

Dom har fixat min port nu, kul att jag kunde komma in i mitt eget hem. Fabolous!


Nu ska jag försöka få nåt vettigt gjort(=

/tiny


Förlåt stallet..

.. känner att det spårade ur. Men vi var ute liiiite för länge och jag har sovit liiiite för lite inatt.  Jag frös när vi kom tillbaks, så jag grät nästan. Värmde mig på Chilton. Jag och F har fått tagit farväl av händer, fötter och Fifi.
Nivån på oss idag var inte hög men det är väl sånt som händer? Det var skönt att flamsa och få vara sig själv för en stund d:

Jag hinner inte skriva mer nu har bråttom. Jag ska på bio coh se Benjamin Buttons otroliga liv. Hoppas han hade ett roligare liv än mig och att han inte behövde frysa om fötterna, det återstår att se. Skriver en rapport när jag kommer hem, kanske även slinker med lite mer om stalldagen.

Ha en bra kväll så länge!

/tiny

2/2 - 09

Sov över imorse, skit också. Vaknar dessutom med ont i halsen, hur är det möjligt? Jag trodde jag var på väg att bli frisk, man kan bli knäpp för mindre. Jag vill träna men med halsont går det ju inget vidare. Ska nog släpa mig iväg till stallet snart, Chilton måste ridas. Kanske rida ut istället för att rida på banan, det är inte lika ansträngande för mig. Om inte Chilton är på sitt "den som hittar mest saker att vara rädd för vinner" humör.
Älskade sötnöten!

Nej hörni nu ska jag hosta och försöka få nåt gjort här! Kanske leta upp nån gammal halstablett är idé också..

/tiny

Kallt!

Skit vad kallt det är ute. Fick vänta 55 minuter på bussen i stallet. Satt i Chiltons box han har undersökt mig från topp till tå på jakt efter godis(= Sötnöt. Kul att det är någon som uppskattar mitt sällskap. Idag är det nog lite svårt att uppskatta mig som sällskap eftersom jag idag jobbar under namnet bitterfitta.

Var och köpte pizza, låg en tidning så att dörren inte skulle åka igen. När vi kom tillbaka låg inte tdiningen där längre. Utelåsta, tyyypiskt. Jag orkade inte bli arg så jag skrattade istället. Jag hade inte ens telefon på mig, men det hade grannen. Som fick ringa och väcka en annan granne så han kunde komma ner och öppna porten. Tur att han svarade.

Vem fan förstår låset? Och vem fan sparkar bort tidningen när det sitter lapp på dörren? INTE OK!

Har sett Madagaskar 2, den var bra, inte lika bra som första men bra.

Skola, rida och bio imorn.

Sov så gott!

/tiny

1/2 - 09

Ny månad nya möjligheter. Februari kan ju väl rimligtvis inte bli sämre än Januari?  Tror inte det..
Min granne hade tydligen int heller kommit in i porten igår. Jävla skitdörr. Att den står kvar och är hel kan ju den vara glad för. Måste nog ringa den stackars människa jag pratade med i natt för jag var nog allt annat än trevlig. Måste rida det är vad jag vet om den här dagen. Ska försöka plugga..

Jag tror att den här tjejen kommer vi se mycket av! Vem vill inte kunna sjunga
så???

Ha en bra dag!
/tiny

Droppen som fick bägaren att rinna över..

var när jag kom hem efter en skitkväll så kommer jag inte in i min port. Jag kan låsa upp cykelförrådet, porten brevid men inte min egen. Jag får in nyckeln i låset men kan inte vrida om. Jag skulle kunna flippa ut för mindre efter den här dagen.. Ringde en vän medans jag väntade på att dom skulle ringa upp om upplåsningen, jag var nog inte så trevlig. Nåja medans jag väntade så klickade det till och dörrarna öppnades för dagen. tack för det. Jag frös inte ihjäl (vilket iofs hade haft sina klara fördelar) och jag slapp betala för att dom skulle öppna porten. Det hade iofs vart intressant  och se om deras nyckel funkat.

När jag kom in ringde jag samma vän och spydde ur mig.. Han sa att jag började låta som en bitterfitta, men konstaterade att jag får låta så hela dagen. Söndagen alltså. Jag ska vältra mig i min egen bitterhet. Tips: Om ni vill prata med någon trevlig idag (söndag), så avråder jag er att prata med mig imorn. Om det inte händer någonting sjuuuukt bra. Kan inte ens komma på nåt som skulle va så bra. Jo förresten men det kommer inte hända..

Nu ska jag äta plopp och ipren. Plopp för sinnet och ipren för nacken. Har jobbat 4 dar i rad och idag var jag nog välidgt spänd.. Dejt med vetekudden blir det.


God natt! Hoppas allt är bra med er!
 
/tiny (bitterfittan d: )

RSS 2.0