Gott nytt år!

Jag har försökt uppdatera min blogg men det kan ju rimligtvis inte vara mitt fel att jag inte kan logga in!
Sen jag uppdaterade senast har jag kunnat konstatera:
Anna och jag borde kanske inte åka och handla tillsammans när vi är hungriga och trötta båda två. Anna som för övrigt fick visa leg för att köpa cigaretter, men den glädjen dödade jag snabbt och jag skrattade så jag trodde jag skulle dö. Anna blev sådär glad och jag kanske ska kolla om jag e blå på armen, för den tjejen kan slå ganska hårt faktiskt. (:

Jag och Mallan är grymt bra på att sjunga med till Mamma Mia soundtracket. Det lät väääldigt fint. Mallan ska kanske få färga mitt hår idag, har beslutsångest.

Jag har shoppat värsta fina till nyår, egentligen lite somrig klänning men hey, nyår har inga regler! Råkade även shoppa halsduk, mössa, väska, skor, tröja och sen fick en jacka följa med hem också! Har avslutat året med två riktigt bra dagar. Ska förresten skriva till lite grejer på min bra och dåliga händelser lista sen, som jag och Anna kom på när vi satt och pratade igår. Det finns dock en liten hake och det är att jag inte kan komma på vad det är så det får bli senare! (; Nej hörni om jag ska fira nyår idag så är det bäst att öka takten.
Ha en riktigt trevlig kväll nu alla!
GOTT NYTT ÅR!!!!
/tiny


Shopping

Ja imorn blir det shopping. Jag har mina aningar om hur det kommer bli. Jag kommer gå in en  affär få panik gå ut och gå vidare till nästa affär. Så fortsätter det i nåra timmar tills jag istället får panik över att jag inte hittat nåt.  Då kommer jag gå in i antagligen den affär jag var in i först, och hitta det jag ska ha. Jag hade alltså kunnat bespara mig flera timmars panik. Alternativ nummer två är att bara för att jag har en hel hög med pengar som ligger och väntar på att få  tillfredställa min shoppingabstinens, så kommer jag inte hitta någonting alls. Vilket kommer leda till panik och svåra abstinensbesvär:P
Nu ska jag mentalt förbereda mig för imorn. Ser fram emot, hoppas på en riktigt bra dag! (=
/tiny

en trött tiny här (= go natt (=

(= (= (=

Jag sitter här och myser med adventsljus och funderar lite. Jag har inte kommit fram till så mycket vettigt än och kommer antaligen inte göra det heller. Allt är som vanligt som ni hör.
Kul att träffa Karro igår, blir ju inte så ofta nu för tiden. Men jag ska komma och hälsa på i Märsta inom en snar framtid! Jag och Karro gick på kupolen igår, ÅNGEST! Mycket folk över allt långa köer, USCH! Hittade en väska i alla fall(=
Jobbade igår i black jacken och det var väldigt segt två första timmarna sen kom det igång och jäklar vad kul det var och se öset på dansgolvet. En kompis är dj och dom hade dj battle igår och shit vad grymt det var. Blev så sjukt festsugen.
Har sett på Sunes sommar idag, slumrade till lite men det e ju en härlig film.
Tänkte att jag kan göra en liten botten, toppen lista för 2008 nu när jag sitter här och segar. Hmm botten eller toppen först?  Botten kanske så spar vi det roliga till sist(=
BOTTEN 2008
Sjukdom i familjen.
Chiltons skador som satte stopp för i princip hela tävlingssäsongen.
Min stukade fot, som jag fortfarande känner av ibland.
Mitt knä som krånglar igen.
Att bli sårad av den man aldrig trodde skulle såra en.
Att jag har lite svårt att säga nej och tar på mig lite för mycket jobb.

TOPPEN 2008
Takida i Västerås.
Att jobba under Peace and love, vi hade så sjukt kul!
Alla grymma dissningar Mallan gjorde åt mig i somras! hihi
Chiltons och mina framsteg tillsammans.
MIn fina bostadsrätt som jag köpt. I love it!!
Att jag fått jobb som bartender.
Att det som sårade mig så otroligt mycket har lärt mig mycket. Och jag har insett hur jag vill vara och att jag inte tänker acceptera vad som helst från andra.
Min nya tatuering. Looove it!

Ja det var nog min lilla lista. Svårt att komma på nåt mer just nu även fast jag säkert glömt massor. Tack till alla underbara vänner och min familj som är fantastiska på alla sätt och vis. (= I nöden prövas vännen och ni ställde verkligen upp!

Nu ska jag sluta vara sentimental och pyssla lite här hemma. Har inte orkar gjort nån kola idag heller. Typiskt. Kanske hoppar över det iår.

Jag är lite sur för jag tycker inte om att förlora och jag tror att jag kommer förlora vadet med Anna. Jäkla skit men jag får skylla mig själv för jag har inte alls ansträngt mig så mycket som jag borde. 

Ser fram emot nyår grymt mycket och det ska bli kul att åka ut på lite spontana äventyr med Mallan imorn! Och M pussa på Chilton och äsch jag behöver inte oroa mig jag är så fjantig(=




Chilton


/tiny

Godmorgon världen!

Har precis gått upp har legat och snoozat sen 11 skööönt. Har sovit grymt skönt också. Mår lite små mysko och har gjort det sen annandagen men jag vägrar bli sjuk. Har för mycket roligt att göra nu.
Solen skiner och jag är på strålande humör. Ska lindra "jag har ätit för mycket under julen ångesten" genom att promenera till stallet. Ska bara äta lite frukost först. Lite segt att komma iväg bara, men jag måste för jag ska ge hästarna lunch.
Efter stallet ska jag pyssla lite här hemma, eventuellt koka kola eftersom jag inte hunnit gjort det. Det är aldrig försent med lite julkola(=
Ha en bra dag så länge allihopa!
/tiny

Best days!

Grymt bra låt!



/tiny

LEDIG!

Nu har jag jobbat mitt sista pass för iår! Känns helt sjukt. Slår till med två lediga helger direkt sen också. TVÅ LEDIGA HELGER!! Vad gör man då? Förslag?
Har tänkt på bra och dåliga saker som har hänt i år, kommer eventuellt upp en liten lista här om jag får ork och lust(=
Har kommit fram till jag är väldigt bortskämd, men jag försvarar mig med att det är ok för jag vet om det och jag är tacksam!


jag innan jobbet, osminkad och trött! men det får väl va ok? Jag sminkade mig dock innan jag började jobba!(=
/tiny


tyyypiskt

ååååh jag hade skrivit ett långt inlägg och uppdaterade och då försvann allt och jag blev utloggad =( tyyyypiskt. Får skriva om senare för nu ska jag till chilton!


här kommer ett roligt klipp så länge!
/tiny

Jobb



Nu ska jag iväg och jobba ha en trevlig kväll alla!
/tiny

God jul!

Hoppas ni alla får en alldeles underbar jul!


/tiny

Lyckad dag

Jag råkade sova tills nu och har inte alls hunnit med att göra det jag borde gjort får åka hit en sväng imorn och greja lite. Det blev en lyckad dag med barnen. Linus var glad och ville inte alls åka  hem han ville stanna hos jaja och dussa. ( sandra och dammsuga). Så Therese frågade om hon skulle åka hem och Linus stanna kvar, JAA sa han och såg glad ut. Men det gick ju inte så jag fick bära ner honom till bilen(=.
Emil tyckte om min pizza och tyckte att det var kul att få spela och hade säkert kunnat stanna längre han också. På hemvägen ville han som vanligt klättra på VARJE liten snöhög och jag ville hem, så jag fick lova att nästa gång han kommer ska vi gå ut och klättra på högar!
Träffade Rasmus en snabb sväng också när jag lämnade av Emil, söta barn mina börder har lyckats med!

Nu ska jag packa ihop lite grejer, och åka ner till mamma och pappa. Smaka julskinka och och ta det lugnt. Sover kvar tills imorn. Är osäker på hur mycket tid jag kommer ha att blogga imorn så:
GOD JUL!
U better hurry up, 2morrow xmasday(=
/tiny

Helt slut

Har haft två av mina brorsöner här. Dom är underbara jag älskar dom men jag har sovit mellan 3 och 4 timmar inatt. Jag har skit mycket att göra, men nu måste jag vila en halvtimme(=
kram så länge till er alla (=
/tiny

Julmys!

Bra film bra låt duktig tjej!

/tiny

Storstäda

Nu ska här storstädas. Lite jobbigt är det när det är ganska många andra saker jag ska hinna med också. Kanske bäst att sätta fart och blogga när jag är klar!
/tiny


Baka

Idag ringde mamma och väckte mig så promenerade jag dit, hämtade Emil på vägen också (min äldsta brorson.) Så har vi bakat bröd hela dagen, hur gott som helst blev det. 
Va till stallet och tog in alla hästarna. Jalla jalla för jag skulle tillbaks till mamma och koka knäck. (= Tog inte med mig nå knäck hem för dom var fortfarande så varma så dom får jag imorn.

Imorn ska jag hinna med massa saker. Koka kola, storstäda, fika, rida och lite annat smått och gott. Jag funderar på att klona mig, fatta va skönt det vore ibland.

Är sjukt less på många saker!

Nej nu ska jag sova/ se på film.
/tiny


Vi ser det snöar..

det var väl roligt HURRA! Super stora härliga snöflingor. Nu ska jag kanske åka till kupolen en sväng sen stallet och så ska jag hem till Anna en sväng innan jag börjar jobba(=
Det känns stundtals som att jag skiter i hur ful tatueringen blir för jag vill klia, men jag ska behärska mig!
Nu ska jag öka takten, ha det bra så länge!
/tiny

trött, tröttare, sandy

Oj, oj, oj vad jag är sjukt trött.. Har jobbat ikväll och jag ett tag hade jag problem med att hålla mig vaken. Tror att jag kan vara tröttast i världen.. Tatueringen kliar så jag håller på att få spel, men det är ju ett bra tecken då håller den på att läka.
Nu ska jag bre mig en hårdmacka och sen sova. Har lite småont i halsen men nu också men hoppas att det ska gå över så jag kan träna fotboll imorgon.
Chilton var jätte söt när jag red idag, han har utvecklats och blivit så duktig. Han trippade fram i skogen och det var liiite mörkt, jag såg inte ens fram till Chiltons öron. Eller jag såg att det var nåt som rörde sig ibland hihi. Han saktade av till skritt när det blev mycket vatten men bad jag honom så travade han. Så jag satt och tänkte på det när jag red hur duktig han har blivit när han tvärstannar, jag hamnar ganska mycket framför sadeln slår ihop mitt huvud med Chiltons. Nåja jag satt ju kvar i alla fall. Det var en människa med hund, som jag inte ens såg först. Jag var tvungen att fråga om han hade hund och var dom var för jag trodde dom stod på varsin sida vägen husse och hunden. Men den hunden jag såg var en gräsfläck, och hunden stod snällt med husse. hehe såg lite fel men det är inte så lätt när det är super mörkt ute.
Nej nu macka sen sova!
God natt
/tiny

.....

 Jag är trött, jag mår lite halv bakis. Jag är less på mycket men men det löser sig.
Nu ska jag ut och galoppera med Chilton och släppa alla less tankar!
Jobba ikväll, blev ledig igår by the way..
/tiny

kanske kanske

Kanske kanske är jag ledig ikväll och då mina vänner är det.. *trumvirvel* FEST jihooo hoppas hoppas hoppas!
/tiny

Tenta

Varför varför varför? Ja jag kan klara tentan men jag vet inte känner mig osäker. Nu är det dax att ta tag i mig själv och mitt liv, jag är sjukt bitter på mig själv. Hur vore det om jag provade att anstränga mig en gång? Så jävla lätt egentligen..
Nu ska jag byta en klänning, åka till stallet, hem äta och duscha, casinomöte sen jobba. Livet är en fest!
/tiny

Positiva Homer Simpson

Bart: This is the worst day of my life
Homer: The worst day of your life, so far
/gonatt(=


Lite nere

Känner mig verkligen nere skorna, vet inte varför egentligen. Antagligen för att jag är trött och har tenta imorn. Känner mig bitter och näe usch. Då passar jag på att lyssna på snyftlåtar och då blir man ju genast gladare.. *ironi* Eller så känner man sig ännu mer nere och dessutom lite ensam. Jag skulle kunna ändra på ensam, men jag vill inte. För tills det känns riktigt rätt då väntar jag hellre. Inger är som väntans tider, så det är ok om det skulle hända inom en överskådlig framtid.
Tenta imorn som sagt och det känns ok. Jag har inte pluggat men har lite halvkoll så jag hoppas på det bästa. Skulle behöva en smäll på käften och nån som säger åt mig att skärpa till mig. Jag har så lätt för mig, men just precis nu så känner jag inte för att anstränga mig det minsta. Nej nu ger jag upp för idag!


Ska sova och försöka locka fram min hjälte. Jag tror hon har lagt sig för dagen, men jag tror hon vaknar imorn!
/tiny

Att hata

Jag är inte den som går runt och hatar i onödan. Men i det här fallet kan jag inte hjälpa det.  Varje gång du är i närheten så blir jag på min vakt, analyserar och det värsta av allt är att du är trevlig. Du har inte gjort något mot mig, men du har alltför nära anknytning till något som jag helst vill glömma. Jag  vill inte hata men det är inte så enkelt.
 Tro inte att ni vet vad det handlar om, för du har med 99,9% säkerhet fel. Jag kommer inte berätta mer, och jag vill inte prata om det mer.
Annars så mår jag bra, har nyss ätit tonfisksallad smaskens!  Nu ska jag åka till skolan och skriva ut lite papper.. Ha en bra dag så länge!
/tiny


favorit


Här en av mina absoluta favorit julsånger!
/tiny

Julmys

Sitter i soffan och julmyser med julmusik! Har nyss kommit från stallet, det var lite tungt att gå upp imorse eftersom det råkade bli en sväng in till stan igår. Smakade en drink som kan vara med och slåss som favorit.
Chilton var en liten fjant idag och var livrädd för alla jätte stora snöhögar, som kunde vart monster som äter hästar till
frukost. Tur att han är söt annars kanske jag skulle orka bli arg(=


Nu ska jag hoppa in i duschen och fundera på vad jag ska göra för lunch. Hmm har lite alternativ men jag måste undersöka frysen först och se vad jag har också. Kanske utgång ikväll, ja jag har tenta imorn men jag kan ta det lugnt. Ska tänka på saken.
/tiny


Morgon

Ja då var man uppe och vaken(?), ska få låna bilen av mamma och pappa och åka till stallet och släppa ut hästarna. Hoppas jag hinner göra klart innan det kommer nån(= Ibland är det så skönt att vara själv i stallet, speciellt på morgonen eftersom jag har ett uselt morgonhumör. Jag är i alla fall medveten om det!
Inte många timmars sömn inatt, men när jag väl somnade så måste jag ha sovit djupt eftersom jag hade ett missat samtal och jag har inte vaknat. Jag vaknar alltid om det ringer på mobilen, eller jag brukar göra det i alla fall.
Sitter och smaskar halstabletter till frukost, orkar inte ha ont i halsen just nu, det passar in välidgt dåligt i mitt liv..
Nej nu måste jag göra mig klar så jag står ute när mamma och pappa kommer.
/tiny


Titanic

Titanic på trean, helt fast! Riktigt länge sen man såg den!
/tiny

Leva livet

Jag måste leva livet, jag längtar så mycket efter att få resa. När Nina berätta lite tågluffar historier idag i stallet och jag känner i hela kroppen att jag vill iväg. Jag vill inte när jag gift mig och sitter med mina ungar se tillbaka och ångra jag inte reste mer. Så nu ska här sparas pengar för jag vill resa!
/tiny

Im simply the best :P

Yeeees äntligen så fick jag ut kassaflödet, inte mitt fel att  vi har kassa föreläsare som bara ska krångla till det och ställa till det.. Men nu borde det stämma, YES! Nu ska jag bara öva och öva så att det sitter ordentligt till på torsdag(= Känner mig bäst i världen!
Fast för att ta ner mig själv på jorden kan jag ju påminna mig själv om att jag tappat bort en hemnyckel. Vet att jag tänkte att jag ska lägga den på ett bra ställe så att jag inte tappar den. Hmm undra vart det va? Ska vända upp och ner på min väska och är den inte där då har jag några alternativ:
1. Den ligger någonstans i bilen, får leta imorn.
2. Jag postade den med julkorten, eeh vadå klantigt? Vad gör man då? Ringer till posten, Ursäkta har ni hittat en nyckel i brevlådan vid *****?
3. Jag tappade den när jag gick ur och skulle posta allt.
4. Jag har tappat den i stallet. Var? Omklädningsrummet? När jag mockade? När jag vägde hö? Alternativen är många, vem vill leta?
5. Jag har lagt den på något jätte bra ställe hos mamma och pappa?
Jag är inte förvirrad och jag har alltid koll på mina grejer!
/tiny

Botten och Toppen

Är sjukt irriterad och fick inspiration att göra en Botten och Topppen lista. Får se om det blir något på toppen listan bara :P
Längst ner på botten: Att röka/rökare- Är sjukt less på allt rökande. I stallet när jag var som mest sur sa jag nog att jag hatar alla rökare men det är lögn. Tycker tex om Anna fast hon röker.
Anledningen till att det ligger på botten är: Det luktar illa, man blir sjuk och man kan faktiskt bli sjuk av passiv rökning också. Så det är inte så enkelt att man kan välja. Tycker det ör sjukt att man har förbud mot snus i andra länder, men snus skadar inte någon i din omgivning. Det gör däremot rökning, jag har sett det och det var inte roligt.
Inte nog med det dessa rökande människor som fått i sig lite alkohol ska stå och vifta med sina cigaretter och i fredags blev jag bränd på handen och det belv ett brännhål på min nya jacka. Tack så jävla mycket. Förbjud rökning!

En annan sak på botten är folk som går ut och går efter vägar på kvällen, utan reflex, hur tänker ni då? Har ni inte körkort? Vet ni inte hur irriterande det är? Dessutom är det för er egen säkerhet. Värst är vuxna med ett barn i släptåg, mörkt ute, inte en enda reflex. Bra förebild där...

Ett annat bottennappär avundsjuka. Jag var själv grön i ansiktet idag av avundsjuka, men jag erkänner det och jag tänker inte vara elak bara för att en person har haft ett 1000 gånger så intressant liv som jag någonsin kommer ha. Det är mest avundsjuka människor som måste snacka skit ellet på annat sätt sänka en person för att den på något sätt gjort andra avundsjuka, det är mest botten.

NU kommer sista bottennappet. Att frysa om händer och fötter så fort man sticker ut näsan utanför dörren. Brr



TOPPEN

Jul och nyår får nog ligga överst. Det är mysigt, det är härligt och jag älskar det.

Bakfickans pizza geten för att jag är fruktansvärt sugen på den!

Det  får bli allt(= Kommer inte på mera just nu faktsikt!
/tiny


Kassaflöde

Blää  vad jag inte tycker om kassaflödesanalys. Måste tänka efter så att man inte gör nån liten miss. Får se sen när jag räknat ihop om det stämmer överhuvudtaget :P men det borde det göra. så noga som jag varit nu.
Har tagit tag och ringt massa "jobbiga" samtal, säga upp mitt mobila bredband som jag provade hos telenor. Tyckte att det var helt värdelöst och jätte segt.
Nu ska jag fortsätta plugga och sen äta lite mat, funderar på janssons frestelse eller tonfisk sallad. Har lite svårt att bestämma mig!
/tiny

Sovit dåligt

Usch vad jag har sovit dåligt. Och ändå är jag "redan" uppe. Ganska tidigt för mig faktiskt, eftersom jag verkligen har vänt på dygnet.
Har föreläsning idag men ska nog inte gå på den, jag väljer att plugga till min tenta som jag har på torsdag istället. Kan plugga och julpyssla här hemma. Sen måste Chilton ridas också.
Ja det är dags att sätta fart nu, ska börja med lite frukost!
/tiny

What a day

Vilken dag.
Tatuerade mig på förmiddagen. Det intressanta var att jag nästan svimmade två gånger. Inte för att det gjorde ont men jag vet inte varför. Knas, tydligen var inte jag den första så jag fick druvsocker och vatten så var jag back in busniess. Har dock mått lite småkonstigt hela dagen. Jäjä är riktigt nöjd med tatueringen.
 På hemvägen skulle jag visa kort på min nyårsklänning för Malin, när hon såg "urringningen" körde hon nästan av vägen.. Hur ska jag tolka det?
Sen var det ju som sagt lucia för min brorson, jag och mamma promenerade dit och såg fram emot att komma in i värmen, låååång näsa. Lucian var ute, och vi var där 20 min innan det började för att få bra sittplatser långt fram. Nej men det var ju inte så kallt att stå ute, trodde bara att mina tår var på väg att ramla av men det är sånt man tar för ens söta brorson!
Jag har ju hunnit äta hos mamma och pappa också, fisk, potatis och pepparotsröra(= Hur gott som helst. Har också handlat mat och vart hos Chilton och nu har jag landat här.
Ja nu har jag svamlat nog här kommer bild på min tatuering.





/tiny

mat(=

Weei idag har jag gjort min tatuering, är sjukt nöjd! Har vart på min brorsons lucia också. Mamma ringde och fråga om jag skulle gå direkt eller komma förbi henne först, och hon verkade så himla stressad. Jag förstod inte riktigt varför för lucian började 16 och jag trodde klockan var 14. Klockan var 15, vadå jag gör inte skäl för mitt smeknamn som Nina i stallet kommit på, Doris. Ja ni vet nemo Doris.
Nu ska jag få mat av min mamma och pappa sen stall sen ska jag lägga upp bild på min nya tatuering(=
/tiny

Gossip Girl

För en gång skull kom jag på att det är Gossip Girl, i vanliga fall brukar jag glömma och se på reprisen på måndagar.
Jag är så himla trött, blir nog en tidig kväll. Fast kanske ska kolla på Wallander.
Nej idag känner jag mig lite tom och vet inte alls vad jag ska skriva så jag lägger ner det här nu!
/tiny

Gammal?

Brr  vad kallt det var ute, frös ju som en liten tok när jag skulle till Anna. Är helt sjukt trött idag efter gårdagen, börjar jag bli gammal? Förrut kunde man vara ut flera dagar i rad, nu är allt jag vill krypa ner i sängen och dra täcket över huvuvdet och inte vakna på riktigt länge! Men det går ju inte för jag ska jobba, ni kanske inte blev så förvånade? Det är bara bita ihop kanske dricka en red bull så jag får vingar. Tänker dock inte dricka mer än en för jag upptäckte förra gången att dom är ganska vätskedrivande och jag fick springa på toa stup i kvarten.
Hann inte baka några kakor idag heller, kanske imorn eller måndag. Nu ska jag duscha försöka hinna diska och sen iväg till jobbet.
Ha en bra lördag kväll alla!
/tiny


halsont

Blev ingen fotboll idag, min hals är inget vidare, jag som längtat efter att få spela lite. Det är inte mycket att göra åt mer än att se till att bli frisk.
Väldigt trevligt igår. Världens godaste tonfisksallad, idol och massa trevligt prat med Therese. Nåt som gjorde mig överlycklig var att höra att Linus också ville följa med till "aja"(sandra). Fast lillkillen skulle ju sova så det får bli en annan gång.
 Mötte upp Mallan på stan när Therese åkte hem. Väldigt skoj att överhuvudtaget träffa Mallan, var alldeles för länge sen. Vi hade så himla skojigt, töntade oss på dansgolvet, och hade allmänt trevligt. Blev en riktigt lyckad kväll!
Lördag, ny dag nya möjligheter. Jag ska rida och jobba ikväll. Kanske hinner jag baka kakor idag, vi får se vad som händer.
Pratade precis med Anna hon ska bjuda mig på mat, MYCKET BRA INITIATIV(=  Så nu ska jag klä på mig åka till Anna få mat,sen rida Chille!



Beautiful
/tiny

ps

jag kommer både i och ut klänningen men fråga gärna vad karro har under sin säng hahahaha. karroj.blogg.se
/ds

Härligt härligt!

Vilken härlig kväll kanske borde vara ledig lite mer helger i framtiden! Jag är trött ska sova nu, t räna fotboll om inte halsen är värre.
Tack  Therese, tack Malin. haha riktigt härlig kväll! Nu sova(=
/tiny

Härligt!

Tänk att en enda ledig fredag kan göra att livet känns så här härligt. Känner mig glad stolt och lycklig. Jag har kommit fram till en massa saker idag. Tack Maria för att jag fick prata av mig, hoppas jag inte var alltför jobbig bara :s Det kommer bli skönt med stallfridag igen också! Vi kanske kan ta vinkvällen i januari m? Känns lite mycket nu, men en ridtur tycker jag vi ska klämma in före nyår. Slår vi på stort kanske vi till och med hinner med två!(;
I am beautiful no matter what you say! Är så himla stolt över vart enda gram jag har gått ner. Jag har en bit kvar men trots det är jag nöjd. Nöjd med hur jag ser ut, nöjd med allt jag gått ner och jag tänker inte skämmas för att jag är nöjd och stolt. Jag har hittat mitt självförtroende som jag tappade någon gång längs vägen, och jag kommer nå ända fram..
/tiny

LEDIG!

Jääää min enda ledig fredag på hela december! (Är inte ledig några lördagar heller) Ser verkligen fram emot ikväll. Var så länge sen jag umgicks med Therese så det ska bli jätte kul. Vi ska dricka vin, kanske en drink, äta nåt gott, se på idol och prata! Blir en hyfsat tidig kväll, ska upp och träna fotboll imorn. Det är också nåt jag ser fram emot eftersom det blir spel!
Men om jag ska hinna handla och rida innan pappa kommer hit och hjälper mig med det sista på tvbänken, ja då ska nog jag öka takten och sätta fart!
/tiny

(=

Ja jag fick på mig klänningen till slut men det blev inte jätte bra. Den är MINIKORT, och sitter inte klockrent men om jag slutar äta nu så sitter den nog riktigt  bra(= hehe Nej då men det ska nog lösa sig så småningom.
Tränade fotboll igår, men det var riktigt tungt måste skärpa mig med maten. Men det blev så konstig och stressig dag igår.
Wihooo har lärt mig kassaflödesanalysen men jag måste nog öva lite mer!  Kanske ska öva lite nu:D Blev ledig i sista stund idag så jag har slöat. Kollat på en sjukt bra film Gone baby gone, har ni inte sett den, se den! Väldigt väldigt bra!
tiny

Tyyyypiskt

Här har jag gått och längtat efter min klänning och tror nu att jag kunde ha den? Nej just det, det kunde jag inte. Så nu sitter och tröstäter lite jordnötsringar för då blir allt bättre har jag hört från säkra källor. Ska provaklänningen sen när Anna kan hjälpa mig att våldsdra upp dragkedjan. Skit också!
Blev inget möte ikväll får se vad som händer istället. Just nu står jag inför ett svårt problem. Gå och handla, jobba med kassaflödesanalysen, eller se på film.
Jag borde handla och sen jobba med kassaflödesanalysen men nej vet ni jag tror det blir film! Ingen skräll kanske.
Men som Alexandra skulle ha sagt"jävla oflyt hela tiden", glöm inte säga det på riktigt bred värmländska(; Och i "oflyts tider" behöver man film!
/tiny

Väntar

Jag väntar på bussen och har grymt tråkigt


Så jag leker lite här(= men nu måste jag kila(=
hej hopp

Roligt

Jag hittade en rolig grej, eller snarare Anna hittade en rolig grej på nätet. Så jag tänkte slänga in den här(=
Det är möjligt att man måste ha spelat Super Mario Kart för att uppskatta detta klipp!

 
/tiny


Äntligen

Äntligen har klänningen kommit, ska försöka hinna hämta ut den i em. Håll tummarna för att den passar nu(=
Nu blir det lite pizzarester sen skola :P


/tiny

längta

Godmorgon(=
Blev en liten ofrivllig sovmorgon, och nu kanske ni tänker att jag har sovit över igen. Fast det har jag faktsikt inte. Jag orkade inte ställa klockan igår för jag skulle ändå bli väckt, men det var skönt att sova lite extra!
Ska snart orka iväg till stallet sen blir det skola med räkneövning och sen kassaflödesanalys jihooooo! Inte så kul men nu ska vi vara positiva. Casinomöte ikväll också..
Min klänning borde komma snart, om inte idag så åtminstone imorgon! *längta*
/tiny

Full fart

Skola, stall, fotbollsträning och jobb.  Fullt upp!  Ska hinna en liten sväng på kupolen också! Har kommit en bit på väg med julklappar men Karro vad önskar du dig??
Nu ska jag kila till bussen(=
/tiny

säsongsavslutning

Säsongsavslutning på desperate=( *snyfta* Hur ska jag klara mig? Tyyyyypiskt!
Jag har iofs en hel hög med saker jag borde ta tag i så det ska nog lösa sig! Har börjat handla julklappar iaf(=
Nu ska jag hänga tvätt plocka lite småsaker, är nästan klar med lägenheten nu, har bytt gardiner och städat undan!
Fotbollsträning imorn, längtar! Ja nu ska jag kila iväg, så ni får ha en bra kväll!
/tiny

The notebook

Fantastiskt bra låt, med en fantastiskt bra röst, i en fantastiskt bra film! 2008-12-08 @ 01:12:23
Jag la in fel låt där. Även om den låten är helt underbar så har det inte med någon film att göra.
Här kommer den riktigt länken. Och har ni inte sett The notebook, gör det!

Bahamas

Jiiiiiiippiiiii, jag har blivit lovad en resa till Bahamas. Jag känner dock vissa tvivel om att det löftet är seriöst.
CC du inser väl att tanken INTE räknas:P
/tiny

...

Nu har jag kommit hem från stallet och hunnit äta frukost. Känner mig relativt pigg faktiskt.
Skulle se på film medans jag åt igår kväll, men jag hann knappt äta klart innan jag somnade. Gick och la mig 22.30 tror jag. När hände det senast?? Skönt var det i alla fall!
Ikväll blir det Desperate. Äntligen tisdag! (= Annars så blir det skola och ta tag i mitt hem och göra klart här. Kanske ska hinna med (och inte minst orka med) en promenad också.

Bäst att sätta fart(=
/tiny


Många fantastiskt

Fantastiskt bra låt, med en fantastiskt bra röst, i en fantastiskt bra film!


GH

Spelade lite Guitar Hero nyss, jag har verkligen tappat stinget. Måste nog börja spela lite igen så jag hittar tillbaka! Kanske ha en liten fest nån gång i framtiden, lite sing star lite guitar hero(=! Kommer inte hända i år i alla fall!
Hoppas min nyårsklänning kommer i veckan, och inte minst hoppas att jag kan ha den och att jag passar i den!
Nu ska jag gå och lägga mig, upp tidigt imorn. Mycket som ska hinnas med imorgon har jag tänkt!
/Tiny

godkväll/godmorgon

Härligt att komma hem nu runt  femsnåret och inte vara trött. Funderade på att gå en promenad men då blir jag nog ännu piggare. Men jag funderade på om jag skulle gå nu blir det en morgonpromenad eller kvällspromenad? Jag har ju inte gått och lagt mig än..?
Det värsta är att innan jag åkte till jobbet höll jag på att somna vid köksbordet, men 10 timmar senare och x-antal glas red bull så ja jag är rätt pigg. Kanske släpper när jag går och lägger mig.
Kanske ska leka med en av mina brorsöner när jag vaknat, alltid kul att göra det lite jobbigt att gå upp dock.  Sen blir det stall och kanske film och fika med Anna. Beror på hur mycket jag orkar.
Kom på en bra låt jag glömt av så lägger in ett klipp här(=



Då var den här helgen i princip slut. Nästa vecka jobbar jag bara två kvällar men jag kan slå vad om att nån kommer ringa och fråga om jag kan jobba..Måste bli bättre på att säga nej. I Januari ska jag jobba lite mindre, måste ta hand om mig själv och hinna göra nåt roligt.
Nej om man skulle försöka sova lite innan mamma ringer och väcker mig och säger att Emil vill komma hit och spela tvspel.
/tiny

Ont i huvudet

Har sån fruktansvärd huvudvärk. Nej jag är inte bakis jag jobbade igår. Små drygt att jobba när min mage krånglar. Får väl skylla mig själv när jag slarvar så himla mycket, men när jag stressar så glömmer jag att äta.
Igår när jag var i stallet fick jag jaga Chilton i nästan 1h, hade god lust att krama till en riktig ispärla och kasta på honom. Jäkla häst. Fick tag på honom till slut efter många om och men.
Gårdagens roligaste kommetar:
-Ja men om en kille är omskuren då blir den kortare.
-eeeh vaaaa?
- Ja men skär ju bort en bit.
Jag höll på att bryta ihop av skratt!
Nu ska jag vila!
Måste lägga till en sak, tycker att det var synd att Robin åkte ur igår. Tycker att det är lite konstigt att juryn inte valde en "sitta och spela gitarr" låt till Robin när dom flera gånger har sagt att det är då han är som bäst! Nåja Alice och Kevin är också duktiga, så det är väl inte hela världen egentligen.
/tiny

Fredag kväll

Då är det "helg" igen då. Men det härliga med helger är ju att vara ledig och hitta på massa roliga saker, och det är ju inte jag så bra på. Kan ju vara för att jag jobbar varje fredag, lördag. Nåja har bestämt mig för att i januari så ska jag jobba välidigt lite måste hinna andas och ta vara på mig själv lite.
Jag har sån träningsvärk sen fotbollsträningen i onsdags så jag ser nog lite konstig ut när jag går är jag rädd.

Nu ska jag plocka undan lite och vänta på att Thea kommer med bk. Äta bk och se på idol sen åka och jobba.
/tiny

Kallt men härligt

Brr kom hem från stallet, kallt som tusan. Fast det är otroligt mysigt med snö och kallt och det är värt att frysa lite. Nu ska duscha och åka in till stan och äta innan jag börjar jobba.
Ni som är utmanade det är bara kopiera in och börja svara på frågorna. (=
/tiny


onödigt vetande(=

Ditt namn?  Sandra Lindblå
Födelseår? 1986
Hur Lång är du? 163 cm
Din hårfärg? Just nu är mitt håt mörkt.
Är du singel? Ja. Lycklig singel(=
Vad har du för skostorlek? 36-37.
Vart befinner du dig just nu? I sängen!
Kläder du har på dig? tshirts och leggings
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? hmm vänta vita.
Skor du hade på dig idag? Bruna stövlar
Vad sover du i?  det är olika
Biter du på naglarna? Nej
Spelar du något instrument? Nej, jag har spelat elorgel och  blockflöjt
Sjunger du? Ja fast falskt
Favoritårstid? alla
Favoritmat och dryck? Grillat, vatten och är det med alkohol då får det bli en Caiprinoska.
Dina första tankar när du vaknar? Hmm finns det nån möjlighet att få sova längre?
Druckit idag? päronloka
Godaste glassmaken? Tiramisu.
Favorit godis? Choklad.
Hur svarar du i telefonen hemma?  Sandra
Hur svarar du i mobilen? beror ju på vem som ringer
Sov du ensam inatt? jag kunde inte sova inatt
Vad gjorde du kl 08 imorse? låg i sängen.
Vad var det senaste någon sa till dig? vet inte hej då kanske :P
Vad är det för väder hos dig nu? molnigt. massa snö ute
Vem är snyggast? Jag? Nej men jag vet inte.
Vem vet mest om dig?  Svårt men  Karro och Anna ligger nog bra till här tror jag.
Vad vill du ha just nu? mat och en bil
Har du några husdjur? Är häst ett husdjur? Häst har jag iaf(=
Drömmer du mardrömmar? ibland.
Favoritklädsel? Någonting som jag känner mig snygg i (=
Hur många kuddar sover du med? 2
Längtar du mest efter just nu? att få lite tid över till mig själv. Och få åka iväg på nåt skoj. Kryssning i februari tex
Vad luktar det nu om du sniffar lite? hårprodukter
Saknar du någon just nu? Ja.
Längtar du till din nästa födelsedag? Nej
Är du blyg? Ja ibland.
Tycker du att du har fin dialekt? icke!
Tycker du om fester? Beror på vilket humör jag är på....
Har du använt någon hårprodukt idag? hmm nej
McDonalds eller Burgerking? mcdonalds
Vad har du för planer till helgen? jobba och träna fotboll
Vilken åldersgräns tycker du det ska va på systembolaget? 18
En bra film? Lucky numer slevin
Sprit, cider, vin eller öl? sprit (goda drinkar)
Hund, råtta eller katt? råtta, alltså jag väljer bort råtta :D
Ditt mål i livet? Ta vara på dom jag tycker om. Ha rest mycket. Äh ha levt livet.
Rädd för? Ormar.
Vill du gifta dig? Ja en dag..
Vill du ha barn? Ja en annan dag..
Kommer du överens med dina föräldrar? ja(= nästan jämt
Vem får en kram? alla som behöver en kram(=
Vem får en puss? Grodan, det kan vara en prins d;
Jag utmanar CC Karro och Patrik!

Självisk?

Jobbade igår som vanligt. Är trött som en liten gnu. Alex ringde och väckte mig imorse, men det var bra att du ringde! Inte så kul att vakna bara.
Jag blir så less på människor som tror att dom känner dig bättre än vad dom gör. Tex så "är jag självisk för jag är så himla upptagen jämt". Självisk? hmm jag jobbar som en tok för att kunna köpa julklappar till nära och kära. Är det själviskt? Jag tar hand om min häst och spelar fotboll, men är man självisk för att man har ett intresse? Förrutom det så pluggar jag. Jag försöker träffa mina fantastiska vänner (dock inte dom som kallar mig självisk) så ofta jag kan. När hade jag en dag och tog hand om mig själv? Det minns jag inte ens, så det känns inte riktigt rättvist. Å andra sidan blev jag kallad elak för att jag inte ville träffa en person i somras också. Men är det inte mer elakt att låtsas vilja vara med någon än att säga tyvärr det här känns inte bra för mig? Ja vad vet jag det kanske är jag som har en vriden syn på det hela. Jag gillar ärlighet. Inte ärlighet till varje pris för ibland tycker jag att det är bättre att inget säga när man vet att det jag säger kommer såra otroligt mycket, till ingen nytta. Jag påstår inte att jag är världens ärligaste person men jag försöker, och jag umågs inte med människor jag inte tycker om.
Hittade riktigt kloka ord i en bok jag läser, många borde nog verkligen tänka över det som står. Speciellt tjejer tror jag.
"Innan du söker bekräftelse hos andra bör du försöka hitta den hos dig själv."
Nej nu ska jag sova, sen får vi se vad som händer idag. Mycket fram och tillbaka..
/tiny

Fotboll

Nu har jag varit och tränat fotboll, känner mig duktig.(= Det var riktigt kul att komma igång och knäet höll ganska fint ändå måste man ju säga. Får se hur det känns imorn..
Nu ska jag äta sen iväg och jobba, kul liv! (=
ha en trevlig kväll!
/tiny

Nyårsklänning del 2

Jaha då har jag köpt klänningen. Blir riktigt less om den inte skulle passa nu! Har sett ett jätte fint halsband och armband jag skulle vilja ha till men det får nog vänta lite. Hade egentligen inte råd med klänningen men det får lösa sig på något sätt! Kanske inte behöver handla så mycket mat får tömma frysen (; Men det kan det ju vara värt! Håll tummarna att den passar nu!! Måste förresten kolla om jag ska jobba i bar på lördag annars kanske jag måste försöka få ett extra casinopass!




/tiny

Tyyypiskt

Det går inte så bra för mig. Skulle kliva upp 8 och åka till stallet för att hinna med, äta duscha och hinna till skolan till 13. Det gick inget vidare. För jag har inte vart i stallet än, så jag får plugga hemma, igen. Ska träna fotboll ikväll och sen jobba. Frågan jag funderar på är hur i hela världen ska jag komma hem från jobbet på smidigast sätt?
Bloggade inatt men det blev nåt väldigt konstigt, så jag tog bort det inlägget. Här kommer (igen) två schyssta gratissidor. http://www.gratismode.se/?c=18616
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=107289
Bara bli medlem och börja samla poäng. Är inte speciellt ansträngande, det finns dessutom riktigt bra grejer!

Vet fortfarande inte hur jag ska göra med klänningen, ångest ångest ångest. Tror kanske att jag måste köpa den. Hmm får fundera ett tag till helt enkelt.

Nej nu är det dags att sätta fart har massor att göra. Full fart mot julen(= Förresten så snöar det än, hoppas att det får ligga kvar så himla mysigt!
/tiny


Nyårsklänning

Det här med nyårsklänning har verkligen blivit ett problem. Har hittat en jag tycker om men har egentligen inte råd.
Vad tycker ni?

Har vart ut och busridit med Chilton, var kul att busa i snön.
Nej nu ska jag fortsätta titta på desperate! Tycker ni jag ska köpa klänningen?
/tiny

Dhw

Äntligen tisdag igen. Tisdag= Desperate Housewives.
Funderar på att hinna baka lite kakor innan, men i så fall är det bäst jag skyndar mig iväg.
Ska busa med Chilton i snön (=
/ tiny

Klänningen

Eftersom jag sagt att jag ska lägga ut bilder på nya klänningen så tänkte jag slänga in en bild nu. Det är inga bra bilder och man ser inte så mycket av klänningen. Ska lägga ut bättre bilder sen, men håll till godo med dom här så länge!




Som sagt inga höjdar bilder men.. Ska fixa bättre imorn!
/tiny

1 december

Jaha då är det första december och jag har fortfarande inte handlat en enda julklapp, hur tänkte jag här? Jag avskyr att gå och handla när det är mycket folk. Som att det inte räcker att jag ska behöva trängas med alla andra julshoppare så har jag ingen som helst aning om vad jag ska köpa i julklapp till någon.
Släppte ut hästarna imorse och tog ett kort på min söta lilla knäpphäst(=
Chilton

Första adventsmys
Mitt och Anna adventsfika(=


Nu ska jag bestämma mig för om jag ska sova, se på film eller nåt annat skoj(=
/ Tiny


Adventsfika

Igår släpade jag mig in till stan och gick runt på julskyltningen. Jag och Anna köpte lott och jag vann, håll i er, äppelkaka! Great, jag tycker inte ens om äppelkaka. Gav den till mamma och pappa när jag var och lämnade igen bilen.
Adventsfika hos Anna igår med pepparkakor och glögg. Försökte dricka glögg ialla fall men jag gav upp och drack julmust. Glögg är INTE gott!
Igår när jag och Anna var i stallet myntade vi ett nytt uttryck, eller kanske inte nytt men vi gjorde om ett gammalt. Det heter inte längre att leta efter en nål i en höstack det heter däremot, det är som att leta efter en mössa i en halmstack. Jag skulle bara ge Anna en kärvänlig liten knuff ner i min halm och hon gav igen med att gnugga in halm i mitt hår. Självklart måste jag ju ge igen, det förstår  väl alla? Så jag snodde mössan och gnuggade tillbaka, moooooohahahaha. Det gick som smort förrutom att vi letade hur länge som helst efter Annas, numera väldigt halmiga, mössa.







Jag och Anna. Kort från hennes middag(=
/ tiny


RSS 2.0