Solsken..

/tiny


19/4 - 09

Gillar inte att ha så här mycket att göra. på en söndag. Antar att jag borde sätta fart men hey min soffa är grymt skön. Får sätta fart efter att jag ätit. Väntar på att A ska ringa så vi kan åka iväg och äta.

Ska kolla in världscups finalen, nehej det skulle jag inte för nu ska vi iväg. Måste alltså slita mig från soffan. Är för trött för att skriva nåt roligt känner jag. Nästan för trött för att skriva alls. Får återkomma senare!

/tiny


Hemma..

Wohoo nu är jag äntligen hemma! Ligger i min soffa och och har ätit lite tacogratäng som jag gjorde tidigare idag, tittar på 10 orsaker att hata dig också. Kommer nog inte orka se hela men skönt att somna till film. Synd bara att jag inte har tv i sovrummet, måste inför skaffa (: Jag gjorde något galet idag, det är kul att vara galen (;


God natt, från en trött Tiny!

Karro..

Karro har förrutom slagit mig fler gånger än jag orkade räkna, jagat mig med en monster klämma, sprutat grädde över mig och mitt kök också hunnit med att terrorisera min blogg. Mm för hör och häpna det är hon som skrivit föregående inlägg meeeeen som tur är tog jag kort på Karro idag (; MOOOOOOOOOHAHAHAHAHAHAHA



Kul att ses iaf d:

/tiny

The future

Moahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...................!


Nu ska vi göra stan..


Hoppas ni får en bra dag (;

/tiny

Min fina tröja..


Mina fina "Jag är ridsportens framtid" tröja. F hånskrattar alltid högt när
jag har den på mig. Hihi


Corelli och..


..Chilton får stå ut med mycket galenskap när jag och..


..F är ute och rider.

/tiny

18/4 - 09

Härligt att få vakna upp till blå himmel och sol idag igen (; Eller vakna och  vakna, jag är inte vaken än men jag är ju uppe i alla fall. Måste försöka få ihop min dag. Mycket planer och alldeles för lite tid. Lite fler timmar på dygnet hade vart skönt ibland (;
Försöker komma bra någon bra hoppövning till min häst, en övning som tränar uppmärksamhet(=
Lite frukost får se om jag vaknar, så får vi se om det inte blir lite bilder här i bloggen sen (;

/tiny

Hemma..

.. efter en kvälls jobb. Mm det är en typisk helg i tinys liv, att jobba alltså. Tyck inte synd om mig för det för jag trivs bra med det, för det mesta i alla fall. Det bästa ikväll är att jag haft tillfälle att öva på att skaka tuttar. Hahaha tror jag börjar få in snitsen litegranna. Ibland rör dom på sig liiiiite lite (; Alltid något!
Funderar på om jag ska orka ta mig nåt att äta innan jag går och lägger mig. Hmm lät jobbigt eftersom jag inte har något färdigt hemma får nog bli sängen.
Imorgon kommer det upp kort, för kameran var inte bara med till stallet idag den användes även flitigt.
Har råkat missa att jag har seminarium på måndag, bra Saaandy.. *klappa mig själv på axeln*


Så här glad och crazy ser man ut när man lyckats skaka
lite tuttar d: haha

Hoppas ni sover gott (;
/tiny

Jag vill..

- klippa mig. (Bokat tid, får strunta i att äta nästa månad, lätt värt)
- handla nya kläder. Både vardags och fest kläder.
- Skor skor skor (;
- köpa massa grejer till lägenheten som tex: 2 st tv, nintendo wii, nya tapeter, väggord, göra om hela köket.
- ha ett gymkort.
- ha ett par schyssta solglasögon.
- ha en ny bikini. Även om jag ska bada i vassen i sommar så vill man ju va snyggast i vassen d:

Jag är student så om någon har massa pengar över så är det helt okej att skänka till mig. (;

/tiny

17/4 - 09

Halloj!
Solen skiner och jag är på ett strålande humör(: Synd bara att jag inte har tid att sola på min balkong idag men hey det kommer fler soliga dagar när jag har mer tid. Ska strax cykla till min söta häst och rida ut en sväng i solen. Medans jag gör det tycker jag att ni ska gå och läsa dessa tänkvärda ord.
Åt så mycket chokladpudding igår så jag tror jag måste gå på en riktig långpromenad idag också!
Ska ta med mig kameran till stallet, ska försöka ta lite kort men jag lovar inget (;

/tiny


Min kväll!



Har tränat fotboll och har tejpad fot när jag tränar, just nu
försöker jag få bort den jäkla tejpen.


Tittar på Gordons mardröms kök, inte så fräscht. Måste nog
på tal om kök äta mer chokladpudding (; Det måste jag väl
vara värd om jag lyckas få bort tejpen!

/tiny

Hyllning!

Jag vill hylla min pålle, för han har blivit så himla duktig. Idag när jag skulle rida var jag sådär äckligt oinspirerad men hey det släppte. Chilton var stel i början men jag mjukade upp honom fint och det lossnade verkligen. Och eftersom jag hyllar min häst så måste jag faktiskt hylla den som utbildat honom och vet ni? Det är jag som lärt honom allt han kan. Med lite hjälp från tränare men det senaste året har jag kämpat själv och gissa om jag håller på att spricka av stolthet både över mig själv och min underbart söta häst!




/tiny

Tur..

att jag ska både rida och spela fotboll idag då kan jag äta mer chokladpudding (; Med maränger och grädde! Skulle smaka det innan men jag hann äta upp all pudding innan jag insåg att jag glömt marängerna. För att lugna CC Skipper så har jag även ätit mat (=

en gammal goding. (;

/tiny

16/4 - 09

Har man inga vänner får man fixa det själv. Nu har jag köpt världens största förpackning med chokladpudding  mmm mumma (; Tro inte att ni kommer få smaka, nej nej jag ska äta ALLT själv. Ska laga lunch nu sen äta chokldpudding, eller vänta äta lunch hmm konstigt det kan bli. Vad ska man med lunch till när man har chokladpudding. CC skipper jag tror du kommer få problem. Mooohahha, jag tror inte ens att Anna Skipper skulle kunna lyckas (= Jag kanske inte är tillräckligt tjock för att komma med i du är vad du äter, men jag är defintivt tillräckligt sockerberoende. Men nu har jag inte tid att sitta här. Jag ska äta(;

/tiny

Ge mig chokladpudding!


Surmule bild från någon annan dag..

Ingen ställer upp och kommer hit med chokladpudding, dålig stil! F sa i alla fall att om hon hade haft körkort hade hon kommit. När man har pms är det inte tanken som räknas.
Jag ska släppa ut äckelhästarna också. Jag aaaaaavskyr utsläpp!! Jag kliver nu fram och säger JAG ÄLSKAR F! Hon är bäst!
/tiny

Surmule

Är en riktig surmule just nu.. PMS tror jag visst att man kallar det. Skulle ju lägga upp bilder idag men det blev aldrig av.. Kan lägga upp bilder på något som liknar mig:



Jag är ändå positiv för jag ska kura ihop mig soffan med skitfula men ack så sköna kläder d: Det äger att bo själv!

/tiny


15/4 - 09

Godmorgon (;
Ett tag trodde jag att påven blivit jude och jorden platt, har knappt någon träningsvärk alls. Vad ska det betyda?? Att jag är vältränad kanske? Jag bestämmer så.

Nu ska jag åka hem till min mamma och äta sen åka till stallet och muntra upp fröken F, hon lät lite nere i skorna men det ska vi allt ändra på!

Det vankas kort i bloggen också(;
'
/tiny

Duktigt!

Åhååå är så här skönt slut i kroppen. Har gjort massa saker idag, nästan bara fysiska aktiviteter. Har INTE stressat idag, i alla fall inte så mycket. Magen har uppfört sig, typ. Inte vart värre än nån annan dag och det är ju bra :D Lite bättre har den nog blivit det har jag bestämt.
Snart ska jag fira 1 år, mm vad ska jag fira? Det kan ni fundera på!

Om jag kommer upp ur sängen imorn blir jag förvånad, har jag inte träningsvärk är påven jude och jorden platt.

Gonatt!
/tiny


14/4 - 09

Nu ska jag cykla till stallet efter en god brunch bestående av världens godaste tonfisk smörgås (:
Idag blir förrutom en ridtur, lite städning, lite plugg och fotbollsträning ikväll. Funderar på att cykla till träningen men vi får se, det verkar ju lite galet! Det är ju en liiiten bit att cykla.
En god natts sömn räddade mig från negativt tänkande(; Nu kör vi!

/tiny

Stenhög?!

Jag har ingen lust att fylla år. Vet inte riktigt varför. Funderar på att bosätta mig under en stenhög och komma fram till midsommar (= Låter lockande. Eller så får jag ställa till med kak kalas och bjuda hit mamma, pappa farfar och bröder med familj. Kanske ställa till med fest och bjuda hit vänner?! Äsch stenhögen lockar, den kräver minst ansträngning.
Min mage är ur form, jag blev arg och åt chips och godis. Nu är magen arg. Imorn ska jag börja mitt nya liv. Stressa mindre och äta regelbundet. Får se om vi blir sams, magen och jag.

Gonatt!

/tiny

Tummen upp!

Jag gillar majskolv av 3 anledningar:
Det är gott!
Jag fick kanske inte jätte ont i magen.
Det är fint när det fastnar mellan tänderna.

Nu ska jag ta in hästarna!
Tack hej!
/tiny


13/4 - 09

Jag kan inte påstå att jag är helt nöjd för tillfället. Funderade på utgång igår men det blev inte av så jag gick och la mig ganska tidigt istället. Struntade i att ställa klockan och såg fram emot att få sova ut. Då blir man inte helt nöjd när det ringer kl 3, när det dessutom är en person man inte pratat med på flera månader som tycker det är lämpligt att ringa kl 3 ja då blir i alla fall inte jag imponerad. Jag önskar att jag hade haft lite mindre samvete och slängt på. Vill man prata med nån man inte pratat med på flera månader kan man väl ringa på dagen, nykter annars skita i det. Lyckades somna 5.30 igen, tack verkligen jätte tack! Hoppas på en ursäkt idag, eller egentligen skit samma men det är en princip sak.

Eftersom jag tack vare denna person som ringde och värckte har sovit bort halva dagen, så ska jag sätta fart nu(= Förhoppningsvis får jag sällskap till stallet av en riktigt liten sötunge (; Även kallad brorson!

Medans jag städar ska jag spela hög musik och tänka på roliga saker (;

/tiny

Out of control!

Hopptränade med min chille idag. Han var lite out of control. Han blir så glad att han inte riktigt vet var han ska göra av sig själv och när han hoppar ett hinder så tar han full fart och styr mot ett nytt, sen om jag vill åt ett annat håll det är ju inte hans problem (; Har lite svårt att bli arg när han mest är glad men galen. Han var duktig i alla fall när han lugnat sig några gram, ja han var ju inte lugn då heller men det gick att styra och det tackar jag för!

Nu ska jag åka iväg och äta lite mat sen blev det faktiskt jobb ikväll! Känns riktigt kul!

Ha en bra kväll!

/tiny

Beslutsångest!

Tilläggas angående min fina lilla morgon kan ju vara att jag var fortfarande inte helt 100% säker på vilken dag det var och om det var morgon eller kv'äll förräns efter att jag pratat med M(;

Just nu håller jag på att fundera på om jag ska gå ut, och i så fall i Borlänge eller Falun? Ska jag kolla om jag kan få jobba? Eller ska jag helt enkelt vara hemma och ta det lugnt? Åååå jag kan verkligen inte bestämma mig! Nästan så nån annan måste bestämma åt mig..

Nu ska jag i alla fall äta frukost sen åka och rida, hann inte äta frukost förra gången jag var uppe höhö (=

Jag har persiennerna nere men jag ser att solen sticker fram, kan det vara så fantastiskt att det är sol och klarblå himmel som väntar där ute? Hoppas det!

/tiny


10/4 - 09

Haha det sjukaste på länge hände mig just..

Vaknade till av att jag fick sms, måste redan ha varit halv vaken för annars skulle jag inte hört det. Nåja börjar titta på klockan och inser att den är 6.30 varav jag får panik. Helvetes skit, kollar på telefonen och fattar inte riktigt varför det står 6.30 eftersom den är inställd på 24timmars tid, rimligtvis borde det ju då stå 18.30. Ångest över att ha sovit bort hela dagen kommer krypande, måste skynda mig till stallet och hur ska jag göra ikväll ska jag åka in till Falun? Åh måste skynda mig går upp borstar tänderna klär på mig, funderar fortfarande varför det står 6.30. Vilken skittelefon har den redan gått sönder tänker jag. För jag kan väl inte ha sovit ett dygn så det är lördag? Åh men hur ska jag förklarar det i stallet..Svarar virrigt och slarvigt på smset jag vaknade av. Konstigt att ingen har hört av sig, hade ju massa småsaker mer eller mindre bestämda idag. Paniken kommer, känner mig lite trött fastän jag sovit över 12 timmar. Jaja blir väl så om man sovit för länge..
 Men stör mig fortfarande på varför det står 6.30 på mobilen, slår på datorn för att dubbelkolla. 06.30 där också, vad i helvete är det här? Låter mig inte luras, bäst att gå in på facebook och titta hur länge sen det är Mallan skrev där, för det var det senaste jag såg innan jag somnade. Skrivet för 2 timmar sen. Så klockan är alltså 06.30 hmm bäst att kolla vilken dag det är för säkerhets skull. Har redan kollat kalendern i mobilen, men bäst att dubbelkolla. Jajemen fredag och klockan är 06.30. Jag har alltså sovit 2 timmar och har inte sovit bort varken en hel dag eller ett dygn. Får ringa upp M och förklara mitt sms, som var helt felstavat och konstigt. Vi skrattar gott åt mig, men det bjuder jag gärna på! Jag är nog lite mer störd än jag anat.. Nu ska jag fortsätta sova!
/tiny

Dålig start till guldkant!

Jag är så nöjd med dagen, det har inte varit någon toppen dag men jag lyckades vända mitt dåliga humör med lite positiva tankar. Det kändes skönt att jag verkligen lyckades, för att slösa en hel dag på att vara en sur bitterfitta på en struntsak verkar väl onödigt. Nej mer positiva tankar åt folket säger jag (=
Att jag hade ett påskägg som låg och väntade på mig på jobbet gjorde att jag fick en liten guldkant på dagen också! Blev lite chockad för först trodde jag att det var min chef men det verkade ju helt sinnessjukt och så var inte heller fallet. Det var goa R som läst i min blogg att jag var lite nere i skorna och ville muntra upp mig! TACK!


En goding som jag tror jag haft med här en gång tidigare. Men den här tål att
lyssnas på igen. Och igen och igen..


/tiny

9/8 - 09

Jag känner mig lite ur form idag. Lite grinig och negativ utan egentlig anledning. Därför kröp jag tillbaka till sängen som jag för övrigt inte kunde ta mig upp ur imorse. Försöker komma på massa positiva saker i mitt liv för att få bort det dåliga humöret, och det funkar.
Ändå måste jag göra tummen ner för följande:
* Mitt knä som verkar ha sagt upp sig. Är det värt att försöka spela fotboll med det? Fotboll är roligt men det är inte allt här i livet.
* Inställsamma, falska och fega människor. Hujeda mig dom verkar finnas överallt. Egentligen är det mest synd om er själva.

Om jag nu gör tummen ner för saker så känner jag för att väga upp så måste jag göra tummen upp också:
*Katie Melua. Fantastisk röst i underbara låtar!
*Underbara vänner och familj som ställer upp!
*Min lägenhet. Jag kan vara borta och ha det hur underbart som helst, men jag älskar att komma hem igen.
*Våren. Visst det har regnat lite men vad gör det? Det kommer fler soliga dagar (=
* Mitt sötmonster till häst!


Har verkligen saknat min lilla busråtta (=



Min absoluta favorit låt just nu!

/tiny

8/4 - 09

Nu är jag hemma från mitt hemliga lilla äventyr. Är för trött för att skriva massor, har jobbat ikväll.. Och låt mig säga så här, det blev sent igår eller ja snarare tidigt kanske..
Nåja det har vart skoj men jag kan ju inte sticka under stol med att "borta bra hemma bäst" verkligen stämmer!

God natt!
/tiny

Tack hej!

Hoppas ni har topppen dag! Vet inte riktigt när jag kommer skriva igen..
Tiny is gone @ adventures!
/tiny


7/6 - 09

Nu har jag börjat använda min nya mobil. Den e riktigt snygg men ganska krånglig haha. Tar väl kanske lite tid att vänja sig.
Idag är en härlig dag!


/tiny


Wiiiie

Chilton och jag gjorde enorma framsteg idag!! Efter mycket bråk och tjafs så red jag grymt bra och Chilton överträffade sig själv!


Min baby! (;

Efter mycket sol så är jag liiiiite rosa. Fint!

God natt!
/tiny


6/4 - 09

Ny vecka, nya möjligheter. Och den här veckan bjuder på massor av roliga saker. Blir Scotts på lördag sen på fredag får vi se vad som händer. Det blir lite press att ha så himla kul när jag för en gångs skull är ledig. Speciellt när jag såg att jag ska jobba 4 helger i rad efter denna helg. Tur att jag trivs på jobben i alla fall (; Fast det är klart att jag ibland skulle kunna önska att jag skulle kunna vara lite mer ledig på helgerna. Fast nu är så, bara att göra det bästa möjliga av situationen.
Idag ska jag sola städa lite och bara må bra.
Tror att jag måste lägga mig på balkongen en stund nu på en gång faktiskt!

/tiny


5/4 - 09

Känns nästan som att jag är bakfull. Har världens huvudvärk, men eftersom jag inte har druckit en droppe på hela helgen så är nog "jag har jobbat natt och sovit för lite" huvudvärk. Idag skulle jag inte ha något emot att inte ha häst. Hade vart skönt och inte haft några måsten alls. Fast det är bara åka ut i stallet och se glad ut, och det är ju egentligen inte jobbigt när man väl är där. Ska göra iordning åt både Robin och Chilton idag fast det går ju på samma vända när man ändå är där (=



Nu ska jag äta lunch med Anna. (=

/tiny

4/4 - 09

Godmorgon!
Vilket härligt vårväder det är idag också!!! Det gör mig glad och aningens piggare. Ska skynda mig och äta frukost sen åka och hämta min mobil ;)
Jag längtar lite tills imorgon, då ska jag slöa hela dagen!
Idag kommer bli en bra dag!

/tiny


Trött!!

Uhuu vad trött jag är, det värsta är att jag inte kan sova så länge jag vill för jag ska på stallmöte kl 12. Skulle behöva cykla in till stan och hämta min nya fina telefon. När ska jag hinna med det då? Dom stänger ju 15.  Kanske måste cykla in och hämta den innan mötet. Får se fram emot en riktigt slapp söndag! (=

Ska börja jobba redan 17 imorn kväll, så om jag ska orka jobba så länge kanske det är bäst att jag går och sover nu. Fast först 3 saker som jag gjort bra idag:
* Jag har både gått promenad, cyklat till och från stallet och ridit idag.
* Jag har skärpt mig och använt mina ilägg i skorna och använt mitt knäskydd.
* Den tredje tror jag att jag får skriva XXXXXX på. Eftersom det är en personlig sak som inte alla behvöer veta (;

/tiny

Rapport från en balkong nära Dig!

Vill bara avlägga en liten rapport! Sitter på min balkong i bikini. Det är just nu 36 grader på min balkong. Det har helt klart sina fördelar med att vara en fattig student. Hoppas ni har det bra på jobbet höhöhö. Hoppas pengar gör er lyckliga, solen gör mig lycklig! (;

/tiny

Förändra!

Jag har varit ute och gått i det helt fantastiska vårvädret och har haft mycket tid att fundera på det här att förändra. Det finns alltid saker i livet man inte är helt nöjd med och vill förändra. Om det är saker som faktiskt går att förändra, gör det! Om det är något som inte går att förändra måste man släppa det och göra det bästa av situationen. Det måste jag bli bättre på, att släppa saker.
Mitt knä är något som jag måste ta tag i att förändra, jag vill kunna promenera utan att få ont. Ska börja med att använda mitt knäskydd mer, inte bara när jag spelar fotboll. Ska börja använda inläggen i mina skor för att avlasta knäna och sist men inte minst stretcha. Måste verkligen skärpa mig för jag vill in i det längsta undvika en operation.

Nu ska jag sola en stund på baklongen innan jag ger mig iväg till stallet. Ska cykla och knäskyddet ska minsann på! (:


/tiny


3/4 - 09

Godmorgon!
Jag bestämde mig för att sova ut idag, jag ställde alltså ingen väckarklocka. Jag vaknade 8, vad hände där? Lyckades somna om en timme i alla fall, men nu har jag varit uppe och skuttat en stund. Sitter och funderar på om jag ska gå på promenad, och sen äta frukost, eller om jag ska äta frukost och sen promenera. Inga jobbiga funderingar så här på morgonkvisten.
Jag har dock sagt till mig själv, jag är Sandra, jag gör alltid mitt bästa och jag duger precis som jag är. Jag har blivit så mycket bättre på att tänka positivt faktiskt. Jag har lite planer på hur jag ska bli ännu bättre också, för man mår så mycket bättre.

F skällde lite på mig i stallet när jag berättade om en sak som jag inte är så bra på. Det var bra, jag behöver lite skäll på den punkten. Jag ska bättra mig!

Alex och F (och alla andra söta vänner såklart, fast just nu speciellt Alex och F) ni vet att ni får ringa när som helst om ni vill (=

/tiny

Fiskar..

Ehm alltså vad är grejen med fiskar? Fattar inte vitsen! Fina att titta på? Jaha men då kan jag väl lika gärna titta på en fin tavla. Den behöver varken mat eller underhåll kanske en avdamningen emellanåt.. Jag saknar att ha katt, saknar dock inte allergin. Jag skulle tycka att det var lite mysigt med något annat djur här hemma men nja har nog inte riktigt tid. Och om valet står mellan fiskar och inget djur alls, ja då är jag hellre utan.

På tal om något helt annat så ska jag välja inriktning i skolan, ångesten är stor. Marknadsföring eller redovisning? Lyssna på sitt hjärta eller ta det där det finns mest jobb?

Nu ska jag äta lite, kolla en stund på en film sen sova.

/tiny


2/4 - 09

Hör och häpna jag var i tid till skolan när jag började 8.00. Jag överlevde. Nu är jag trött som få och hungrig som en varg. Ska äta sen får vi om det  blir cykel till stallet eller sova först. Fotboll ikväll också. Får se vad mitt lilla knä tycker om det(:

Härligt med saker att se fram emot. Längtar verkligen till nästa helg då jag och CC ska äga på Scotts (; höhö. Och så jag fram emot xxx xxx xxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxxx!

Karro se till att komma hem snart, så ska jag spöa dig i badminton!

/tiny


1/4 - 09

Åhå vilken dag. Har släppt ut hästarna = Sandy på useeeelt humör. Fast var jag inte halvtrevlig i alla fall? M? F? Visst har jag blivit lite bättre M? (=

Ett bus planeras för fullt med en av de bästa. Hehe eller egentligen är det väl spikat, bara små små detaljer kvar(;  Längtar!!

Det som inte är riktigt lika kul är att söka sommarjobb. Usch och blä. Får se om det blir jobb eller plugg. Känner att det faktiskt vore skönt med en paus i plugget. Nåja det ordnar sig säkert.

Har mycket småhemliga projekt på gång, får avslöja lite allt eftersom (;

/tiny

RSS 2.0